Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Des*Yeni Kurgucuk. Pam10 Des*Yeni Kurgucuk. Lalea10

Des*Yeni Kurgucuk.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyPerş. Ağus. 26, 2010 8:18 pm

Aklıma kurgu geldi. Eski başlığa sıkıştırmayayım dedim.
Biliyorsunuzdur, karakterim sadece hap kullanıyor. Daha sürtük olmadı.Olmayacakda.Onun sürtük olmasına neden olan bir eski sevgilisi olacak.Adını sürtük diye çıkartmış olacak. Onunla bir geceliğine birlikte olmuş ve onu sevgili oldukları konusunda kandırmış. Desiree ona aşık olduğunu sanarken, adam ertesi gün ülke dışına çıkıyor. Desiree bunu Paris'te yaşıyor. New York'a gelince bu adamla yada çocukla diyim, aynı okula gitmeye başlıyor. Lise son sınıfta. Adam yaşadıkları için pişman, Desiree ile dost olmak istiyor.

Birde sürtük bir kız kardeş. Öz olabilir. Yada babamın bilmem kaçıncı karısından kardeş falan. Desiree'nin sevgilisiyle yatmış olacak. Desiree ona çok çektirecek.

Birde erkek bir arkadaş. Desiree üniversiteye onunla gidecek. Eğer hukuk seçen biri varsa oda olur. Ama iyi anlaşacaklar.

Düşmanım. Bir yada iki tane. Hap içerken yakalandığım bir kız. Ama bende onu biriyle birlikte olurken yakalayıp GG ye dedikodu yaptıracağım. Resimlerini çekeceğim falan. Fena halde düşman.

Bir kız. Benimle arkadaş olmak istiyor, ama bir yandanda düşmanımla takılıyor. Tamamiyle arkadaş canlısı olduğundan ama ben bunu sonra anlayacağım tabi.

Birde partner. Birbirimizden hoşlanırken, hap içtiğimi ve daha önceden biriyle yattığımı öğrenince benden uzaklaşıyor ama hala seviyor. Kendimi affettireceğim.

Bu kadarcık.

En son Desiree Schult tarafından Salı Ağus. 31, 2010 3:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:42 am

Birde sürtük bir kız kardeş. Öz olabilir. Yada babamın bilmem kaçıncı karısından kardeş falan. Desiree'nin sevgilisiyle yatmış olacak. Desiree ona çok çektirecek.
Very Happy olabilirmi? Very Happy
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyCuma Ağus. 27, 2010 11:53 am

Sanırım eski sevgili olabilirim. Fransa'da yazlığımız falan var çünkü. Gidip gelen biriyim. Şimdi de arkadaş olmak istiyorum falan filan, belki olabilir.
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyCuma Ağus. 27, 2010 2:49 pm

Tamam ikinizde olur^^ Yalnız Başak'cım. İster değiştir soyadını ister değiştirme sana bırakıyorum. Jake, sanırım ikimizde hukuk seçmişiz. Okulda falan rp yapabiliriz.
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyCuma Ağus. 27, 2010 6:54 pm

'Bir kız' olabilirim Very Happy
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyC.tesi Ağus. 28, 2010 9:36 am

Tamam olur.^^
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyPtsi Ağus. 30, 2010 3:17 pm

Aranızdan kim uygunsa rpye başlayabiliriz.
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyCuma Eyl. 10, 2010 3:15 pm

Benı de bı yerLere tıkıstırırsan super oLur asLında Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyCuma Eyl. 10, 2010 9:01 pm

Birde erkek bir arkadaş. Desiree üniversiteye onunla gidecek. Eğer hukuk seçen biri varsa oda olur. Ama iyi anlaşacaklar.

Tamam benim ki bu, benden başkası olamaz monkey
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 7:49 pm

Tamamaaamdır herkesss.^^
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 8:00 pm

Ophelia McGowen demiş ki:
Benı de bı yerLere tıkıstırırsan super oLur asLında Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

Des*Yeni Kurgucuk. Empty
MesajKonu: Geri: Des*Yeni Kurgucuk.   Des*Yeni Kurgucuk. EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:00 pm

Sen nereyi istiyorsan senin olsun xD

Des*Yeni Kurgucuk.
1 sayfadaki 1 sayfası