| Giselle ~ My Phone. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Giselle ~ My Phone. Perş. Ağus. 05, 2010 12:32 pm | |
| Heeey ! Mesajını bırak,işime gelirse cevap yazarım. -Bippp-Mesaj Göndermek İçin: 1 Yeni Msj!From:'Karakter İsmi'Mesajınız.Sesli Mesaj İçin: 1 Sesli Msj!From:'Karakter ismi'Mesajınız.
En son Giselle De Loussier tarafından Salı Ağus. 17, 2010 3:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Perş. Ağus. 05, 2010 12:54 pm | |
| Mesaj atmak için,rehbere eklenmeye gerek yok.Herkes atabilir ^^
En son Giselle De Loussier tarafından Salı Ağus. 17, 2010 3:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 9:57 am | |
| 1 Yeni Msj! From:Janson Taylor Gress* Bak Gis, böyle oolması gerekiyodu oldu,ben uzun süreli bir ilişki istiyordum tamam mı ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 10:28 am | |
| 1 Yeni Msj! From: J. Yeni ev,yeni arkadaşlar (: Bir partiye gerek varmı,sence? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 2:50 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: Janson * Msj: Heey yapma lütfen üzülmyceğimi ikimizde biliyoruz Gis. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 2:59 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: J. Tamam,belki daha sonra. J. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 3:03 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: Janson* Bak ona sürtük demeyi kes . O benim sevgilim ve onu seviyorum lütfen Gis anlamaya çalış ve bu arada bir ara görüşelim ne dersin ?
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 3:09 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: Janson* Tamam güzelim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 3:13 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: J. J. ile konuştum.Sevgili ev sahibimiz izin verdi.Yakın zamanda partiyi biz düzenliyor olucağız. J. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 3:15 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: Janson* Sana ayıracağım bir vaktim kesinlikle var bebeğim. Benim güzel sürtüğüm . |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 3:19 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: Janson* Ahh bebeğim bende seni ve bu arada bu sevgilimin yanındada bunu yapmayı mı düşünüyorsun ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 3:20 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: J. Bakıcaz tatlım.Üçümüz oturup bu konuyu konuşucaz .p.p.p J. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 3:27 pm | |
| 1 Yeni Msj! From: Janson* Hm ^^ . Tamamdır . |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 3:30 pm | |
| 1 Yeni Msj! From:J. Jans'a sen haber verirsin o zaman :P:P, Hahahah J. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Salı Ağus. 17, 2010 4:33 pm | |
| 1 Yeni Msj! From:Janson* Heey Bunların hepsini J. 'ye bıraktım ben . İstediği gibi yapabilir ev sahibi gibi davranabilir.. |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Cuma Ağus. 20, 2010 2:51 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Giselle ~ My Phone. Paz Ağus. 22, 2010 5:46 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Alessandra
Rahatsız ettiğm için üzgünüm ama bilirsin beni çok acil olmasa rahatsız etmezdim her neyse. Metal bardayım ve neredeyse bu mesajı bile yazamıyorum. Bu halde trafiğe çıkarsam kendimi değil başkalarını öldürürüm ben. |
|
| |
| Giselle ~ My Phone. | |
|