| Chels's Phone | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Cuma Tem. 16, 2010 6:19 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! From: Miss Volterras " Şu yoga meselesini tekrar gündeme getirme. Gözlerimi kapayıp mırıldanarak stres atamam ben kanka. " |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone C.tesi Tem. 17, 2010 5:51 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: karakter ismi "Aah Chels hemen orada olacağım.XoXo D." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Tem. 22, 2010 10:52 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Alex. "Jake'e dikkat et. Lütfen ondan uzak dur! Dönünce her şeyi anlatırım. Bir kez olsun bana güven." |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Salı Tem. 27, 2010 9:49 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié "Elindeki tüm beyazları istiyorum.Musaitmisin? J." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Salı Tem. 27, 2010 3:03 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié "Hepsini istiyorum! İki katı ödeme yaparım,hem sen bir yerlerden bulabilirsin.Hadi Chels. J." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Tem. 28, 2010 10:00 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié " İşte benim sürtüğüm. Malikaneye bırakıver bir ara, öptüm bebeğim.J. " |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Tem. 28, 2010 4:24 pm | |
| 1 sesli mesaj! From: Jamié "Lanet Chels. Pekala,dostum J." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Ağus. 05, 2010 6:47 pm | |
| 1 sesli mesaj! From: Jamié "Hahah. Çok geç. Manhattan'da değilim. Nerde olduğumuda söylemeye niyetim yok.Gelince artık Chels. J." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Ptsi Ağus. 09, 2010 10:13 am | |
| 1 sesli mesaj! From: Jamié "Döndüm ve yine sana işim düştü. Bazı şeyleri kullanmayı öğrenmem gerekiyor.Nerde, ne yaptığım hakkında sorguya çekmiyceksen buluşalım. J." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Cuma Ağus. 13, 2010 11:49 am | |
| 1 sesli mesaj! From: Jamié "Hayat tuhaf bebeğim (: Hazırlan bir-iki gün sonra J." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone C.tesi Ağus. 14, 2010 1:42 pm | |
| Bir yeni mesaj From: Mike "Hâlâ seni düşünüyorum. Eğer sende düşünüyorsan Starbucks'tayım" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Ptsi Ağus. 16, 2010 3:42 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Aless (Meg)
"Sana ne kadar ihtiyacım var bir bilsen. Ağlama nöbetindeyim. Müsait olduğunda bana dön. Yalvarırım. Miss Volterras. "
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Ptsi Ağus. 16, 2010 3:49 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Lizz "Sanırım kendimi ilk defa bu kadar iğrenç hissediyorum. Hemen buluşmalıyız Chels. Olive Brach´te." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Salı Ağus. 17, 2010 3:56 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Aless
Sakin olacak durumda değilim. Metal bardayım ve ölmek istiyorum.
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Salı Ağus. 17, 2010 5:28 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!
From: Aless
Biliyorum beni hiçbir zaman yalnız bırakmadın sana minnettarım. İntikam meleğin aşık oldu ve iğrenç bir durum. O kadar karışık ki ! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Salı Ağus. 17, 2010 5:36 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Ağus. 18, 2010 5:01 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Aless
Biliyorum Chels biliyorum. İşte bende kendime küfrediyorum ya zaten. Metal bardan çıkıp evime gidiyorum. Yaptıklarım çok aptalca. Ben intikam almak için yaratıldım sevmek için değil... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Çarş. Ağus. 18, 2010 3:48 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Aless ,Hayır bu kötü işte. Telefonuma böyle bir msaj geldi Jazz ile otururken ; " Prenses yanlış kişiyle kahve içiyorsun. Karşındaki Janson' un kadın prensibini duymak ister misin prenses ? Aynı alkol gibi kadınların da cazibe yoluyla baş döndürebildiklerini ve akıllara zarar sonuçlara sebep olabileceklerini bilir.Ama bu çapkınlığını etkilemez.Sinsi ve yalancıdır... Prenses, beyaz atlı prens hikayeni yırtma zamanı. Sonuçlarına üzülmeni istemem. Geçmişini unuttun mu ? Sen Jason' u seviyor olabilirsin ama duyguların karşılıklı değil Prenses. " Arthur mu acaba ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Ağus. 19, 2010 5:22 am | |
Biliyorum ama Arthur ihanet etti. İhanet affedilemez. Janson ile otururken ben ona bu mesaj yüzünden tavır yapınca çocuğun yüzündeki acıyı görmeliydin. Gerçekten Chels, acı çekiyordu. Ne kadar sana bunları yazsamda kalbim son hükmü verdi. Alessandra, Janson' a perişan bir şekilde aşık. Artık hiçbir şey bunu değiştiremez. Neyse benim durumum belli senin hayatında biri var mı ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chels's Phone Perş. Ağus. 19, 2010 11:24 am | |
Chels çok sevindim. Mutluluğa ihtiyacın var kardeşim. Jake' e yaklaşma. Mike' ın yanında gerçek mutluluğu yakalıyorsan kimseyi dinleme. Kalbin her zaman doğru yolu gösterir. Senin değişmeyeceğini biliyorum. İnan bana. Kuruntuyu bırak ve mutluluğun tadına bak Chels. |
|
| |
| Chels's Phone | |
|