Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz! |
Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Jessica Daphné Davis | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Jessica Daphné Davis C.tesi Tem. 10, 2010 2:14 pm | |
| Ad-Soyad: Jessica Daphné DavisDoğum Tarihi: 27 Nisan Doğum Yeri: Milwaukee, Wisconsin, USAArkadaş Çevremde Ben: Arkadaş çevresinde eğlenceli bulunduğum doğru. Yakınlık derecelerinin hiç önemi olmadan arkadaşlarımın yanlışlarını veya kusurlarını gördüğüm an bunları onların suratlarına vurabilirim. Hatta herkese bu olanları anlatabilirim. Alışveriş çılgını olduğum kadar arkadaşlarımla vakit geçirirken herhangi bir cafe'de oturmaktan hoşlanırım. Duygusalımdır. Ama gereken yerlerde ve gerektiğine inandığım kişilere... Aile Çevremde Ben: Aile çevresinde ise kesinlikle iyi aile çocuğu gibi gözükmeyi iyi beceren biriyim. Ailem benim için önemlidir. Onların istedikleri gibi bir çocuk olmak için çabalasam da içimdeki gençlik heyecanını asla durduramadım. Onların benden şikayet ettiğini söyleyemem. Bana güvenleri tam!Benim Gözümde Erkekler: Bütün erkeklerin aynı olduğunu söyleyenlere pek inanmam. Şu ana kadar hiç kimseyle çıkmadım. Yani yakın arkadaşlarla çıkmak sayılmıyorsa. Önemli olan bir ilişkide güvenmektir. Aldatılan bir kadının açıklama beklemesi ne kadar saçmaysa erkeklerin kendini olağanüstü bir varlık görmesi de saçmadır!Dedikoducu Kız Hakkında Düşüncelerim: Ah! Sanırım bu kıza yada bu çocuğa bayılıyorum. Tam anlamıyla işini iyi yapıyor. Her yerden çıkmasını beklerim. Daha önce dedikoduyu bu kadar iyi yayan ve yapan birini görmemiştim. Seni seviyorum dedikoducu kız! Emimin, sende beni seveceksin. Hala aklınızda soru işaretleri mi var? O halde ...Selam şöhret uğruna her şeyi yapabilecekler! Ben Jessica Daphné Davis. Yakın arkadaşlarım bana "J" derler. Ailemdekiler ise Daphné demeyi daha çok severler. Ama size bir tavsiye eğer beni tanımıyorsanız kesinlikle bana ismimle hitap etmeyin. Soyadımla hitap edilmesinden hoşlanırım. Modayı yakından takip etmekle beraber fotoğraf çekmek ve kameralara poz vermekten hoşlanırım. Boş vakitlerimde genellikle alışverişte ya da sokaktaki herhangi bir cafe'de bulabilirsiniz beni. Şöhret benim için herşey demektir! Kariyerimde tabi ki önemlidir. Ama kariyer içinde önce isminizin duyulması ve hatta size saygı gösterilmesi gerekir. Annemin izinde gitmeye bayılıyorum. O bir tasarımcı. Sırf bu yüzden ona tapabilirim. Bir sürü yeni tasarım ve ilk benim üzerimde görülmesi, inanın bu harika bir şey!
- Spoiler:
En son Jessica Daphné Davis tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 2:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis C.tesi Tem. 10, 2010 2:15 pm | |
| - İLİŞKİLER -[Sevimli Küçük] [Gözüme Girmeyi Başaran]*Flawed GriffinFlawed... Benden küçük olmana rağmen işime yarayabileceğini düşünüyorum. Sevimli hareketlerinle gözüme girmeyi şimdiden başardın. Belki de önemli işlerimde işime yarayabilirsin.
[Eski Arkadaş] [İyiliğini İstediğim] *Esmeraude G. Adorée Bazen insanlar arkadaşlarının iyiliğini isterler. Ama karşı taraf bunu her zaman için yanlış anlar. Belki de ona bu şekilde yaklaşmam onu rahatsız etmiştir. Eskiden çok yakın arkadaşımdı. Zaman geçtikçe alışkanlıklarını ve davranışlarını eleştirmeye, onu korumaya çalıştım. Kendine gelmesine yardım etmek sanırım beni alaka eden bir durum değilmiş. Çok ama çok eski bir dostsun!
[Vakit Geçirdiklerim] [İleride Birşeyler Olabilir] *Achille S. D'Artagnan Bir partide üzerine döktüğüm içkiden dolayı kendimi mahçup hissetmiştim. Bütün parti boyunca gözlerin başka kızlara bakıyordu, bunu farketmedim sanma... Ama zaten ben sadece kendimi affettirmek için bekliyordum. Ne tesadüftür ki, oturduğum bir cafe'de karşılaştık. Masama davet ettim ve kendimi affettirmek içinde bir kahve ısmarladım. Beni affetmişe benziyordun. İyi arkadaş olabiliriz ileride, ya da sana kalmış...
[Soğuk Davrandıklarım] [Birşey Hissetmediklerim] *Alessandra C. VolterrasDuyduğuma gören Bayan Volterras, fazla anlık kararlarıyla dikkat çekiyor. Bu iyi birşey. Ama yinede bana göre fazla soğuksun. Sevgini herkese belli etmemeye çalıştığın kesin. Seni kullanmaya kalkışmam merak etme. Bakalım aramızdaki bu soğukluk ne zamana kadar devam edecek.
[En Sevdiğim Kuzenim] [Değerlim] *S. Poppy Davis Tatlı kuzenim. Akraba çevremden kendime en yakın hissettiğim ve en fazla vakit geçirdiğim bir tek sen varsın. Üzüntülü olduğumda direk senin yanında olmayı diliyorum. Beni nasıl güldürebileceğini çok iyi biliyorsun. Seni üzmek isteyen kim olursa benden çekeceği vardır, emin olabilirsin!
[Eğlenceli Vakit Geçirdiklerim] [Sık Sık Görüştüklerim] *Jamié C. Estaign Jessica, Jamié ile yakın arkadaş olur. Fakat Jessica, onun geçmişi hakkında pek fazla şey bilmemektedir. Zaman geçtikçe Jamié'nin gerçek yüzü ve geçmişi ortaya çıkmaya başlar. Jessica ya Jamié'nin hayatına ayak uyduracak ve onun gibi bir sürtük olmaya başlayacaktı ya da kendini ondan uzaklaştırmaya çalışacaktı.Tabi bunu yapmak Jessica için kolay olmayacak. İki güzel bayan, hırslı ve akıl almaz entrikalar çevirebilirdi...[Çok Sıkı Dost] [Değer Verdiklerim]*Effy LewisGeçmişi hakkında biraz bilgim var. İnsanların geçmişine önem veririm. Geçmişte yaşadıklarına ve çocukluğuna bakılırsa iç açıcı şeyler yaşamamış. Belki onu sürtük olduğu için sevmemem gerekir. Ama nedense ben onunlayken mutluyum. Önemli olanda bu, kimin ne düşündüğü umrumda değil. O benim sıkı dostum!
[Hoşuma Gidenler] [Hakkında İyi Düşündüklerim] *Jake Carter Hall Seni yakın arkadaşım olan Jamié sayesinde tanıdım. Onun yanında fazla rahat tavırlarımla dikkatini çekmiş olabilirim. Gerçekten hoş bir erkeksin. Diğer sürtük kızlar gibi sana yakınlaşmak aklımın ucundan bile geçmiyor. Sevgilin var ve duyduğum kadarıyla onu seviyorsun. Belki bir ara bir yerlere gidebiliriz. Ya da tesadüfen karşılaşabiliriz. Yukarı Doğu Yakası'nda her şey olabilir.
En son Jessica Daphné Davis tarafından Paz Ağus. 01, 2010 12:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis C.tesi Tem. 10, 2010 2:26 pm | |
| Flawed Griffin ~x - Kod:
-
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png - Kurgumsu şey : Olumlu* uygun bi yerde olmak isterim
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis C.tesi Tem. 10, 2010 2:37 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis C.tesi Tem. 10, 2010 3:45 pm | |
| < J bir zamnalar çok yakın arkadaşımdı ama şimdi çok samimi değiliz; çünkü başta beni tanımıyordu. Tanıdıkça bazı alışkanlıklarımı eleştirmeye başladı. Kendim hakkındaki gerçekleri yüzüme vuruyor, bana kim olduğumu ve hatalarımı anlatmaya çalışıyordu. Bana beni böyle kabul edecek insanlar lazım... Geçmişim hakkında hiçbir şey bilmiyor. > Ben böyle düşündüm, ama sen istediğin gibi yaz ^^ Lejant |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis Ptsi Tem. 12, 2010 7:41 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis Ptsi Tem. 12, 2010 2:37 pm | |
| GÜNCELLENDİ!
"Achille S. D'Artagnan" ilişkilere eklendi. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis Ptsi Tem. 12, 2010 7:45 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis Salı Tem. 27, 2010 3:44 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis Çarş. Tem. 28, 2010 8:18 pm | |
| ~Kurguyu biliyorsun.(Bkz:Kurgular kısmı) |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis Perş. Tem. 29, 2010 10:27 pm | |
| x 1-Seni sevmiyorum ben bir sürtük olduğumdan benden nefret ediyorsun. 2-Eğlenceli şeyler yapıyoruz iyi geçiniyoruz. 3-tanışıyoruz. 4-selamlaşıyoruz. 5-Çok sıkı dost. Birini seçip kafala göre yaz artık canım |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jessica Daphné Davis Cuma Tem. 30, 2010 8:07 am | |
| |
| | | | Jessica Daphné Davis | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|