Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Yeni Arkadaşlık. Pam10 Yeni Arkadaşlık. Lalea10

Yeni Arkadaşlık.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Yeni Arkadaşlık. Empty
MesajKonu: Yeni Arkadaşlık.   Yeni Arkadaşlık. EmptyCuma Ağus. 20, 2010 5:55 pm

[b]Angela Zoéy Queen & Giselle De Loussier
15.00

Odamdaki klimadan dolayı rahat rahat yatabiliyordum. Kimse uyandırmasa sonsuza kadar uyurdum belki de. Ta ki,Güneş ışınlarını gözüme gelene kadar. Gözlerimi biraz kırpıştırdıktan sonra,doğruldum. Yataktan perdeye doğru uzanarak çektim.Ama kalkmalıydım.Saate baktım,geç olmuştu.Kalktım.Odada gözlerimi gezdirdim,uykuluydum.Kafamı iki yana salladım.Gözlerimi ovuşturdum.Ayaklarımı yataktan aşağıya sarkıttım.Bir kaç dakika bu şekilde durdum.Sonra ayağı kalktım
.Yavaş yavaş yürüdüm.Odamdaki kocaman boy aynasına bakıp sırıttım.Sonra banyoya doğru gittim.Yüzümü soğuk suyla yıkadım.Beni rahatlatmıştı.Şimdi tam anlamıyla uyanmıştım.Saçlarımı topladım.Odama doğru koşar admlarla ilerledim.Girdim ve kapısınıda kapattım.Dolabı açtım.İki elimi belime götürdüm ve göz gezdirdim.Dolabımda hiçbirşey olmadığını fark ettim sinirimi bozmuştu bu.Bu gün yapacak birşey olmadığı için biryerlere gidip alışveriş yapmak iyi olacaktı.Dolabımdan bulduğum 1 karışlık kot eteği giydim.Üstümeyse pembe renkte ince askılı bir tarafı kalın bir t-shirt geçirdim.Yüzümü temizledim.Ardından göz rengimden 6 kat açık bir renkte far sürdüm dudaklarımaysa dolgun gösteren pembe bir ruj sürdüm üstünede parlatıcı çektim.Evden yine koşar adımlarla çıktım.Yürümeyi tercih etmiştim.Bir kaç dakika sonra güzel bir mağazanın önünde duruyordum Kocaman tabelayı okudum. Barney's sanırım güzel biryer diye geçirdim içimden.İçeriye girdim.Serin bir hava vardı.Etek reyonuna geldiğimde dikkatle bakmaya başlamıştım.Güzel bir yermiş buraya sık sık gelmeliyim diye düşündüm.

Misafir
Misafir

Yeni Arkadaşlık. Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Arkadaşlık.   Yeni Arkadaşlık. EmptyPerş. Ağus. 26, 2010 12:52 pm

Sabah güneşin aşırı sıcaklığını hissederek uyandım. Gördüğüm kabusun da azıcık etkisiyle ve güneş yüzzünden terden sırılsıklam olmuştum. Yatağımdan kalktım. Ve biraz ayakta biraz dikildim. Bacaklarım bedenimi tartamıyordu artık... Karmakarışık beynim, eskisinden daha güçsüz bedenim ve yalnızlığım ile eskisinden daha zavallı gibi görndüğümün farkındaydım. Bu aralar neden bilmiyorum ama kendimi gerçekten bir zavallı gibi hissediyordum. Annem ben daha çok küçükken başka bir adamla evlenmiş ve bana üvey abla getirmişti. Varlıklıydık evet. Hemde baya varlıklı ama para her şeyi çözemezdi. Ve belki de hiç bir şeyi değişmezdi. Ben bunları düşünürken aynadaki soluk yüzüme bakıyordum. Yeşil büyük gözlerim uzun zamandır uyuyamamaktan kızarmış ve küçülmüştü. Gözlerimin altında mor halkalar belirmişti. Saçlarımsa süpürgeye benziyordu. Gerçekten berbat görünüyordum. Bu durumu daha ne kadar idare edebilirdim bilmiyordum. Biraz kafamı dağıtmak için alışveriş yapmaya karar verdim. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra dolaptan raztgele kıyafetler giydim. Kot şortum ve gri badim. Hiç bir şey bulamayınca genelde bunları giyerdim. Makyaj aynamın önüne geçtim. Ve gözlerimin altındaki mor halkaları yok etmek için pudra ve fondaten sürdüm. Sonra gözümün yapısı belli etmek için siyah göz kalemi çektim. Ve hafif bir parlatıcı ile makyajımı sonlandırmıştım. Tarağımı aldım ve birbirine dolanmış saçlarımı adeta yolarmışçasına taradım. Saçlarım en sonunda düzene girmişti. İşte hazırdım. Cüzdanımı kontrol ettim. 2 kredi kartım ve nakit paralarımda oradaydı. İyi. Hemen cüzdanımı çantama attım ve Manhattan'ın yolunu tuttum.

Vay canına. Gerçekten mük-kemmel şeyler gelmişti. Ve içimden bi ses kredi kartımın limitini boşaltacağımı söylüyordu. Hemen bi ayakkabı mağazasına girdim. Ve beğendiğim 2 ayakkabıyı aldım. Gri ve pulluydu birisi. Yüksek topukları vardı. Barlar yada partiler için idealdi. Diğeri ise fazla yüksek değil ama yinede topuğu olan kahverengi uzun çizmeydi. Hemen mağazadan çıktım. Ve kıyafet mağazasına girdim. Etek yada elbise lazımdı. Etek reyonunu gezerken birine çarpıp elimdeki poşetleri yere düşürdüm. Poşetleri almak için yere eğildim ve kıza bakıp ' Çok üzgünüm bu aralar dalgınım sanırım... ' dedim. Söylediklerimde samimiydim. Kıza çarptığım için kendimi salak gibi hissediyordum. Poşetleri kaldırdım ve kızın tepkisini bekledim.

Yeni Arkadaşlık.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yeni kurgu yeni liste..
» Yeni tema
» Des*Yeni Kurgucuk.
» Sitemizin Yeni Teması.
» daha yeni başladım^^