Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Chels's Phone - Sayfa 3 Pam10 Chels's Phone - Sayfa 3 Lalea10

Chels's Phone

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Chels's Phone - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyPerş. Ağus. 19, 2010 6:22 pm

1 yeni mesaj!
From: Jey.
Heyy Chels.Seni evde bekliyorum.Malzemelerini unutma (; J.
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyCuma Ağus. 20, 2010 2:53 pm

1 yeni mesaj!
From: GOSSIP GIRL!
"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.

Öpüldünüz, Gossip Girl"
https://scandalouslife.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptySalı Ağus. 31, 2010 5:32 pm

1 yeni mesaj!
From: Aph
"Rosé, tatlı meleğim benim. Kokun burnumda. Starbucks'a gelmiş ve karşıma oturuyor gibisin. Neden hayalimi gerçekleştirmeyesin? Seni bekliyorum. Ablan öpüyor."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 11:35 am

1 yeni mesaj!
From: Miss Volterras

Çok kötü çok kötü... Arthur geri dönmüş. Çıldırmak üzereyim... Yardım et!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 6:19 pm

1 yeni mesaj!
From: Bilinmeyen numara

Bil bakalım kim geri döndü, kardeşim?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 6:45 pm

1 yeni mesaj!

Hayatımın hatasını göz göre göre yapmak üzereyim...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 6:58 pm

1 yeni mesaj!
From: Arthur
Dünyanın bir ucunda dilini bile anlayamadığın insanlarla yaşamak ne demek biliyor musun, Chels? Artık gözünü aç! Hata yapan ben değilim, sevgili baban! Beni bir kez bile aramamanı anlayabiliyorum ama, bu yaptığın şey de ne Tanrı aşkına? Döndüm ve bir daha geri dönmeyeceğim. Babamın canı cehenneme.
Bu arada ben de seni seviyorum, kardeşim.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 8:35 pm

1 yeni mesaj!
From: Arthur.
Gerçekten de o adamın beni İngiltere'ye gönderdiğini mi sandın? Ben tam sekiz yıl boyunca Tokyo'da hapis hayatı yaşadım, Chels. Neden anlamıyorsun? Seni kandırdı, hepinizi kandırdı. Evet şükürler olsun soyadım hala Bathory, ve bu sefer gerçek bir Bathory gibi hakkım olanları almaya geldim.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptySalı Eyl. 14, 2010 7:46 am

1 sesli mesaj!

Roza... Özür dilerim böyle hitap etmemem lazımdı.-homurdanma- Chels kafam çok karışık. Janson ortalarda yok. Arthur hiç bilmediğim bir sebepten ötürü geri döndü. Ve ben... -derin bir nefes- sesimin iğrenç geldiğini biliyorum. Eğer ağlama denen şeyden kurtulmamış olsaydım şimdi kendimin gözlerini düşünemiyordum bile. -zoraki bir gülüş- Eski beni özledim Chels. Kimseyi dinlemeyen beni özledim. Yemin ederim hala böyle ikilemler arasında kalırsam tekrar eskisi gibi olmaktan korkuyorum. Zaten en ufak bir yanlışımda beni hemen aralarına alacaklarını biliyorum. Babamdan hiç bahsetmiyorum bile. Annem hastalanmış. Brezilya'ya gittim ama annem beni geri yolladı. Anlamıyorum her şey çok fazla. Kendimi bir ucube olarak görmeye başladım. Zaten yasak ilişkiden meydana gelen biriyim. Üstüne silahlar. Ve hatta bazı geceler gördüğüm kabuslar... Yardımına ihtiyacım var la sìur. Le amour...

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 6:40 pm

1 Yeni Mesaj!
From: Arthur

Güzel haber. Aldatıldım. Hadi kutlayalım. Nerdeyiz? Ah, evet biliyorum. Jamie'nin evinde. Orada görüşürüz, Rose.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 6:54 pm

1 yeni mesaj!
From: Aless

Heyy mutlu haber. Yaptığım hatadan geri döndüm. Ne büyük bir şans olduğuna inanamazsın. Bence abin yerine NY erkekleri daha güvenilir. Hatırladığıma göre Jazz beni bir mesaj için bırakıp gitmemişti. Neyse artık hayatımdan bir Bathory çıktı. Bence abin hiç değişmedi. Farkettiysen onun adını ağzıma dahi almadım ve bundan sonra da asla anmayacağım. Bence Jazz ve düşük aşk kelimeleri birbirine uymuyor. Ne dersin belki ona delilercesine aşık olurum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chels's Phone   Chels's Phone - Sayfa 3 EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 7:29 pm

1 sesli mesaj!
From: Crys
" Tatlım ne zamandır konuşamıyoruz, nasıl gidiyor? "

Chels's Phone
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» ~ Dia's Phone #
» |/|::.~ S's Phone ~.::|\|
» Luc'S Phone
» TiFFaNy'S PHoNe ~
» Raphael's Phone