| Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:08 pm | |
| Biliyorum iğrenç ama yorumlar ........ - Spoiler:
Hop. Hay Allah bastı kaçtı oldu...
En son Alessandra C. Volterras tarafından Cuma Tem. 30, 2010 8:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:11 pm | |
| OMFG çok tatlısın lan *.* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:11 pm | |
| Deme lan git ya |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:14 pm | |
| :Sevdim ben: :Hiç de göz zevkini bozmuyorsun, güzelsin, tatlısın, şirinsin sen: Ups. Iska. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:15 pm | |
| arkadaşlar arkadaşlarını iyi hissettirmek için söyler ama olsun teşekkürler |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:30 pm | |
| Beğenmesem beğenmedim naan derdim -.- |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:32 pm | |
| açık sözlü arkideşim benim yerim seni xoxo |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:35 pm | |
| Hee şöylee valla gözüne yumruğu yirsin -.- Muckmuckmuck^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:36 pm | |
| Korkuyom valla tamam güzelim ve şirinim oldu mu ? ÇD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 11, 2010 8:39 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Ptsi Tem. 12, 2010 10:21 am | |
| Kendimi iyi hissetiriyorsun |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Ptsi Tem. 12, 2010 10:25 am | |
| Emo musun ? O saçlar olmamış yalnız kesimini düzeltirirsen daha hoş olurdu. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Ptsi Tem. 12, 2010 10:27 am | |
| Saçlarım kıvırcık ve kabarık istediğim modele kestiremiyorum malesef ama o resim şekli bozulmuş hali ilk kestirdiğimde süperdi diğer resimleri bulursam koyayım Emoları sevmezmisin? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Ptsi Tem. 12, 2010 10:30 am | |
| Emo gibi değilsin olduğunu sanmıyorum. ve önceden de-başka fotolara- dediğim gibi çok tatlısın ^^ |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Ptsi Tem. 12, 2010 10:31 am | |
| Emoları sevmiyorum evet *-* yani yaşam tarzları vesaire hoşuma gitmiyor. Görünüşleride öyle | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Ptsi Tem. 12, 2010 10:32 am | |
| Yok Emo değilim sadece kafam eserse öyle takılırım ama bu aralar sanki kayıyorum ben emo ve rocker karışımıyım genel anlamda rocker aaa bence Emolar iyidir ve saçları ama rockerlarında tarzları güzel ne saçmalıyorum ben |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 25, 2010 7:31 pm | |
| mihribanııımm süpersnn aşkıımm harikasııın bayldım ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 25, 2010 7:32 pm | |
| Sen de arkadaşından yanasın melike bir de tarafsız yorum yap |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 25, 2010 7:34 pm | |
| tamam tarafsız yorum yapıyorm SÜPER HARİKA MÜKEMMEL ŞİRİN SEVİMLİ GÜZEL-sexi - HARKULADE ÇOK ŞEKER TATLI bla bla işte bu tarafsız hali |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 25, 2010 7:39 pm | |
| Kesinlikle hala çifte standartın olduğunu düşünüyorum ama bu yorum beni mutlu etmeye yetti |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 25, 2010 7:42 pm | |
| sen mutlu ol yeter Ama emn ol bunları seni mutlu etmek için değil gerçek olduğu için söylüyorm ttlm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 25, 2010 7:48 pm | |
| Ahh canım Melikem benim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Paz Tem. 25, 2010 8:06 pm | |
| canım mihribanım bnm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Salı Tem. 27, 2010 3:05 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle Cuma Tem. 30, 2010 8:06 pm | |
| Yok canım Emo değiliz yine de tşk |
|
| |
| Göz zevki bozan ben. Yeni Resimlerle | |
|