Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Achille S. D'Artagnan| Golden Boy | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy C.tesi Tem. 10, 2010 10:50 am | |
| Achille Sebastien D'Artagnan| Golden Boy Ladies and gentlemen we are floating in space,
† Zeka † Jaegermeister † Eğlenmek † Saygı † Cazibe
WASP'de iyi bir lacrosse oyuncusudur. Babası başarılı bir czar, annesi ise fransız sosyetesinin ileri gelen ailelerinden birine mensuptur. Achille tam anlamıyla Yukarı Doğu Yakası'nın "Golden Boy"u. Kibar bir beyefendi gibi davranır. Yanında eğlenmemeniz mümkün değildir. Aklınıza gelmeyecek saçma sapan işlere kalkışabilir ve sizi de bunlara alet edebilir. Tabii eğleneceğinize garanti vererek. Arkadaşları onun iyi bir yalancı olduğunu bildikleri halde , ona sonuna kadar güvenebileceklerini de bilirler.
Sevmediği tiplerin ayağını kaydırır. Uysal göründüğüne bakmayın. Ona zarar vermeye kalkışan herkes kalkıştığı şeyin sonuçlarına katlanmak zorundadır. Umursamazdır. Umursamaz dediysek gerekli ve gereksiz şeyleri ayırt eder. Neyi umursaması gerektiğini iyi bilir. Muzip bir insandır. Güler güldürür, eğlenir eğlendirir. Zaafı yok mudur? Vardır. Çekici ve sıfatına yakışır dereede yakışıklıdır, YDY'de adının Inglorious Basterds grubunun başlarından biri olarak anılmasına neden olacak kadar. Uzun ilişkilerinin yanında tek gecelik ilişkileri de olmuştur. Yani eğlence, cazibe ve saygı. Evet bayanlar baylar, Achille Sebastien D'Artagnan'ı tanıdınız demek isterdim ama hey, YDY'deyiz? Kim bunu iddia edebilir?
En son Achille S. D'Artagnan tarafından Çarş. Tem. 14, 2010 3:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy C.tesi Tem. 10, 2010 10:54 am | |
| Buyrun burası da ilişkiler şeysi. İlişkilerJake Carter HallCanımdan çok sevdiğim dostum. Kardeşim olsaydı bu kadar değer verebileceğimi sanmıyorum. Her zorluğuberaber atlattık. İtalyan polisinden kaçmaktan tutun kumar masalarında bütün paralarımızı kaybetmeye kadar. Her zaman birbirimizin arkasını kollarız, ne kadar kötü olursa olsun durumlar.. Onunla da Popiş'im gibi yuvadan arkadaşız. Daha o yaştayken bile yuvadaki en otoriter iki çocuk olduğumuzu hatırlıyorum. Fazla söze gerek yok, bizi yan yana gördüğünüzde ne demek istediğimi anlarsınız.Ovnérta Quisqaunİyi anlaştığım III. sınıflardan. Severim. Eğlenceli birisidir. İnsan nasıl kafa dağıtılacağını bilmeli.Gwenyth SalvatoreAh, görüştüğüm sayılı II. sınıflardan. Bu kızda bir şey var ama çözemiyorum. Takılınca zaman nasıl geçiyor unutuyorsunuz. Çok büyük olmamasına rağmen rahatça Constane'in en güzel kızlarından diyebilirim.Alexis BathoryHatırlıyorum bu kızı. Drinks- drugs olayının dibine vurduğumuz bir gece aynı clubdaydık. Birkaç öpücükten ileri gittiğimizi sanmıyorum.S. Poppy DavisPoppy! Dünya tatlısı. Onunla yuvadan tanışıyoruz. Gevezedir ama yeri geldiğinde sorunlarımı bütün alıcılarını açıp dinler. En iyi tanıdığım insanlardan birisi, her şeyini biliyorum. Kindergarden Buddies 4ever. YDY'de olduğumuza göre bunun ne ifade ettiğini siz anlayabilirsiniz.Winter SchultzOuv, Winter. Poppy ile beraber yuvadan tanıyorum onu da. Çok samimi arkadaştık, sonrasında ne olduğunu anlayamadan aşka dönüştü bu. Tutkulu. Tango gibi. Müzik bir ara yavaşlayıp biraz uzaklaşmışken, bir rave partisinde damarlarımda kan yerine alkol dolaşırken Laela ile aldattım onu. Tanrım, azılı düşmanı. Şimdi ise tekrar beraberiz, Tanrı'ya şükür. Onu geri kazandığıma seviniyorum, ve bizi üzenler ayaklarını denk alsalar iyi olacak.Jamié C. Estaignİyi anlaşıyorum bu kızla da. Fransa'dan gelmiş olmasının bir yakınlığı var belki de. Annemin devatlerinden birinde tanışmıştık. Bir sabah yanında uyandığımı hatırlıyorum. Bu konudan bahsetmedik hiç.
Chelsea Rosalié BathoryAh, kardeşim olmamasına rağmen kardeşim gibi gördüğüm yegane insan. Kesinlikle buraya ait değil. Adımlarını sağlam atıyor ve laubli değil. Onu bu yüzden seviyorum. Biraz saf ve YDY hayatına kolay kanıyor. Fakat ayağını kaydırmaya çalışan karşısında beni bulur.Bu masumluğu korumasına birisi yardımcı olmalı değil mi?Esmeraude G. AdoréeAramızda bir şeyler yaşandı mı, hatırlamıyorum açıkçası. Oldukça çekici bir kız olmasına rağmen yasak bölgede, Jaek'in duygusal yaşantısını çökerten kız. Birbirimiz için önemsiz de değiliz. Bana gerçekten güvendiğini ve değer verdiğini biliyorum. En kötü durumlarında yanındaydım her zaman.Gittiğim eğlence mekanlarında sürekli karşılaşırız. Kafa insandır. Yeri benim için ayrı, çevremde dolanıp duran ve sadece ilgi isteyen YDY kızlarının çoğundan farklı. Kafamı toplamak istediğimde yanına gitmek istediğim tek insan.Flawed GriffinÇömezlerden biri. İlk dikkatimi çeken şey saçları. Biraz da asi gibi. Bazı hareketleri beni güldürüyor. İyi kız ama herkes kendi kulvarında olmalı, değil mi?Meg Katie VolterrasAsi bir tip daha. Okulda bu özelliğiyle ün yapmış bir kız. Sadece bu kadarını biliyorum. Rok chick moduna uymaya çalışıyor sanırım. Ah ne kadar yazık, senin yerin Seattle güzelim! Fakat gittiğim bütün clublarda da görüyordum. İtici. Son haberlere göre İngiltere'ye gitmiş. Jessica Daphné DavisBu kız kalite kokuyor. Birpartide üzerime döktüğü içki sayesinde tanışmıştık. Aslında bütün gece yanımda beklemesine gerek yoktu, benim için hiç sorun değildi. Netesadüftür ki öylesine girdiğim bir bir cafe'de karşılaştık. Masasına davet etti ve bir kahve ısmarladı, yine kendini affettirmek için. Hiç önemi yoktu aslında. Ama değerleri hoşuma gitti. Daha yakından tanımak istediğim ve zaman geçirmek istediğim birisi.Claire L. MillieClaire ile geçen sene yazın tanışmıştık. Hall'ların yatıyla açıldıkları bir gün ben de vardım orada. Çok iyi anlaşabileceğimizi o günün sonunda anlamıştım. Uzun zamandır da dostum. Ne zaman yardımaihtiyacı olsa yanında olurum, ona değer veriyorum. YDY'de göreceğiniz kızların çoğundan farklı.Manuéla Ria OsanéAnnem ve babasının bir süre ilişkisi olmuştu. Biz ikimizde bunu biliyorduk. Fakat onlar bizim bildiğimizi bilmiyorlardı. Ne ben babama bu durumu söyledim ne de o annesine. Çünkü ikimizde bunun bir gün biteceğini bilecek kadar olgun tavırlıydık. İşte bu olay sayesinde tanıştık. Ara sıra bir araya gelip dertleşiyoruz. Onunla konuşmak rahatlatıcı. Bu olay sayesinde yeni bir dost kazandım. Şaşırdınız mı? Şaşırmayın, nerede olduğunuzu biliyorsunuz.Symphony Calista BoleynHayatımda hissetiğim en derin şeyleri hissettim belki de onun için. Uyum, mutluluk, eğlence, tutku, masumiyet... Her şey vardı aramızda. Olacaktı. Ah ama tabi ona duygularımı söyleyince gitmesi gerekti. Bir haber bile vermeden. Hayatta canımı en çok yakan olayı yaşadım sayesinde. Ah, teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler...
Alexandréa K. Alvarez
Okulda hakkında ne düşünüldüğünü biliyorum, sürtük. Saint Jude'un yarısıyla yattığı düşünülüyor ama öyle olmadığını biliyorum. Bunları söylediğimde kaşlarını kaldıran insanlar çok. tabi ki bir gün ders saatinde ikimizin de derse girmek istemediğimizde okulun bahçesinde karşılaştığımızı bilmiyor. Genelde kafasına takmadığı dedikolular o sefer moralini çok bozmuştu ve gözlerinin parıldaması kendine zor hakim olduğunu gösteriyordu. O anlattı, ben dinledim. Daha sonra sık sık beraber takıldık ve sağlam yakın arkadaşlarımdan birisi.
Eklenmek için ,
Ad, Soyad: İcon: Kurgu (Zorunlu):
En son Achille S. D'Artagnan tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 23 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy C.tesi Tem. 10, 2010 10:57 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy C.tesi Tem. 10, 2010 11:09 am | |
|
En son Alexis Bathory tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 11:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy C.tesi Tem. 10, 2010 11:11 am | |
| Sevimli olduğumu biliyorsun .D .D Aşırı gevezeyim ve canım sıkıldığında başını ağrıtmayı çok severim. Çok da iyi bir dinleyiciyimdir her tür sorununda yanında olmaya dikkat ederim.. Sonuç olaraaaak, iyi arkadaşlarız biz. Sonrasını bilemem ben.. ^^ Geliştir sen ekle beni.. |
| | | Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy C.tesi Tem. 10, 2010 11:22 am | |
| Kurguyu biliyorsun. Yakın arkadaşlıktan tutkulu bir ilişki ve arkadaşımla sırtımdan vurdun ve tekrardan dostluk | |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy C.tesi Tem. 10, 2010 3:33 pm | |
| * <Yukarı Doğu Yakası'nın seksi çocuğu> Hımm... Daha önceden ilişkimiz olmuş olabilir. Malesef hatırlamayacak kadar sarhoş olmuş olabilirim... Ciddi bir şey olmamasının yanında, birbirimiz için önemsiz de değiliz. Yani, takıldığı diğer sürtük kızlar gibi olmadım asla. Benim her yerim kusmuk içindeyken, kumar masasında tüm paramı kaybettiğim zamanlar aklıma gelen ilk kişidir, çünkü beni eleştirmeden yardım etmeye çalışır. Gittiğim eğlence mekanlarında sürekli karşılaşırız. Anlaşılacağı gibi; kafa dengi bir insandır. Bir durum olduğunda ona güvenirim, sözlerine inanırım, çünkü iyi bir yalancıdır... Zaten bana gerçekler değil, yalanlar lazım... Kısacası, her ne kadar karma bir ilişkimiz olsa da, asla yaşadığımız şey nedir diye sormaz. Sanırım, bana lazım olan da bu...* Esme Adorée |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy C.tesi Tem. 10, 2010 4:41 pm | |
| Flawed Griffin , kurgu : Sen de gözü olan bi çömezim.Beni görmezden geliyor gibisin ama attığın o gülücüklere ne demeli ? - Kod:
-
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Paz Tem. 11, 2010 12:11 pm | |
| |
| | | Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Paz Tem. 11, 2010 12:31 pm | |
| Tamamdır bebekim |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Paz Tem. 11, 2010 2:39 pm | |
| Meg Katie Volterras Beni tanıyorsun. Genelde okulda tanınan asi bir kızım. Chelsea' yi koruyanlardan biri de benim. Seni neredeyse hergün club' larda ve farklı kızlarla görüyorum ve bu beni kahkahalara boğuyor. En çok güldüğüm ise ertesi gündeki kızların surat ifadeleri. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ptsi Tem. 12, 2010 10:36 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ptsi Tem. 12, 2010 1:22 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ptsi Tem. 12, 2010 2:31 pm | |
| - Spoiler:
Kurgu: Bir partide üzerine döktüğüm içkiden dolayı kendimi mahçup hissetmiştim. Bütün parti boyunca gözlerin başka kızlara bakıyordu, bunu farketmedim sanma... Ama zaten ben sadece kendimi affettirmek için bekliyordum. Ne tesadüftür ki, oturduğum bir cafe'de karşılaştık. Masama davet ettim ve kendimi affettirmek içinde bir kahve ısmarladım. Beni affetmişe benziyordun. İyi arkadaş olabiliriz ileride, ya da sana kalmış... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ptsi Tem. 12, 2010 2:44 pm | |
| Ekle beni Ach, kurguyu biliyorsun (; |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ptsi Tem. 12, 2010 3:26 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ptsi Tem. 12, 2010 8:11 pm | |
| Eklendin tarlakuşum |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Salı Tem. 13, 2010 1:11 pm | |
| Kurgu: Annen ve babamın bir süre ilişkisi olmuştu ve biz ikimizde bunu biliyorduk. Fakat onlar bizim bildiğimizi bilmiyorlardı. Ne sen babana bu durumu söyledin ne de ben anneme. Çünkü ikimizde bunun bir gün biteceğini bilecek kadar olgun tavırlıydık. İşte bu olay sayesinde tanıştık. Ara sıra bir araya gelip dertleşiyoruz. Yani evebeynlerimiz sayesinde ikimizde birer dost kazandık... - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Salı Tem. 13, 2010 1:22 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Salı Tem. 13, 2010 3:08 pm | |
| |
| | | | Achille S. D'Artagnan| Golden Boy | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz