Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Özlem Bedenleri. Pam10 Özlem Bedenleri. Lalea10

Özlem Bedenleri.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Özlem Bedenleri. Empty
MesajKonu: Özlem Bedenleri.   Özlem Bedenleri. EmptySalı Ağus. 02, 2011 2:20 pm

“Bunu mu istiyorsun?”
    “İstesem şu anda giyiniyor olmazdım güzelim.”
    Kız kendini atmıştı geri yatağa. Hüzünlü ve çıplaktı. Hava sıcak ve nemliydi. Güneş etrafı yakıp kavuruyordu adeta. Üzerine geçirdiği tişörtünün altına sekerek kotunu giymiş ve arada gözü kıza kayınca kızın onu dikizlediğini fark etmişti. Hazırlığına bir adım kala köşesine oturmuş ve çorabını da giyip hazırlığını tamamlamaya adım atmıştı. Bir titreme sesiyle kafasını kaldırmış ve komodinin üzerinde titreyen telefonunu elini uzatarak almıştı. Nick! Bil bakalım aklımdan ne geçiyor? Mesaj Lyd’dendi. Yüzünde oluşan sinsi gülümsemenin ardından tek çorabını da giymiş ve yataktaki somurtan kızın dudağına hafif ve yumuşak bir öpücük bırakmış ve oturduğu yerden kalkmıştı. “Ne zaman istersen beni arayabilirsin.” Göz kırpıp dışarı çıkan Nicholas lacivert arabaya atlamış ve atladığı gibi yönünü sevgilisinin evine doğru çevirmişti. Onun özlemi bambaşkaydı erkek için… Önce diğer seferkiler gibi Starbucks’ta buluşacakları için oraya varması yaklaşık bir saati bulurdu. Geç kalacağını sanmıyordu fakat. Sevgilisinden bir kızın ne kadar sürede hazırlanacağını biliyordu çünkü. Hele sevgilisi için… Hızla ilerlerken asfaltlı yollarda yalnızlığından sıkılınca radyoyu son ses açıp şarkı mırıldanmaya başlamıştı… Bunu yapmaktan her zaman hoşlanmıştı… Arabası Starbucks’ın yakınına vardığında arabasını gölgeye park etmiş ve elleri ceplerinde Starbucks’a girmişti. İçerisi tıklım tıklım olsa da cam kenarına yerleşmiş ve beklemeye başlamıştı o güzelliği…
Misafir
Misafir

Özlem Bedenleri. Empty
MesajKonu: Geri: Özlem Bedenleri.   Özlem Bedenleri. EmptySalı Ağus. 02, 2011 2:44 pm

"Bilemiyorum Jamie, doğrusunu istersen başım patlayacak gibi. Görüşürüz sonra tamam mı?"
"Lys! Nereye?"
Baş parmağı, telefonunun gönder tuşuna bastı ve sevgilisi için yazılmış kısa mesaj yola çıktı. Jamie'yle kurulduğu yataktan kalkıp, dosyaları yıkmamaya özen göstererek arakdaşının yanağına ufak bir öpücük kondurdu ve çantasını kaptı. Kapıyı kapatmadan önce, dostunu merakta bırakmamak namına seslendi:
"Nick'le buluşmaya!"
Merdivenlerden inerken sarışın kızın söylendiğini duyabiliyordu ama bu şimdi umrunda değildi. Kulüp işleri, alınacaklar, dosyalar... Tanrım her şey lisede bitti zannediyordu. Üniversiteye başlamamışlardı bile hem, Jamie'nin bu bitmek bilmeyen telaşını anlayamasa da, bir yandan ona hak veriyordu. Düşünceleri başından savıp, yoldan geçen ilk taksiyi durdurdu.
"Manhattan, Starbucks'a lütfen."
Bir saatten biraz daha kısa süren yolculuğun sonunda şoföre ücreti verdi ve, Manhattan'ın beton binaları arasında dolanan nemin onu sarmasına izin vererek dışarı çıktı. Koyu renk saçları, nefes almayı bir nebze kolaylaştıran hafif meltemde dalgalanırken, sevglisinin lacivert arabasının yanından geçti. Starbucks'ın klimasına kavuştuğundaysa onu bulması bir saniyesini aldı sadece. Platform topuklularının hafif tıkırtısı eşliğinde arkasından sokuldu. Kollarını boynuna doladı ve saçlarının yüzünü gıdıklayacağından emin tepeden ona baktı. Burnuna bıraktığı ufak öpücükle kırmızı ruju tenini lekelerken bir eliyle hemen onu temizledi.
"Merhaba sevgilim."
Parlak gülümsemesine göz önüne seren dudakları bir saniye sonra onunkiyle buluştu.

Özlem Bedenleri.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Özlem.
» Özlem