| Eléonora's CeLL | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Eléonora's CeLL Cuma Tem. 02, 2010 6:37 pm | |
| Selam! Şuan büyük ihtimalle önemli bir dedikodu peşindeyim. Sen mesaj bırak. Benim için değerli isen sana dönerim. Bip sesini bekle. Geliyor... Biiiip... Kısa mesaj göndermek için;1 yeni mesaj!From: karakter ismi "mesajınız" Sesli mesaj göndermek için;1 Sesli mesaj!From: karakter ismi "konuşmanız"
En son Eléonora Jane Pércival tarafından Cuma Tem. 02, 2010 6:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL Cuma Tem. 02, 2010 6:37 pm | |
|
En son Eléonora Jane Pércival tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 5:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL Cuma Tem. 02, 2010 7:20 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ria "Uygun bir zaman bulursam bakarız. Ri." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL Çarş. Tem. 07, 2010 5:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Selam Janie (: Dedikodu mu? Sanırım ilgimi şektin çeker... Bana ne zaman görüşmek istediğini bildir eğer uygun olursam sana dönerim. Öptüm tatlım... Poppy" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL Perş. Tem. 08, 2010 12:45 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Ummm... Bugün olmaz sanırım. Yarın içinse emin değilim. Ben uygun olduğumda seni ararım olur mu? " |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL Cuma Tem. 09, 2010 2:18 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL C.tesi Tem. 10, 2010 4:34 pm | |
|
En son Clemence Kristowent tarafından Cuma Tem. 16, 2010 11:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL C.tesi Tem. 10, 2010 4:55 pm | |
|
En son Clemence Kristowent tarafından Cuma Tem. 16, 2010 11:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL C.tesi Tem. 10, 2010 5:15 pm | |
|
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL Paz Tem. 11, 2010 4:30 pm | |
| | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Eléonora's CeLL Salı Tem. 13, 2010 1:40 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ile ateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
| Eléonora's CeLL | |
|