Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Call Poppy.  - Sayfa 2 Pam10 Call Poppy.  - Sayfa 2 Lalea10

Call Poppy.

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Call Poppy.  - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:21 pm

1 yeni mesaj!
From: Achille
" Uhm, Poppy? Poppy... Poppy... Çıkaramadım, üzgünüm tatlım Razz Biliyorum biliyorum Golden Boy'un Popiş'i biraz ihmal etti. Ennn yakın zamanda telafi edeceğim. Alışverişe bile gelebilirim. Kindergarden Buddies 4ever."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:27 pm

1
yeni mesaj!

From: Juddie-
"Ahh Poppyyy!
Buna o kadar ihtiyacım var ki tatlım. Ne zaman sıkıntıdan patlama sürecine gelsem mesajınla karşılaşıyorum. Telefonumda adını görmeyi özlemişim. Eee alışverişimizi ne zaman yapıyoruz bakalım? =))"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:36 pm

1
yeni mesaj!

From: karakter
ismi

"Aynen tatlım. Seninle alışveriş inan çok iyi gelecek bana da. O zaman 2 gün sonranı bana ayırıyorsun.
Görüşürüz, öptüm."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:44 pm

1 yeni mesaj!
" Saçmalama, hayatımın kadınısın, unutma lol Haha bunun böyle olacağını biliyordum. Alışverişkolik serisinde sen oynamalıydın.
Kindergarden Buddies 4ever. xx"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:49 pm

1 yeni mesaj!
From:
Hall
" Evet, ben de sana aşığım popişim. Very Happy "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 9:54 pm

1 yeni mesaj!
"
Evet lafta, aslında senden nefret eden lanet olası bir pisliğim. Yuvada o renkli çubukları kırmayacaktın Popiş Davis Call Poppy.  - Sayfa 2 Icon_evil İple çekiyorum. Kindergarden Buddies 4ever Razz xx"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:18 pm

1 yeni mesaj!
"
Ah o çubuklar gayet sağlamdı Popiş, iddiasına girebilirim. Yok artık, ben senin Ken'in mi oldum şimdi de? Tanrım. Kindergarden Buddies 4ever xx"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:32 pm

1 yeni mesaj!
From: Ike Shitfallen.
"hey poppy, nasılsın?"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:35 pm

1 yeni mesaj!
"
Ahaha merak etme sana kırılmaz ışıklı çubuklardan alacağım alışverişte tatlım lol. Omg, Barbie'm olursan olabilir? Yeah we rock, utterly xx"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:49 pm

1
yeni mesaj!

From: Mose
"
Heey Ach'a Ken diyormuşsun? Beni dışlama Sad Tatlım şuan feciiiii içkiliyim ama sabaha bomba gibi alışverişe hazır olcam ^^"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:51 pm

1 Sesli mesaj!
From: Ike Shitfallen
"eh, sıkılıyorum biraz. nerelerdesin, dolaşabiliriz?"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:54 pm

1
yeni mesaj!

"
xoxo bebeğmm Smile "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 11:27 pm

1 yeni mesaj!
From: Hall
"
Ben de tam olarak onu kastetmiştim popiş, sevgilim olmalısın. Very Happy "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 1:43 pm

1 yeni mesaj!
" Yukarı Doğu Yakasında bana yüz vermeyen tek kız olduğun için seni seviyorum popişim. Görüşürüz. Very Happy
"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 2:02 pm

1 yeni mesaj!
" Hayır, bu gidişle sabaha kadar mesaj atacağım. En masum ve akıllı kızı sensin. Bu yüzden seni seviyorum. Very Happy xxx POPİŞ olmalı. Very Happy
"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 2:35 pm

1 yeni mesaj!
" Biliyorum, ben de seni seviyorum. Görüşürüz poopiş Smile "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:25 pm

1
yeni mesaj!

"
Unuttun beni :'( "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:31 pm

1
yeni mesaj!

"
Sırdaşa ihtiyacım var ve ah, işte buradasın. Kız kıza bi' gün lazım. ühühühü :'( "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:38 pm

1
yeni mesaj!

"
bi' çocuk aklımı karıştırdıı.. ilk sana söyliyim dedim yoksa çok kızdığını biliyormm. ama çıkamayız gibi.. oouf :'( "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:48 pm

1
yeni mesaj!

"
Çocukluktan beri arkadaşımm. Tanımıyor olabilrsinn çnkü taşınmıştı uzaklaraa . Çocuklktan beri arkadş olduumzdan sabırm ama beni öptü. ama dudakalrı değdi sadece. oof Popy naapmalıym? =( "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:56 pm

1

yeni mesaj!

" Seni seviyorum Poppy. Muckmuckmuck. YdY'nin masum şirini =) "
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 11, 2010 4:24 pm

1
yeni mesaj!
From: Laela
"Bir sürtüğün partisinde delilerce eğlenmeye ne dersin? Bu toplu bir mesajdır. https://scandalouslife.yetkin-forum.com/kurgularnz-f4/effect-of-the-brush-before-bed-night-t330.htm#4381 Partime beklerim. xoxo L."
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 1:38 pm

1 Yeni Mesaj!
GOSSIP GIRL!
"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ile ateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.

xoxo, GossipGirl."
https://scandalouslife.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 4:24 pm

1
yeni mesaj!

From: JHall
En çokta senin duymana üzüldüm, aşkını artık tamamen içine atmak zorundasın Popişim. Ama bence beni beklemelisin. Seni seviyorum tatlım. Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Call Poppy.    Call Poppy.  - Sayfa 2 EmptySalı Tem. 13, 2010 4:34 pm

1

yeni
mesaj!

" Parfüm çılgınlığına ortak olmak ister misin?xx"

Call Poppy.
2 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» Poppy Davis - Say "Hi" To Poppy.
» Poppy Davis