| Desiree's Phone. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Desiree's Phone. Perş. Ağus. 04, 2011 11:19 pm | |
| Mesaj bırakmak için, Bir yeni mesaj! From:"Karakter ismi" "Mesajınız." Sesli mesaj bırakmak için, Bir adet ses mesaj. From:"Karakter ismi." "Mesajınız." Aramak için, "Karakter ismi" Diyalog. Not: Bana mesaj attığınızda ekleyeceğim. Pm'ye falan gerek yok. R e h b e r~ Leonardo Xavi Gonzalo. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Ptsi Ağus. 08, 2011 8:53 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leonardo Xavi Gonzalo "Ahh! Tabiki sormana gerek var mı? Senle takılmak ve eğlenmemek... İmkansız sanırım. Esas sen eğlendin mi? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Ptsi Ağus. 08, 2011 8:57 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leonardo Xavi Gonzalo " Tabi canım sen beni heykel falan mı sanmıştın uzaktan? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Ptsi Ağus. 08, 2011 9:02 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leonardo Xavi Gonzalo " Ehmm.. "Kafan iyi mi?" sorusunu açsak biraz nasıl bir iyilikten bahsediyoruz ? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Ptsi Ağus. 08, 2011 9:11 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leonardo Xavi Gonzalo " İçtim ama ben sarhoş değilim yani. Sanırım. Galiba... " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 1:27 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leonardo Xavi Gonzalo " Yok mutluyum ben. Çok mutlu... Evet, baya mutlu..." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 1:40 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leo " Anlatıcağım pek bir şey yok. Arada bir eskisi gibi olmayı düşünüyorum falan yani. Şuanki halimden de sıkıldım taş kalpli olmaktan falan o kadar başka büyük bir şeyim yok " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 1:55 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leo "Teşekkür ederim. Ama ben sanmıyorum sanırım bu üç sene buralarda olmamak bana yaramadı. Yinede olsun yani herkese taş kalpli değilim ama bunu aklıma getirdin teşekkürler Desi'cik Bu arada sen daha iyi kalplisin bence en azından benden iyi kalpli olduğun kesin esasında." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 2:03 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leo "Ne desem bilemedim. Yani utandım desem yeridir o kadar yani sözcük bulamıyorum yazacak :$" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 2:17 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leo "Ahh.. Beni ne kadar tanıyorsun merak ettim. Tamamen tanıyıpta böyle söylüyorsan çok hoş ama daha o kadar tanımadan söylüyorsan kalbini kırabilirim sanırım öğreneceğin veya göreceğin şeylerle." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 2:43 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leo "Sana güveniyorum zaten sonra hayalkırıklığına uğrama sende diye söyledim sadece " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 2:52 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leo "Uğratmak istemiyorum işte tekrardan etrafımdaki bir insanı hayal kırıklığına" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 2:57 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leo "Biliyorum zaten gitmem artık yüzleşirim her şeyle. Korkucak, saklanıcak, utanıcak bir şeyim kalmadı." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Desiree's Phone. Salı Ağus. 09, 2011 3:16 pm | |
| Bir yeni mesaj! From: Leo "Yani bende mutlu olmak istiyorum. Yapmacık gülümsemelerle etrafta dolanmak değil. İçten gülümseyerek dolaşmak istiyorum, ama çok zor " |
|
| |
| Desiree's Phone. | |
|