Selam. Ben Poppy... -Bildiğinizi umuyorum!- Kendimi tanıtmaktan herzaman nefret etmişimdir. -
Çünkü insanların beni tanıyor olmaları hep daha hoş gelmiştir bana.- Ama madem bu gerekli diyorsunuz, peki öyle olsun...
14 Ağustos, California doğumluyum. Ben doğmadan 2 ay önce annem ve babam ayrılmış. Annem California'da yaşamaya karar vermiş... Dramatik bir hikaye aslında...
4 yaşlarındayken babamın yalvarışları sonucu barıştılar. Bende Yukarı Doğu Yakası ile tanıştım... Malikanemizin en büyük odalarından birini bana ayırtan ve benim hep gıcık olduğum babama da birden bire büyük bir sevgi duymaya başladım...
Hoş, kokoş ve kendini beğenmiş kızlardan sayılabilirim. Hatta evet kesinlikle öyleyim!
Seçilmişlerdenim. Şanslı olanlardan daha doğrusu. Durumu kesinlikle iyi olanlardan yani...
Annemin en büyük korkusu şu skandallara bulaşmam olmuştur başından beri... Bende istemem tabii ki kötü bir şöhret. Yani... Kim ister ki?
Çirkin değilim. -Yani değilim öyle değil mi?!- Ama öyle tapılasıyım demiyorum. -Belkide biraz diyorumdur ^^ -
Ama mükemmel bir karakterim ve zevkim olduğu gerkeğini kimse ama hiç kimse değiştiremez.
Alışveriş yapmayı her UES'li gibi bende seviyorum. Bağımlı gibi bişeyim...
Chanel çantalar, Jimmy Choos ayakkabılar... Aslında düşününce sahip olduğum ayakkabı ve çantaların sayısı gayet kabarık. Ama haksız mıyım? Her kıyafete uygun birşeyler bulmak zor oluyor öteki türlü...
Yalan söylemeyi sevmem ama söylemem demiyorum. Herkes söylüyor sonuçta.
İnsanların arkamdan konuşmasına aşırı gıcık kaparım. Ben konuşurum ama siz konuşmayın canım!
Birde, sinir bozucu olduğumu düşünen insanlardan çok rahatsız olurum ben... Bir gidin ya! Ben gayet sevilesi bir kızım diyorum!
~ İlişkiler
~ Arkadaşlar[En Yakın]
Achille
//Kindergarden Buddies forever ^^ [Suç Ortakları]
Alexis
//fenasın kızım! [Değer Verdiklerim]
Natalia Ellie
//sevimli olduğunu biliyorsun değil mi? ^^
Chelsea Rosalié
//özelsin Chelsea ama Manhattan'a ayak uydurabilmen gerek... [Parti Dude]
Ovnérta
//Ovn sen 1 numarasın!
Esmeraude
//Kafan kıyakken seni kesinlikle tek geçerim. [Sıradan]
Manuéla
//Hayatı yaşa Ri söyleyeceğim tek şey bu. [Göz Aşinalığı Olanlar]~ Düşmanlar[Zararsızlar]
Andreanne
//hiç birşeyden haberinin olmaması ne yazık ama ben annenin bir sürtük olduğunu biliyorum Any... Bu senden hoşlanmamam için iyi bir neden.. [İşe yaramazlar]
[Hoşlanmadığım]
Symphony
//sen çok büyük bir yanlış yaptın bence Sym
Gwenyth
//eh her şey karşılıklı kızım...
[Rakipler] [Nefretlik] [Baş Belası] ~ Aşk
[Sevgilim]
[Flörtüm]
[Eski]
[Kullandıklarım]
[Karşılıksız]
[Arzuladığım]