| Call Poppy. | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. C.tesi Tem. 10, 2010 9:27 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Juddie- "Ahh Poppyyy! Buna o kadar ihtiyacım var ki tatlım. Ne zaman sıkıntıdan patlama sürecine gelsem mesajınla karşılaşıyorum. Telefonumda adını görmeyi özlemişim. Eee alışverişimizi ne zaman yapıyoruz bakalım? =))" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. C.tesi Tem. 10, 2010 9:36 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: karakter ismi "Aynen tatlım. Seninle alışveriş inan çok iyi gelecek bana da. O zaman 2 gün sonranı bana ayırıyorsun. Görüşürüz, öptüm." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. C.tesi Tem. 10, 2010 9:44 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille " Saçmalama, hayatımın kadınısın, unutma lol Haha bunun böyle olacağını biliyordum. Alışverişkolik serisinde sen oynamalıydın. Kindergarden Buddies 4ever. xx" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. C.tesi Tem. 10, 2010 9:49 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: Hall " Evet, ben de sana aşığım popişim. " |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. C.tesi Tem. 10, 2010 10:18 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille " Ah o çubuklar gayet sağlamdı Popiş, iddiasına girebilirim. Yok artık, ben senin Ken'in mi oldum şimdi de? Tanrım. Kindergarden Buddies 4ever xx" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. C.tesi Tem. 10, 2010 10:32 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ike Shitfallen. "hey poppy, nasılsın?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. C.tesi Tem. 10, 2010 10:35 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille " Ahaha merak etme sana kırılmaz ışıklı çubuklardan alacağım alışverişte tatlım lol. Omg, Barbie'm olursan olabilir? Yeah we rock, utterly xx" |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. C.tesi Tem. 10, 2010 10:51 pm | |
| 1 Sesli mesaj! From: Ike Shitfallen "eh, sıkılıyorum biraz. nerelerdesin, dolaşabiliriz?" |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. Paz Tem. 11, 2010 3:25 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose " Unuttun beni :'( " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. Paz Tem. 11, 2010 3:31 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose " Sırdaşa ihtiyacım var ve ah, işte buradasın. Kız kıza bi' gün lazım. ühühühü :'( " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. Paz Tem. 11, 2010 3:38 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose " bi' çocuk aklımı karıştırdıı.. ilk sana söyliyim dedim yoksa çok kızdığını biliyormm. ama çıkamayız gibi.. oouf :'( " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. Paz Tem. 11, 2010 3:48 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose " Çocukluktan beri arkadaşımm. Tanımıyor olabilrsinn çnkü taşınmıştı uzaklaraa . Çocuklktan beri arkadş olduumzdan sabırm ama beni öptü. ama dudakalrı değdi sadece. oof Popy naapmalıym? =( " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. Paz Tem. 11, 2010 3:56 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose " Seni seviyorum Poppy. Muckmuckmuck. YdY'nin masum şirini =) "
|
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Call Poppy. Paz Tem. 11, 2010 4:24 pm | |
| | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Call Poppy. Salı Tem. 13, 2010 1:38 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ile ateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Call Poppy. Salı Tem. 13, 2010 4:34 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose " Parfüm çılgınlığına ortak olmak ister misin?xx" |
|
| |
| Call Poppy. | |