Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Daphne Keynes Pam10 Daphne Keynes Lalea10

Daphne Keynes

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Daphne Keynes Empty
MesajKonu: Daphne Keynes   Daphne Keynes EmptyCuma Ekim 01, 2010 12:47 pm

Ad Soyad:Daphne Keynes
Seçiminiz (Kariyer, Şöhret):Şöhret
Örnek Rp:

Telefonunmun zili çalıyordu ve bu çok sinir bozucu bir uyanış tarzıydı.Bu yetmezmiş gibi birde şu lanet olasıca hizmetçi Claire perdeleri açmıştı artık birde güneş gözüme vuruyordu..Hemen sonra annemin dırdırıyla karşılaşacağımı bilseydim zil çaldığı anda uyanırdım ..Annem biraz bağırdıktan sonra yanıma usulca yaklaştı ve :

“Tatlım biliyorum üvey babanın sana sağladığı bu imkanlardan hoşnut değilsin ama şu okula git ne kaybedersin ki?”
“Arkadaşlarımı anne!Hepsi New York Art High School’da bense yetenek sınavlarına bile katılamadan …”

Claire ünüformamı getirmişti.Annemle fazla tartışmadan hemen odamdan çıkmasını söyledim.Üniformanın tamamını giydikçe içime rahatlık çoküyordu.Son olarak Prada Özel Yapım Çizmelerimide ayağıma geçirdikten sonra ilk defa gözlerimin ne kadar mavi olduğunu fark ettim vede güneş vuran her bir saç telimin inanılmaz dercede parlak bir siyaha döndüğünü.Gözlerimi fark etmemiş olma sebebimin ne olduğunu biliyordum:

“Vay kardeş o siyah göz makyajından kurtulunca gözlerin çok mavi göründü.”

“Benden uzak dur Jack.Giyinmemiş olabilirdim,kapımı tıklatıp gir!”

“Bende çıplak olduğunu düşünerek böyle girdim odana.Hadi kahvaltıya seni bekliyoruz Lady’m.”

Jack yeni babamın oğluydu yani üvey kardeşimdi.Aşağı inerken son derce üzgün görünmeye çalıştım sanki bu okula gitmeyi hiç istemiyormuş gibi.Ama yanlıştı.İsteseydim,annem bana o okula gidiceğimi söylediğinde bağırsaydım,bir süre onunla konuşmasaydım bu işi hallederdim.Ama GossipGirl’den her şeyi öğrenmiştim ve garip bir şekilde orası beni çekiyordu.Kahvaltı bitti ve hayatımın en zorlu birkaç dakikasını yaşadım.Limuzinde yanımda Jackle 10 dakika.Kabus gibiydi:

“Kardeşim biraz şampanya ister misin?”

“Dediğin gibi ‘KARDEŞim’ istemiyorum ayrıca okulun ilk günü içmesen iyi edersin!”

“Bu bana 3. yılın ilk günü…”

Onunla tartışmaya girmek istemiyordum.Ve zaten okula gelmiştik.Aşağı indik Jack hemen arkadaşlarının yanına gitti.Chuck Bass her genç kızın rüyası ve Jack onun arkadaşıydı.Galiba Jack’e iyi davranmalıyım diye geçirdim aklımdan.Daha sonra arkamdan bir kişi:

“Hey taze et bir gün bizde kalmaya gelmelisin.”

Arkamı döndüm bu teklif Chuck Bass’den gelmişti.Her ne kadar sevinsemde kızgın bir bakış attım ve oradan uzaklaştım.

~1.Dersten Sonra~
Jack’i görmezden gelip kütüphaneye doru yol almıştım.Kütüphane güzel ve genişti sadece birkaçkişi vardı.Gossip Girl’den bildiğim bir oğlanda oradaydı hemen yanına gittim:

“Merhaba ben Daphne.”

“Ben Dan.”

“Evet ne okuyorsun?”

“Edebiyatla ilgili bir şeyler.”

Çocuk pek konuşkan sayılmazdı nasıl olmuştuda Serena gibi bir kız ile çıkma şansı yakalamıştı?Çocuk birden fısıldadı:

“Blair’in arkadaşlarından mısın?”

“Hayır”dedim bende fısıldıyordum.

“Güzel görüşürüz!”
dedi ve beni şaşkınlığımla bıraktı.Böyle kısır bir konuşmayı daha önce hiç yaşamamıştım.Alacağım kitabı aldım ve dışarı çıktım tam o sırada bir mesaj geldi:

“Merhaba Daphne oyun ve eğlence yerime hoş geldin umarım bol dedikodulu bir yıl geçirirsin!
xoxo gossip girl”

Bu mesaja fazla takılmadım.Uygun bir masa araken yanıma Blair denen kız ve arkadaşları geldi.Blair bana döndü:

“Sen Daphne Kaynes olmalısın.”

“Evet Jack’in üvey kız kardeşi.”

“Daha demin Dan denen o ezikle mi konuşuyordun.”

“Evet GG’de görmüştüm o yüzden yanına oturdum ve…”

Kendimi savunmaya çalışıyordum.Yanındaki kızlardan biri alaycı bir gülümsemeyle konuştu:

“GG’mi okuyorsun?”

Yalan söylemem gerektiğini hissettim.

“Hayır yani bu güne kadar.Hoş geldin mesajı atana kadar.”

Kızların hepsinin ağzı açık kalmıştı.Blair sordu:

“GG sana özel mesaj mı attı?Böyle bir şey yaptığını hiç duymamıştım.Ve konuştuğum hiçbir 1. sınıfta bundan bahsetmedi…”

“Gösterebilirim!”
dedim ve gösterdim Blair etkilenmişe benziyordu.Ve tam o sırada zil çaldı.Blair tam giderken arkasına döndü:

“Birdahaki tenefüs merdivenlerde görüşürüz.”
Daha bu sabah okuldan şüphelerim varken şimdi en popüler gruba girmiştim.Harika bir yıl beni bekliyor gibiydi…
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

Daphne Keynes Empty
MesajKonu: Geri: Daphne Keynes   Daphne Keynes EmptyC.tesi Kas. 13, 2010 7:36 pm

Constance Billard & I. Sınıf

Daphne Keynes
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jessica Daphné Davis
» Jessica Daphné Davis