[b]Angela Zoéy Queen & Giselle De Loussier
15.00
Odamdaki klimadan dolayı rahat rahat yatabiliyordum. Kimse uyandırmasa sonsuza kadar uyurdum belki de. Ta ki,Güneş ışınlarını gözüme gelene kadar. Gözlerimi biraz kırpıştırdıktan sonra,doğruldum. Yataktan perdeye doğru uzanarak çektim.Ama kalkmalıydım.Saate baktım,geç olmuştu.Kalktım.Odada gözlerimi gezdirdim,uykuluydum.Kafamı iki yana salladım.Gözlerimi ovuşturdum.Ayaklarımı yataktan aşağıya sarkıttım.Bir kaç dakika bu şekilde durdum.Sonra ayağı kalktım.Yavaş yavaş yürüdüm.Odamdaki kocaman boy aynasına bakıp sırıttım.Sonra banyoya doğru gittim.Yüzümü soğuk suyla yıkadım.Beni rahatlatmıştı.Şimdi tam anlamıyla uyanmıştım.Saçlarımı topladım.Odama doğru koşar admlarla ilerledim.Girdim ve kapısınıda kapattım.Dolabı açtım.İki elimi belime götürdüm ve göz gezdirdim.Dolabımda hiçbirşey olmadığını fark ettim sinirimi bozmuştu bu.Bu gün yapacak birşey olmadığı için biryerlere gidip alışveriş yapmak iyi olacaktı.Dolabımdan bulduğum 1 karışlık kot eteği giydim.Üstümeyse pembe renkte ince askılı bir tarafı kalın bir t-shirt geçirdim.Yüzümü temizledim.Ardından göz rengimden 6 kat açık bir renkte far sürdüm dudaklarımaysa dolgun gösteren pembe bir ruj sürdüm üstünede parlatıcı çektim.Evden yine koşar adımlarla çıktım.Yürümeyi tercih etmiştim.Bir kaç dakika sonra güzel bir mağazanın önünde duruyordum Kocaman tabelayı okudum. Barney's sanırım güzel biryer diye geçirdim içimden.İçeriye girdim.Serin bir hava vardı.Etek reyonuna geldiğimde dikkatle bakmaya başlamıştım.Güzel bir yermiş buraya sık sık gelmeliyim diye düşündüm.