Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Pam10 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lalea10

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Empty
MesajKonu: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:50 am

Achille Sebastien D'Artagnan| Golden Boy
Ladies and gentlemen we are floating in space,

† Zeka
† Jaegermeister
† Eğlenmek
† Saygı
† Cazibe

WASP'de iyi bir lacrosse oyuncusudur. Babası başarılı bir czar, annesi ise fransız sosyetesinin ileri gelen ailelerinden birine mensuptur. Achille tam anlamıyla Yukarı Doğu Yakası'nın "Golden Boy"u. Kibar bir beyefendi gibi davranır. Yanında eğlenmemeniz mümkün değildir. Aklınıza gelmeyecek saçma sapan işlere kalkışabilir ve sizi de bunlara alet edebilir. Tabii eğleneceğinize garanti vererek. Arkadaşları onun iyi bir yalancı olduğunu bildikleri halde , ona sonuna kadar güvenebileceklerini de bilirler.

Sevmediği tiplerin ayağını kaydırır. Uysal göründüğüne bakmayın. Ona zarar vermeye kalkışan herkes kalkıştığı şeyin sonuçlarına katlanmak zorundadır. Umursamazdır. Umursamaz dediysek gerekli ve gereksiz şeyleri ayırt eder. Neyi umursaması gerektiğini iyi bilir. Muzip bir insandır. Güler güldürür, eğlenir eğlendirir. Zaafı yok mudur? Vardır. Çekici ve sıfatına yakışır dereede yakışıklıdır, YDY'de adının Inglorious Basterds grubunun başlarından biri olarak anılmasına neden olacak kadar. Uzun ilişkilerinin yanında tek gecelik ilişkileri de olmuştur. Yani eğlence, cazibe ve saygı. Evet bayanlar baylar, Achille Sebastien D'Artagnan'ı tanıdınız demek isterdim ama hey, YDY'deyiz? Kim bunu iddia edebilir?

En son Achille S. D'Artagnan tarafından Çarş. Tem. 14, 2010 3:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:54 am

Buyrun burası da ilişkiler şeysi.

İlişkiler

Jake Carter Hall

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Kellan-kellan-lutz-2560241-100-100

Canımdan çok sevdiğim dostum. Kardeşim olsaydı bu kadar değer verebileceğimi sanmıyorum. Her zorluğu
beraber atlattık. İtalyan polisinden kaçmaktan tutun kumar masalarında bütün paralarımızı kaybetmeye kadar. Her zaman birbirimizin arkasını kollarız, ne kadar kötü olursa olsun durumlar.. Onunla da Popiş'im gibi yuvadan arkadaşız. Daha o yaştayken bile yuvadaki en otoriter iki çocuk olduğumuzu hatırlıyorum. Fazla söze gerek yok, bizi yan yana gördüğünüzde ne demek istediğimi anlarsınız.

Ovnérta Quisqaun

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Moz-screenshotAchille S. D'Artagnan| Golden Boy 53361_LeightonMeester11022009NewYor
İyi anlaştığım III. sınıflardan. Severim. Eğlenceli birisidir. İnsan nasıl kafa dağıtılacağını bilmeli.

Gwenyth Salvatore

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Amandas3amandaseyfried1

Ah, görüştüğüm sayılı II. sınıflardan. Bu kızda bir şey var ama çözemiyorum. Takılınca zaman nasıl geçiyor unutuyorsunuz. Çok büyük olmamasına rağmen rahatça Constane'in en güzel kızlarından diyebilirim.

Alexis Bathory

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182228-100-100

Hatırlıyorum bu kızı. Drinks- drugs olayının dibine vurduğumuz bir gece aynı clubdaydık. Birkaç öpücükten ileri gittiğimizi sanmıyorum.

S. Poppy Davis

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 0679

Poppy! Dünya tatlısı. Onunla yuvadan tanışıyoruz. Gevezedir ama yeri geldiğinde sorunlarımı bütün alıcılarını açıp dinler. En iyi tanıdığım insanlardan birisi, her şeyini biliyorum. Kindergarden Buddies 4ever. YDY'de olduğumuza göre bunun ne ifade ettiğini siz anlayabilirsiniz.

Winter Schultz

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Stam-3-jessica-stam-11735192-100-100

Ouv, Winter. Poppy ile beraber yuvadan tanıyorum onu da. Çok samimi arkadaştık, sonrasında ne olduğunu anlayamadan aşka dönüştü bu. Tutkulu. Tango gibi. Müzik bir ara yavaşlayıp biraz uzaklaşmışken, bir rave partisinde damarlarımda kan yerine alkol dolaşırken Laela ile aldattım onu. Tanrım, azılı düşmanı. Şimdi ise tekrar beraberiz, Tanrı'ya şükür. Onu geri kazandığıma seviniyorum, ve bizi üzenler ayaklarını denk alsalar iyi olacak.

Jamié C. Estaign

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Glowbymissmoshhorz

İyi anlaşıyorum bu kızla da. Fransa'dan gelmiş olmasının bir yakınlığı var belki de. Annemin devatlerinden birinde tanışmıştık. Bir sabah yanında uyandığımı hatırlıyorum. Bu konudan bahsetmedik hiç.

Chelsea Rosalié Bathory

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Michelle-T-3-michelle-trachtenberg-10189906-100-100

Ah, kardeşim olmamasına rağmen kardeşim gibi gördüğüm yegane insan. Kesinlikle buraya ait değil. Adımlarını sağlam atıyor ve laubli değil. Onu bu yüzden seviyorum. Biraz saf ve YDY hayatına kolay kanıyor. Fakat ayağını kaydırmaya çalışan karşısında beni bulur.Bu masumluğu korumasına birisi yardımcı olmalı değil mi?

Esmeraude G. Adorée
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 4851_100_100

Aramızda bir şeyler yaşandı mı, hatırlamıyorum açıkçası. Oldukça çekici bir kız olmasına rağmen yasak bölgede, Jaek'in duygusal yaşantısını çökerten kız. Birbirimiz için önemsiz de değiliz. Bana gerçekten güvendiğini ve değer verdiğini biliyorum. En kötü durumlarında yanındaydım her zaman.
Gittiğim eğlence mekanlarında sürekli karşılaşırız. Kafa insandır. Yeri benim için ayrı, çevremde dolanıp duran ve sadece ilgi isteyen YDY kızlarının çoğundan farklı. Kafamı toplamak istediğimde yanına gitmek istediğim tek insan.

Flawed Griffin

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Screenhunter8

Çömezlerden biri. İlk dikkatimi çeken şey saçları. Biraz da asi gibi. Bazı hareketleri beni güldürüyor. İyi kız ama herkes kendi kulvarında olmalı, değil mi?

Meg Katie Volterras

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 4de49110

Asi bir tip daha. Okulda bu özelliğiyle ün yapmış bir kız. Sadece bu kadarını biliyorum. Rok chick moduna uymaya çalışıyor sanırım. Ah ne kadar yazık, senin yerin Seattle güzelim! Fakat gittiğim bütün clublarda da görüyordum. İtici. Son haberlere göre İngiltere'ye gitmiş.

Jessica Daphné Davis

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Xfyvrl

Bu kız kalite kokuyor. Bir
partide üzerime döktüğü içki sayesinde tanışmıştık. Aslında bütün gece yanımda beklemesine gerek yoktu, benim için hiç sorun değildi. Ne
tesadüftür ki öylesine girdiğim bir bir cafe'de karşılaştık. Masasına davet etti ve bir kahve ısmarladı, yine kendini affettirmek için. Hiç önemi yoktu aslında. Ama değerleri hoşuma gitti. Daha yakından tanımak istediğim ve zaman geçirmek istediğim birisi.

Claire L. Millie

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Icon4

Claire ile geçen sene yazın tanışmıştık. Hall'ların yatıyla açıldıkları
bir gün ben de vardım orada. Çok iyi anlaşabileceğimizi o günün sonunda anlamıştım. Uzun zamandır da dostum. Ne zaman yardıma
ihtiyacı olsa yanında olurum, ona değer veriyorum. YDY'de göreceğiniz kızların çoğundan farklı.

Manuéla Ria Osané

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy VogueItaly08

Annem ve babasının bir süre ilişkisi olmuştu. Biz ikimizde bunu biliyorduk. Fakat onlar bizim bildiğimizi bilmiyorlardı. Ne ben babama bu durumu söyledim ne de o annesine. Çünkü ikimizde bunun bir gün biteceğini bilecek kadar olgun tavırlıydık. İşte bu olay sayesinde tanıştık. Ara sıra bir araya gelip dertleşiyoruz. Onunla konuşmak rahatlatıcı. Bu olay sayesinde yeni bir dost kazandım. Şaşırdınız mı? Şaşırmayın, nerede olduğunuzu biliyorsunuz.

Symphony Calista Boleyn

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Vinn68

Hayatımda hissetiğim en derin şeyleri hissettim belki de onun için. Uyum, mutluluk, eğlence, tutku, masumiyet... Her şey vardı aramızda. Olacaktı. Ah ama tabi ona duygularımı söyleyince gitmesi gerekti. Bir haber bile vermeden. Hayatta canımı en çok yakan olayı yaşadım sayesinde. Ah, teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler...

Alexandréa K. Alvarez

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 8714986e

Okulda hakkında ne düşünüldüğünü biliyorum, sürtük. Saint Jude'un yarısıyla yattığı düşünülüyor ama öyle olmadığını biliyorum. Bunları söylediğimde kaşlarını kaldıran insanlar çok. tabi ki bir gün ders saatinde ikimizin de derse girmek istemediğimizde okulun bahçesinde karşılaştığımızı bilmiyor. Genelde kafasına takmadığı dedikolular o sefer moralini çok bozmuştu ve gözlerinin parıldaması kendine zor hakim olduğunu gösteriyordu. O anlattı, ben dinledim. Daha sonra sık sık beraber takıldık ve sağlam yakın arkadaşlarımdan birisi.

Eklenmek için ,

Ad, Soyad:
İcon:
Kurgu (Zorunlu):

En son Achille S. D'Artagnan tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 23 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:57 am

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 2coor2bAchille S. D'Artagnan| Golden Boy Dcd4qdAchille S. D'Artagnan| Golden Boy 2mzk6dvAchille S. D'Artagnan| Golden Boy Leighton4802-yishui
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 01105Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 53361_LeightonMeester11022009NewYorAchille S. D'Artagnan| Golden Boy 0189

Tek gecelik sevgilini ekle bakiim .P -Şakaydı .D asdf ^^-
Kurguda iyi anlaştığım erkeklerdensin işte .D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 11:06 am

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Amandas3amandaseyfried1

Sana yakın olmayı seviyorum.Bilmesen de sana karşı büyük bir zaafım var.Ne yaparsan yap benim için çekiciliğine gölge düşüremezsin.Seni istiyorum ;D

Yakın çevrende olmak isterim Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 11:09 am

Ad, Soyad: Alexis Bathory
İcon:

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182230-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182228-100-100

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182248-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182242-100-100

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-11258503-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-11258502-100-100
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-lindsay-lohan-5098497-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-lindsay-lohan-5098487-100-100

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Mert-Marcus-lindsay-lohan-3907336-148-200 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Mert-Marcus-lindsay-lohan-3907333-151-200 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Mert-Marcus-lindsay-lohan-3907329-149-200

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-lindsay-lohan-3769272-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-11258719-100-100

Kurgu
(Zorunlu): Eski sevgili yada tek gecelik ilişki olabilir ^^

En son Alexis Bathory tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 11:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 11:11 am

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 0673 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 0679
Sevimli olduğumu biliyorsun .D .D
Aşırı gevezeyim ve canım sıkıldığında başını ağrıtmayı çok severim. Çok da iyi bir dinleyiciyimdir her tür sorununda yanında olmaya dikkat ederim.. Very Happy
Sonuç olaraaaak, iyi arkadaşlarız biz. Sonrasını bilemem ben.. ^^
Geliştir sen ekle beni.. Very Happy
Gossip Girl
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 678

Bilgiler

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 11:22 am

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Cocorocha7

Kurguyu biliyorsun. Yakın arkadaşlıktan tutkulu bir ilişki ve arkadaşımla sırtımdan vurdun ve tekrardan dostluk
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 11:23 am

Ad, Soyad:Jamié C. Estaign
İcon:Achille S. D'Artagnan| Golden Boy GlowbymissmoshhorzAchille S. D'Artagnan| Golden Boy Framemebymissmoshhorz
Kurgu (Zorunlu):
İyi anlaşıyoruz.Birbirimizi nasıl gördüğümüz değişiyor.Bir ara dostuz,bir ara beraber uyanıyoruz.Yinede iyi anlaşıyoruz.Bir dosta ihtiyacın olduğu zaman yanında olduğumu biliyorsun.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 2:07 pm

Ad, Soyad: Chelsea Rosalié Bathory
İcon:
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Vanessa-Anne-Hudgens-vanessa-anne-hudgens-11381597-100-100
Kurgu
(Zorunlu): Abim gibisin ve iyi anlaşıyoruz. Kesinlikle 'Manhattan kızı' değilim ve 'iffetli' oluşumla biliniyorum. Çok önyargılıyım ve herkese temkinli yaklaşıyorum. Yetiştirilme tarzım çok daha farklı, macaristanlıyım. Ama para ve gece hayatı gözümü boyuyor ve çok safım. 2 seçenek var. Ya benim 'kötü yola düşmeme engel olmaya' çalışacaksın yada 'yardımcı' olmaya. Destek-köstek? Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 3:33 pm

* <Yukarı Doğu Yakası'nın seksi çocuğu>
Hımm... Daha önceden ilişkimiz olmuş olabilir. Malesef hatırlamayacak kadar sarhoş olmuş olabilirim... Ciddi bir şey olmamasının yanında, birbirimiz için önemsiz de değiliz. Yani, takıldığı diğer sürtük kızlar gibi olmadım asla. Benim her yerim kusmuk içindeyken, kumar masasında tüm paramı kaybettiğim zamanlar aklıma gelen ilk kişidir, çünkü beni eleştirmeden yardım etmeye çalışır. Gittiğim eğlence mekanlarında sürekli karşılaşırız. Anlaşılacağı gibi; kafa dengi bir insandır. Bir durum olduğunda ona güvenirim, sözlerine inanırım, çünkü iyi bir yalancıdır... Zaten bana gerçekler değil, yalanlar lazım... Kısacası, her ne kadar karma bir ilişkimiz olsa da, asla yaşadığımız şey nedir diye sormaz. Sanırım, bana lazım olan da bu...

* Esme Adorée
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 4851_100_100
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 4:41 pm

Flawed Griffin ,
kurgu : Sen de gözü olan bi çömezim.Beni görmezden geliyor gibisin ama attığın o gülücüklere ne demeli ?

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Screenhunter8Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Screenhunter7
Kod:
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png
http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPaz Tem. 11, 2010 12:11 pm

Eklendiniz ^^
Gossip Girl
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 678

Bilgiler

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPaz Tem. 11, 2010 12:27 pm

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Stam-3-jessica-stam-11735192-100-100
icon güncellemesi kuzum (: soyadımı da şeedersen iyi olur Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPaz Tem. 11, 2010 12:31 pm

Tamamdır bebekim Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPaz Tem. 11, 2010 2:39 pm

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 4de49110

Meg Katie Volterras

Beni tanıyorsun. Genelde okulda tanınan asi bir kızım. Chelsea' yi koruyanlardan biri de benim. Seni neredeyse hergün club' larda ve farklı kızlarla görüyorum ve bu beni kahkahalara boğuyor. En çok güldüğüm ise ertesi gündeki kızların surat ifadeleri.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPtsi Tem. 12, 2010 10:36 am

İcon güncellemesi ^^

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12942365-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-13198029-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12942367-100-100
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12942355-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12942354-100-100
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12825950-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12825947-100-100
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12825938-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12825937-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12825936-100-100
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-T-ashley-tisdale-12238800-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-T-ashley-tisdale-12238796-100-100
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-T-ashley-tisdale-11310736-100-100 Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Ashley-T-ashley-tisdale-11310735-100-100
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPtsi Tem. 12, 2010 1:22 pm

Güncellendi ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPtsi Tem. 12, 2010 2:31 pm

Spoiler:

Kurgu: Bir partide üzerine döktüğüm içkiden dolayı kendimi mahçup hissetmiştim. Bütün parti boyunca gözlerin başka kızlara bakıyordu, bunu farketmedim sanma... Ama zaten ben sadece kendimi affettirmek için bekliyordum. Ne tesadüftür ki, oturduğum bir cafe'de karşılaştık. Masama davet ettim ve kendimi affettirmek içinde bir kahve ısmarladım. Beni affetmişe benziyordun. İyi arkadaş olabiliriz ileride, ya da sana kalmış...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPtsi Tem. 12, 2010 2:44 pm

Ekle beni Ach, kurguyu biliyorsun (;
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Icon4
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPtsi Tem. 12, 2010 3:26 pm

Eklendiniz ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPtsi Tem. 12, 2010 5:13 pm

Memnun oldum ben de Brilliant Boy. Very Happy

Ekle beni de.

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Kellan-kellan-lutz-2560241-100-100
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptyPtsi Tem. 12, 2010 8:11 pm

Eklendin tarlakuşum Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptySalı Tem. 13, 2010 1:11 pm

Kurgu:
Annen ve babamın bir süre ilişkisi olmuştu ve biz ikimizde bunu biliyorduk. Fakat onlar bizim bildiğimizi bilmiyorlardı. Ne sen babana bu durumu söyledin ne de ben anneme. Çünkü ikimizde bunun bir gün biteceğini bilecek kadar olgun tavırlıydık. İşte bu olay sayesinde tanıştık. Ara sıra bir araya gelip dertleşiyoruz. Yani evebeynlerimiz sayesinde ikimizde birer dost kazandık...

Spoiler:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptySalı Tem. 13, 2010 1:22 pm

Güncellendi ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Achille S. D'Artagnan| Golden Boy   Achille S. D'Artagnan| Golden Boy EmptySalı Tem. 13, 2010 3:08 pm

Symphony Calista Boleyn
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 2nsbaqoAchille S. D'Artagnan| Golden Boy Vzistd
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Vinn68Achille S. D'Artagnan| Golden Boy Coco8aAchille S. D'Artagnan| Golden Boy Mvki9z
Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 9zvct0Achille S. D'Artagnan| Golden Boy 6zy785

Kurguyu msn'den konuşmuştuk. Smile

Achille S. D'Artagnan| Golden Boy
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Achille S. D'Artagnan
» Michelle's Cell.
» Achille's Cell