Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Buluşma Pam10 Buluşma Lalea10

Buluşma

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Buluşma   Buluşma EmptyCuma Tem. 02, 2010 10:42 am

Akşam
Michelle-Michaél
I.Tekil

Buluşma gecesi gelip çatmıştı.Uzun zamandır Michaél'i göremiyordum.Önceden ayırttığım sırt dekolteli kırmızı elbisemi giydim.Altına gümüş renkli ayakkabılarımı geçirdikten sonra aynaya baktım.Giydiğim topuklu ayakkabılar, uzun olan boyumu daha bi' uzun gösteriyordu.Derin bi' nefes aldım ve limuzinime binmek için aşağıya indim.Kapıyı açan şoföre şöyle bi' baktım ve limuzinden içeri girdim.Limuzin ilerlerken bende elbisemin yırtmacına bakıyordum.Gerçekten uzun bi' yırtmaçtı.Belimden başlıyordu ve bacağım ortadaydı.Limuzinin durmsaıyla düşüncelerim dağıldı Şoför kapıyı açtı.Limuuinden çıktım ve şöföre bahşiş olarak 50$ vererek büyük ottelddeiçeri girdim.Resepsiyonun önünde durdum ve resepsiyon görevlisine
xİyi Akşamlar.Kral dairesi 54 numara için rezervasonum vardı
xBuyrun anahtarınız
xTeşekkürler.Buraya gelen beyefendiyi odama yollayın. dedim.Asansöre bindikten sonra otelin en üst katında indim.Odaya girdiğim anda dudaklarımda memnun olmuş bi' gülümseme belirdi.Oda tam istediğim gibi olmuştu.Kocaman penceren bütün Yukarı Doğu Yakası görünüyordu.Etrafı güllerle ve mumlarla donatmışlardı.Yıllanmış şarap ise buz çanağının orada açılmasını bekliyordu.Derini bi' nefes aldım ve yatağa yan olarak uzandım.Elimi belime ve kalçama doğru koyup beklemeye başladım.
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyCuma Tem. 02, 2010 10:55 am

Evimdeydim.Kocaman ve uzun bir tatilin ardından evime gelmiştim.Mutluluktan uçmak istiyordum.Fakat çok yorgundum.Elimdeki saate yüzümü çevirdim.Saat çok erkendi.Bu yüzden yatmaya karar verdim.Odama çıktım üstümü değiştirip güzel bir uyku çektim.Kalktığımda hala aynı gündeydik.Saat 20,30 du.Telefonumu açıp baktım ve sevgilimden gelen tatlı sesli mesaja cevap verdim.Saat 21,00 de Hudson Hotel de buluşacaktık.Tabikii yine romantik bir buluşma olacaktı.Bundan kuşkusuz emin olabiliyordum.Bu romantik buluşma için üstüne gömlek altına da siyah bir pantolon giydim.Aşağı indiğimde limuzinim hazırdı.Limuzine binip hotele doğru ilerlemeye başladım.
Hotele vardığımda hotelde sessizlik hakimdi.Rezervasyon bölümüne gittim.Adam beni görür görmez ;
''54 Numara'' dedi.İnanılmaz bir şeydi.Hayatımın anlamı her şeyi hazırlamıştı.
teşekkür edip asansöre bindim.Kalbimin atış hızının artması beni mutlu ediyordu.54 numaralı odanın önündeydim.Kapıyı tıklattım ve açılmasını bekledim.
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyCuma Tem. 02, 2010 1:39 pm

Kapının çaldığını duyduğumda hemen ayağa kalktım.Aynada kendime baktım ve saçlarımı düzelttim.Ardından kapıyı açtım ve karşımda tüm ihtişamıyla Michaél duruyordu.Bi' şey söylemesine fırsat vermeden kravatını elime doladım ve devasa yatağa doğru çektim.Yatağa oturttum ve öpmeye başladım.Öperken bi' yandanda gömleğinin düğmeleriyle uğraşıyordum.Son düğmeyide açtıktan sonra dudaklarımı Michaél'in dudaklarından ayırdım ve
-"Herşey senin için.Beğendin mi?" dedim kesik kesik nefesler alarak.Son bi' defa öptüm ve onu omzundan iterek yatağa yatırdım
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyCuma Tem. 02, 2010 2:41 pm

Onunla beraber tutkuyu hissediyorum.Onun ve bu yaptıklarının bu kadarla yetinmeyeceğini biliyordum.Bunum için hazırlıklı gelmiştim.Bu hazırlığı dinlenmiş olarak ve gömlek giyerek yapmıştım.Bu bizim ilk deneyimimiz olacaktı.Bu deneyimin getirdiği tutku bin kat daha artmıştı.Bu olanlar olurken bunun doğru olup olmadığını bilmiyordum.Bunu sormalıydım.''Bundan emin misin ? Bu bizim ilk denememiz biliyorsun...'' dedim.İstemese neden başlardı.Bunu düşünmemiştim ama bunu sormak zorundaydım.Yoksa suçlusu ben olabilirdim.
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyCuma Tem. 02, 2010 3:00 pm

''Bundan emin misin ? Bu bizim ilk denememiz biliyorsun...'' dedi.Bu sorusu beni şaşırtmıştı.Bu konuda her zaman o istekli olurdu fakat bu sefer yerleri değiştirmiş gibiydik.Cevap vermek yerine sadece onu öpmekle yetindim.Sanki bu ona karşı ilk dokunuşum gibiymiş gibi geliyordu.Sanki onu ilk defa gördüğüm hisleri tekrar yaşıyordum.Ayağımdaki gümüş rengi ayakkabıları tekmeleyerek yere attım.Parmak uçlarımı Michaél'in göğsünde ve karnında gezdirmeye başladım.Teninin sıcaklığını parmak uçlarımda ghissedebiliyordum.Güzel bi' duyguydu.İnsanı gücende hissettiren bi' duygu...
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyCuma Tem. 02, 2010 3:13 pm

Bu cevaba çok mutlu olmuştu.Bu sefer ikimizde istiyorduk.Hayatımın anlamı ellerini göğsümde gezdiriyordu.Ben gece yarısını beklemek istiyordum.Hem konuşmak için vaktimiz olacaktı hemde birbirimize olan tutkumuzun artçağına inanıyorum.Bu yüzden ona söyleyip gece yarısını beklemelerini teklif edecekti.Sevgilimininde bunu kabulleneceğini biliyorum.Bu yüzden biraz konuştuktan sonra söledim.''Hayatım geceyarısını beklesek zaten yarım saat varmış.'' dedi.Michelle'm bana baktı ve konuşmaya başladı.
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyCuma Tem. 02, 2010 4:15 pm

''Hayatım geceyarısını beklesek zaten yarım saat varmış.'' dedi Michaél.Boğazımı temizledim ve "Bu gece yarısı tutkusu nereden geldi anlamadım.Ama neyse bekleyelim"dedim.Ardından şarap şişesine yöneldim.2 kadeh aldım ve tekrar yatağa döndüm.Komidinin üstündeki tirbişonla kırmızı şarabı açtım ve tek tek kadehlere doldurdum.Kadehimi doldurdum ve "Gece yarısına"dedim.Ardından kadehi tek dikişte içtim.Bu gece kafayı bulacaktım.Aslında bu benim için daha iyiydi.Ardından bi' kadeh daha doldurdum ve yine tek dikişte içtim.Ardından tekrar Michaél'i öptüm ve aynanın karşısına geçip elbisemin fermarınna sarıldım...
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 10:51 am

Saatimi bıraktığım minik sehpaya baktım.Gece yarısı olmuştu.Tam sırasıydı.Dışarda dolunay vardı.Bunun için istemişti gece yarısını beklemek.Hemen fermuarıyla oynayan sevgilime gidip.Yardım edip çıkarmasını sağladım çıkarttığımda kendime döndürüp bedenlerimizi birleştirip onu tutkuyla öptüm.Ardından yatağa doğru götürdüm ve yatağa attım.Onunla tutkuyu yaşamaya başladık.Bu süper bişiydi.Sevgidiğim kişiyle beraber yatmak.Bana verebileceği en büyük süprizi vermişti.Onu çok seviyordum.Bunu ona yaşşattığımı da biliyordum.
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 1:30 pm

Michaél'le yaptığıklarımız, kendimi garip hissetmeme neden olmuştu.Sanki anın büyüsü kaybolmuş gibiydi.Aslında bu yaptığımızdan mutsuz bile oluyorum denebilirdi.Manhattan PİS'likten ibaretti ama bu üçlü miğdemi bulandırmaya başlamıştı."Özür dilerim ama yapamayacağım" dedimMichaél'i ittim ve yerden ayakkabılarımla elbisemi alarak koridorda koşmaya başladım.Tanrıya şükür içimde jipon vardı.Etrafta deli gibi koşarken saygıdeğer iş adamları da bön bön bana bakıyordu.Hiçbirinin ne düşündüğü umurumda değildi.Sonunda lobi görünmüştü.Resepsiyonun arkamdan sarfettiği sözcüklere aldırmadan kendimi dışarı attım.Kenara duran bi' taksiye bindim ve evime gitmesini emrettim.Taksi yolda ilerlerken bende Manhattan'ın asi sokaklarına baktım.Asıl PİS'lik burada vardı...

Spoiler:
Misafir
Misafir

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 1:42 pm

Ben ona sölemiştim.Şimdi kaçıp gitti.Fakat evet hazırım demişti.Bu gece burda kalmalıydım.Ya da geç vakit burdan atrılmalıydım.Yoksa ünüm mahvola bilir ve yanlış anlaşılabilirdi.İş Adamları koridorlarda olduklarını biliyordum bu yüzden onlar uyuyunca hotelden ayrılmaya karar verdim.Kapıyı kapatıp yatapa uzandım.Ve uyumamama baktım.Bu gecenin daha güzel olmasını umuyordum ; fakat bunu mahvetmiştim.Bunu istiyordum.Onunda istediğini biliyordum.Peki böyle neden yapmıştı ? Uyumadan önce bunları düşündüm ve uykuya daldım.
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

Buluşma Empty
MesajKonu: Geri: Buluşma   Buluşma EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 5:04 pm

istek üzerine kilitlenmiştir.
https://scandalouslife.yetkin-forum.com

Buluşma
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics