| Chels's Phone | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Salı Tem. 06, 2010 10:18 am | |
|
En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Perş. Eyl. 02, 2010 7:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 30 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Tem. 07, 2010 3:49 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Ovnérta. "Acil konuşmamız lazım. Bana mal gerekli! "O"" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Tem. 07, 2010 4:13 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Ovnértaç "Ben sana haber vereceğim. Ne zaman ve nerede buluşacağımızı ! "O"" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Tem. 07, 2010 5:38 pm | |
| 1 Sesli Mesaj!
From: Jamié C. Estaign Biiip " Lanet giresice telefon! Heeh,sonunda.Tatlım görüşmemiz lazım.Sana bahsettiğim Paris'e kaçma fikrini gerçekleştirdim.Yeni döndüm.Özledim,görüşelim.Byee." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Tem. 07, 2010 5:44 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Jamié C. Estaign Aklında bir etkinlik olduğunda ararsın.Buluşuruz hemen (: |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Tem. 07, 2010 8:42 pm | |
| </SPAN>1 Yeni Mesaj!
From: Lola "Senden nefret ediyorum. Çünkü bende istiyorum. Herneyse, bugün gelemem. Ayıldığında görüşürüz. Birara birlikte takılalım olur mu? Kocaman öpüyorum. İyi eğlenceler. L.D" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 08, 2010 1:42 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Jamié C. Estaign Ne geceydi ama! Başım hala zonkluyor.Sam harika biriydi.Olanlar hiç sorun değil tatlım.Bazen insanın canı istemeyebiliyor.Bir ara birşeyler daha yaparız.Seni seviyorum. Jey. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 08, 2010 1:50 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Lola "Starbucks'ta buluşalım. Hangisi olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Dün gece hakkında konuşmalıyız. L.D" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 08, 2010 1:52 pm | |
| 1 Sesli Mesaj! From: Poppy Dün Harrison Street'de bir arkadaşım seni gördüğünü sanmış ama sonra ortalıktan kaybolmuşsun bir anda... Sen miydin o cidden? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 08, 2010 2:09 pm | |
| 1 Sesli Mesaj! From: Poppy Bu bilgiyi kimseyle paylaşmaması gerektiğini söylersem daha çok huylanacaktır. En iyisi o değilmiş demek.. Ne oldu dün :S Lola mı kurtardı? Neyden kurtardı ya? :S |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 08, 2010 2:55 pm | |
|
| 1 Sesli Mesaj! From: Poppy Tatlım.. Sanırım fazla içki yüzünden. Bilemiyorum... Kurtulduğuna göre sorun yok. Ayrıca H.S Club'ın suçu ne ki (: Dersini aldın bence... Daha dikkatli olsan yeter.
|
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 08, 2010 3:04 pm | |
| 1 Sesli Mesaj! From: Poppy Tabiiki... Niyetim üstüne gelmek değil biliyorsun... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 08, 2010 4:07 pm | |
|
| 1 Sesli Mesaj! From: Poppy Kuzenim Michelle'i tanıyorsun... Ondan bir mesaj aldım Butter'a onunla buluşmaya gidiyorum.. (: Sanırım kötü birşey olmuş :S
|
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 08, 2010 4:13 pm | |
|
| 1 Yeni Mesaj! From: Poppy Bende.. =( Neyse öğrenicez (:
|
|
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Chels's Phone Cuma Tem. 09, 2010 2:19 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Cuma Tem. 09, 2010 3:07 pm | |
| 1 yeni mesaj! [SIZE=9]From: Achille S. D'Artagnan/SIZE] " Benden daha çok kafayı takmışsın C. Benim için önemi yoktu, o gece de eğlenmiştim. Haberi okuyunca da eğlendim. Birileri kendini aşmış sadece. lol xx" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone C.tesi Tem. 10, 2010 10:52 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Ovnérta. "Acil hap getir lütfen. Ben Ri. Ovn çok kötü. Soyunma odasına bekliyoruz seni." |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Chels's Phone Paz Tem. 11, 2010 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Chels's Phone Salı Tem. 13, 2010 1:41 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ile ateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Cuma Tem. 16, 2010 2:43 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! From: Andreanne Hey Chels! Bir yerlerde birşeyler yapalım ne dersin evde canım sıkıldı (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Cuma Tem. 16, 2010 5:47 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! From: Andreanne Yarın buluşalım tatlım (: Eğer uygunsan (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Cuma Tem. 16, 2010 5:49 pm | |
| 1 Sesli Mesaj! From: Meg Katie Volterras " Partide olanlar için üzgünüm. " |
|
| |