Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Desiree Schult. Pam10 Desiree Schult. Lalea10

Desiree Schult.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Desiree Schult. Empty
MesajKonu: Desiree Schult.   Desiree Schult. EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 8:51 pm

Güzel bir sabah, güzel bir gün olacak.
Sabah kalktığımda aklımda elbette akşam vereceğim parti vardı. Gece bunu düşünmekten çok uyumasam da kendimi yorgun hissetmiyordum. Biran önce kalkmak ve hazırlıklara başlamak için can atıyordum adeta. Hızlıca yatağımdan kalktım. Aslında tam anlamıyla bir yere düşüştü bu. Ama heyecanım beni umursamamaya yöneltiyordu. Beynimin bir kısmı ise dizimin morarmamış olması için dua ediyordu. Koşar adımlarla serin betonda boy aynasının karşısına dikildim ve gözlerime baktım. Belki şişmiş yada morarmış olabilirlerdi. Ama yoktu.Mavi gözlerim olması gerektiği gibi mavi, tenim neredeyse hiç güneş görmemiş gibi beyaz ve vücudum bir mankenin ki kadar düzgündü. Aynadaki halime gülümsedim ve üzerimdeki ince kaygan kumaştan yapılmış, İtalyan işi geceliği yere attım ve kendimi banyoda, ılık suya bıraktım. Elim beyaz vücudumda dolaşırken, kendime geliyordum iyice. Eğilip bacağıma da bakmayı unutmadım elbette. Morluk yoktu. Şimdilik . Akşama olmaması için elimden geleni yapmalıydım. Yine hızlıca banyodan çıkarken, kısa açık mavi renkli bornozumu üstüme geçirdim ve iyice kuruladım vücudumu. Odama girdiğimde bornozu üstümde atıp, anadan doğma bir şekilde dolabımın bulunduğu tarafa gittim ve açtım. Öncelikle içime askısız siyah sutyeni giydim. Altına ona uygun beyaz ve üzerinde grimsi yuvarlakları olan külotu. Kıyafetlerime bakmaya başlamıştım artık. Gözlerim bugün için aldığım kıyafeti arıyordu. Siyah askısında onu görünce hızlıca kaptım ve yatağımın üzerine attım. kıyafetimi orada giyecektim. Daha sonra tekrar gözlerimi dolabımın içinde götürdüm. Üzerime askısız bir bir elbise geçirdim. Aslında tam olarak elbise değildi. Şart ile bluzun birleşmiş haliydi. Ne diyorlardı onlara? Ah umurumda değildi. Koyu yeşil renkli ince elbiseyi üstüme geçirdim ve ayaklarımı şortundan geçirdim. Şortunun ucundaki üç dört santimlik kısmı tül şeklindeydi ve kısacık bir şorttu. Üstü ise, beli bir kemerle bağlanmış gibi görünen yine yeşil renkli askısız bir bluz gibiydi. Göğüs kısmından aşağıya kadar metal parlak düğmeleri ve sağ göğüs kısmında küçücük bir cebi vardı. Onu giydikten sonra ayakkabılarımın olduğu tarafın kapağını açtım. Oradan daha yeni aldığım, düğmelerle aynı renkte denilebilecek, parlak metal gibi görünen fazlasıyla topuklu ayakkabıyı çıkardım ve ayağıma geçirdim hızla. Daha sonra tekrar aynamın karşısına geçip kurumuş saçlarımı tokayla topladım ve koyu yeşil küpeleri taktım kulaklarıma. Boynuma da ismimin yazılı olduğu gümüş kolyeyi taktıktan sonra hemen odamdan çıktım. Parti saatinin biran önce gelmesini istiyordum.

Aşağıya indim kahve merdivenlerden. Merdivenlerdeki halıları kaldırmışlardı. Aslında evdeki çoğu halı yoktu. Anlaşılan annem yine bir şeyleri değiştirmek için can atıyordu. Eve her geldiğimde farklı bir şeyler olurdu. Masanın yeri değişmiş, koltuk takımı değişmiş, duvarların rengi değişmiş... Annemin bu tuhaflıklarını seviyordum. Beyazlı siyahlı masada çoktan kahvaltıya oturmuşlar ve yemeye başlamışlardı bile. Beni gördüklerinde gülümsediler. Adımlarımı hızlandırdım ve adete küçük bir çocuk gibi koşarcasına masaya ilerledim. Önce babamı, sonra da annemi öptükten sonra tatlı bir şekilde ,günaydın, dedim onlara. Onlar da bana karşılık verdiklerinde sohbeti partiye getirdiler. Bir ebeveyn olarak elbette güvenli olmasını istiyorlardı. İçmemi ve fazla aşırıya kaçıp delirmememi söylüyorlardı. Onları dinliyormuş gibi görünüyordum ama aklım sadece biran önce karnımı doyurup evden çıkmam gerektiğini söylüyordu bana. Onlara ise gülümseyerek karşılık veriyor ve her defasında olumlu cevaplar verip içlerini rahatlatmaya çalışıyordum. Ama öyle olmayacaktı. Doyasıya içeçek, belki birkaç erkekle kırıştıracaktım. Arkadaşlarımla doyasıya sohbet edecek ve çok eğlenecektim. Bugün beni bir şeyin üzebileceğini hiç zannetmiyordum. Hızlıca ağzıma bir şeyler sıkıştırdım ve onlara her dediklerini yapacağımı söyleyerek koşar adımlarla evden çıktım. Parti için evimizden yaklaşık birkaç kilometre ilerideki bir barı seçmiştim. Pek güvenilir bir yer değildi ama önemli olan da buydu zaten. Hem annem buraya gelirse haberim olacaktı, hem de kimsenin bilmediği bir mekanda olacaktı. Harikaydı her şey. Arabamda hızlıca giderken bir yandan da Coldplay dinliyordum. Sessizce mırıldanıyordum. İstem dışı gülüşüm aynaya her baktığımda beni bile sinir etse de engel olamıyordum işte. Oraya geldiğimde hızlıca arabamı park ettim ve sadece telefonumu ve cüzdanımı alarak arabadan indim. Koşar adımlarla içeriye girdim. Oranın sahibi ise sanki beni bekliyormuş gibiydi. Beni görmesiyle gelip hoş geldin demesi bir olmuştu. Bana yaptıkları dekoru gösterdi. Harikaydı. Etrafa asılmış olan striptiz direklerinin etrafına çikolatadan bir katman eklenmişti. Tuttuğum dansçılar onları yalayacak ve insanları tahrik edecekti.

Yavaş yavaş bana geniş barı gezdirmeye başladı. Benim için bir oda bile ayırtmıştı. Burası küçük ama oldukta temizdi. Nar çiçeği renginde bir duvar rengi vardı. Küçük bir makyaj masası ve dolabı ayrıca buraya çok uygun beyaz bir iki kişilik koltuk vardı. Bu adamı sevmiştim. Benimle nasıl anlaşacağını iyi biliyordu. Beni oradan çıkarttı ve barın geri kalanını gezdirmeye devam etti. Bar neredeyse tamamıyla mor renklerine bezenmişti. Perdeler mor renkli olmuş, dans pisti mor renkli ışıklarla donatılmış, yiyecek masası mor kurdele ile süslenmiş... Burası tam istediğim gibi olmuştu. Harika olacaktı. Özellikle arkadaşlarım içmeyi çok sevdiklerinden pek çok içki çeşidi getirilmişti. Kaçak olanlar bile. Adama burayı polislerin basmayacağına garanti vermesi için zorlasam da adam bana bunu söyler söylemez, öyle bir şey olmaz, demişti. Gülmüştüm. Bu küçük, şişko tıknaz adam kendine çok güvenir gibiydi. Onu sevmiştim.

Elbette yanılmıştım. Akşama doğru,neredeyse misafirler gelecekken odama girdim. Getirdiğim kıyafeti giydim. Önü kısa arkası uzun, siyah üzerine mor desenli mekana uygun bir elbiseydi. Sırtı azıcık açıktı ve arkası oldukça kabarıktı. Kızıl saçlarımı da çağırttığım kuaföre dalgalı bir şekilde yaptırmış, daha sonra da dağınık bir topuz yaptırmıştım. Gözlerime hafif mor bir far sürmüş, açık pembe bir rujla tamamlamıştım. Ayakkabılarım ise tamamıyla parlak mor renkti. Yine kıyafetime uygun mor renkli elmas küpelerimi aldım ve çıktım. Kimsecikler yoktu daha. En yakın arkadaşlarıma bile davetiyede belirtilen saatte gelmelerini söylemiştim. Ama istediğim gibi olmamıştı. Tam her şey hazırken içeriye üniformalı birkaç adam hızlıca girdi. Burada arama yapmaya izinleri olduğunu söylüyorlardı. Burada mal arıyorlardı. Elbette bu mal eroindi. Hızlıca mekan sahibine döndüm ve bağırdım,"Hani bir şey olmayacaktı seni aptal!" dedim. O ise sadece başını eğmekle yetindi. Bu adam tam bir geri zekalıydı. Onu elime alsam öldürebilirdim. Ama şimdi düşünmeliydim. Ne yapacaktım. Arkadaşlarım gelmek üzereydi. Yapabileceğim tek bunu iptal etmekti. Ama başıma gelecekleri ve Gossip Girl'ün beni rezil edeceğini biliyordum. Aklıma bir şeyler geliyor gibiydi Her ne kadar annem izin vermeyecek olsa da onu kandırmak zorundaydım. Hemen telefonumu kaptım ve annemi aradım.
"Anne, parti berbat oldu. Mekanı polisler bastı."
"Ne? Neden?"
"Soru sorma ve sadece beni dinle anne. Tamam mı?"
"Tamam dinliyorum."
"Şimdi hemen yiyecek çerez ve benzeri şeyler hazırla. Alt kattaki, şu kocaman olduğunu söylediğin ve içinde yaklaşık dört yüz çeşit içki bulunan küçük bodrumumuz var ya. Orayı hazırla. Mor desenli perdeler vardı evde. Onları bir şekilde süsle, parlak bir şeyler tak, bizim o kocaman müzik seti var ya hani. Babamın yeni aldığı anne. İşte onu da oraya indirin ve benim odamdaki cdlerin en üstündeki CD'yi alıp ona koy. Çabuk orayı bir parti haline getir. Ben dansçıları da oraya getireceğim. Ah bu arada ortada bir kaç direk bulundurmayı da unutma. Acele et!"
"Ama ne direği-"
Hızlıca telefonu kapattım ve misafirlerin gelmesini bekledim. Teker teker gelmeye başladıklarına kapının kapalı olduğunu görünce bir kaçı beni aradı. Birkaç saniye beklemelerini söyledim. Dinlediler. Kimisi gitmek ister gibiydi ama, arkadaşları onları engelliyordu. Gittikçe barın önü kalabalıklaşıyordu. Sanki bir konser alanına dönmüştü ortalık. Muhtemelen herkes gelmişti. Artık aklımdakileri yapmanın vakti gelmişti. Hızlıca arabayı çalıştırdım ve oradaki kalabalığın üstüne sürdüm. Herkes korkuyla kaçıştı ve ben arabayı o kocaman kaldırmın kenarında durdurdum. Arabadan indim ve kaldırımın büyüklüğünden faydalanarak arabanın üstüne çıktım.
"Gerçekten beni hayal kırıklığına uğrattınız. Benim, benim özel partimin bir barda olacağını nasıl düşünürsünüz! Beni kızdırdınız. En azından bir kaçınızın bunu anlayıp evime gelmesini isterdim.Çabuk kanıyorsunuz çocuklar. Hadi şimdi size ceza. Herkes doğruca benim evime geliyor. Yürüyün!" dedim bağırarak. Herkes beni dinliyor ve onlara kızmış gibi yapmama rağmen evime doğru ilerliyorlardı. Hızlıca araba tekrar bindim ve onlardan önce eve girdim. Koşar adımlarla normalde bana yasak olan bodruma girdim. Annem burayı harika yapmıştı! Adeta kütüphane rafları gibi rafları vardı ve her rafta farklı boyda farklı renkte içkiler duruyordu. Buraya açılan birkaç pencerede , annem nerede bulduysa bunlar benim dediklerim değildi, parlak mor renkli perdeler vardı. Ayrıca her duvara parlak mor renkli süslemeler yapıştırılmış, geniş bodrumun ortasına da bir disko topu yerleştirilmişti. Anneme dediğim direkleri de getirmişti annem. Parlak mor renkli direklerdi bunlar. Etrafta yine istediğim gibi mor renkli ışıklar konulmuştu. Herkes gelmeye başlamış ve içeri giren hızlıca içkilere yönelmişti. Annemi çok seviyordum. Hemen yukarıya çıktım ve annemin yanına gittim. "Bunu nasıl yaptın?" dedim. Bana gülümseyerek döndü. "Hepsi senin on altıncı doğum gününden kalma. Bizimle kutlamayı istemeyince o süslemeler kalmıştı işte. Direklere değineceğini tahmin ediyorum. onlarda sadece iyi ki doğdun pankartları olacaktı tatlım. Hadi git ve eğlen." dedi. Gözlerimden yaşlar akmaması için kendimi zor tutuyordum. Anneme sarıldım ve yanağına çok içten kocaman bir öpücük kondurdum. Bu benim, teşekkür ederim, deme şeklimde. Annemi çok seviyordum.
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

Desiree Schult. Empty
MesajKonu: Geri: Desiree Schult.   Desiree Schult. EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 11:30 pm

Kurguya uygun yazmışsınız. Sonunu da güzel bağlamışsınız, bir an sonu oturmayacak diye ben bile korktum. İyi ki doğdun pankartları falan iyiydi. Birkaç yazım hatası gördüm ama görmemeye çalıştım. Ayrıca rpnizde fark ettim ki akıcı yani sürekli hareket halinde bunu oturtmak zordur. Bazı yerlerde zaman geçişleri olmuş, fazla dikkat çekmese de rpniz boyunca aynı zamanı kullanmanız rpnizin okunurluğunu arttırır ve dile pürüz yaratmaz. Betimlemelerinizde özellikle kıyafet betimlemelerinizde fazla ayrıntıya girmiş olmanız betimlediğiniz kıyafeti gözümüzde canlandırmamızı zorlaştırıyor daha sade yada tek bir cümle de değil birkaç cümlede betimlerseniz okuyucu için kolaylık olacaktır. Genel hatlarıyla güzel bir rp, emeğinize sağlık.

Uzunluk : 10/10
Renklendirme : 10/10
Betimleme : 30/35
Kurgu : 30/30
Yazım ve noktalama : 15/15

Yeni rp seviyeniz, 95 Puan. Tebrikler Wink

Desiree Schult.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Desiree Schult
» Desiree.