Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Buluşma | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Buluşma Paz Tem. 18, 2010 12:34 pm | |
| * Tyler Durden , Andreanne Elisha Qera * III.Tekil Şahıs * Öğlen Yataktan erken kalkmış ve amcasını uyandırmak için odasına gitmişti Tyler . Aynada görüntüsüne bir bakıp hafifce gülümsedi ensesine kadar uzanan kıvırcık saçlarını arkaya doğru itip kahvaltıya indi . Üstüne her zamanki üniformasını giyip amcasına veda etti . x Görüşmek üzere . x Güle güle . Elleri cepte , okula doğru yürürken etrafındaki kızlara bakıyordu . Güzel olanlara göz kırpıyor ve nasıl karşılayacaklarını merak ediyordu genelde utanırdı kızlar . Okul kapısından içeri yavaş adımlarla girdi ve biraz erken geldiğini fark etti . Bir ağacın altına oturup etrafı seyretmeye koyuldu tekrar . Kolunun tamamını kaplayan beyaz göleğini sıvadı ve tekrar etrafa baktı . Normaldi herşey , her günkü gibi . Etrafa biraz daha göz gezdirdikten sonra bir kız gözüne çarptı . Kahverengi kıvırcık saçları esen hafif rüzgarda sallanıyordu . Sonra birden önünü döndü kız . Mavi gözleri güzel yüzüne güzellik katmıştı . Tyler çok etkilendi , aslında her güzel kızdan etkilenirdi ama bu seferki farklıydı . Cesaret toplayıp tanışmalıydı ona göre . Ağacın altından kalktı ve kıza doğru etrafına bakarak yürümeye başladı . " Merhaba , -ee- seni burda ilk kez görüyorum . " Aslında ilk kez değildi , bu kızı hergün görüyor ama cesaret toplayamıyordu . " Ben Tyler . " |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Paz Tem. 18, 2010 12:47 pm | |
| Evden çıkıp herzamanki gibi arabasına bindi. Okulunun otopark'ına gelince her zaman kendisine özel olarak ayrılmış yere park etti ve arabasından indi. Etrafındaki herkesin çaktırmadan ona baktıklarını hissedebiliyordu. Nede olsa popüler bir kızdı. Rüzgar saçlarını yalayıp geçerken bir yandan saçlarını düzelmeye çalışıyor bir yandanda telefonunu kocaman çantanın içinde arıyordu. Kafasını kaldırdığında ona doğru bakıp gelen bir çocuk gördü. Bu.. Diğerlerinden farklıydı. Çok yakışıklıydı. Ve Anny'ye dopru geliyordu. Kalbi çarpmaya bakladı ve emin görünmek için gözlerinin içine bakıyordu." Merhaba , -ee- seni burda ilk kez görüyorum." Kalbi çarpmaya devam ediyordu. Yerinden çıkabilirdi."Ben Tyler." dedi. Tyler.. Bu adı duymuştu. Ama üstünde durmadı. ''Ah! Meraba. Bende Elisha. Andreanne Elisha. Kısaca Anny diye bilirsin.'' dedi gülümsiyerek sonrada merak dolu gözlerle Tyler'a bakmaya başladı.. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Paz Tem. 18, 2010 2:36 pm | |
| ''Ah! Meraba. Bende Elisha. Andreanne Elisha. Kısaca Anny diye bilirsin.'' Dedi Elisha . Tyler , Anny'nin de kendinden biraz hoşlandığıı düşünüyordu . Anny'yi iyice süzdü . Mavi gözlerinin içine baktı ve konuşmak için ağzını açtığında söyleyecek hiçbir kelime bulamadı . Kendiyle yaşıt gibiydi Anny , diğer kızlardan farklıydı ona göre . Rüzgar kendi saçlarını da sallandırmaya başlıyordu yavaş yavaş . Ne diyeceğini düşünüyordu . Gülümsemeye başladı ve tekrar kolunu kaplayan gömleğini sıvadıktan sonra konuşmaya başladı . " Mehaba Anny , kaçıncı sınıftasın ? "Kendsisine yaşıt gibi gelmişti Anny ama gene de konuşmak için sormuştubu soruyu .. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Paz Tem. 18, 2010 2:48 pm | |
| "Merhaba Anny , kaçıncı sınıftasın ? " Konuşabilmek için, Tylerin bu konuyu açtığını düşündü. Düşen gömleğinin kolunu sıvadıktan sonra gülümsemeye başladı. Bu gülümseme okadar sıcak geldiki Anny'ye kendini onun kollarına atabilirdi ki atacakmış gibide görünüyordu. Siyah gözleri sanki sonsuz bir boşlukta hissettiriyordu kendini. Ona ne oluyordu. Hayır olamazdı. Aşık oluyor olamazdı. Kafasını yere eğdi ve ''Üçüncü sınıfım Tyler. Ya sen?'' dedi sahte bir gülümsemeyle. Kulağının arkasına bir tutam saçı attıktan sonra tekrardan Tyler'ın gözlerinin içine bakmaya başladı. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Paz Tem. 18, 2010 5:01 pm | |
| Sorduğu soru karşısında vereceği cevabı biliyordu Tyler , sırf laf olsun diye sormuştu . Üçüncü sınıfa gittiği her halinden belli oluyordu ama o sıra garip bir şey oldu . Tyler Anny'nin farklı ve özel olduğunu düşünüyordu . Heyecandan kalbi yerinden çıkarcasına 'küt küt' atıyordu . Kafasını biraz eğip Anny'nin gözlerine bakmaya başladı . Anny konuşmaya hazırlanıyordu belli ki .
"Üçüncü sınıfım Tyler. Ya sen?"
Bu Tyler'ın beklediği cevaptı . Üçüncü sınıftı kız ve Tyler'ın da üçüncü sınıfa gittiği biraz belliydi . Anny'nin de laf olsun diye sorduğunu düşündü Tyler . Anny kulağının arkasına bir tutam saç atarken , Tyler heyecandan mahvolacaktı neredeyse . Aslında ' Bende üçüncü sınıfım ' demek ne kadar zordu ki ? Tyler o anda hiçbirşey duymuyor gibiydi . Gözlerini ayıramıyordu Anny'nin gözlerinden . Aşık mı olmuştu yoksa ? Sanki dilini yutmuş gibi gözünün içine bakıyordu Anny'nin . Bir anda kendini toparladı ve konuşmaya başladı .
" Ah , öylemi ? Bende üçüncü sınıfım . " |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Ptsi Tem. 19, 2010 9:28 am | |
| Anny saçlarını geriye attığında Tyler'ın biraz eğilip gözlerine baktığını gördü. Kızarmıştı. Bu utanmak değil, farklı bir duyguydu. Bir şey söylemeden gözlerine bakıyorlardı. Sanki.. Birbirlerine.. Tutulmuş gibi.. Oda üçüncü sınıf gibi gelmişti Anny'ye. Ama bunu söylemek neden bu kadar zordu ki? Tyler, biranda kendini toparladı, biraz durduktan sonra ''Ah, öylemi? Bende üçüncü sınıfım.'' dedi. İşte bu! Ne kadar harika! dedi Anny İçinden. Tabi bu sevinci dışa vursa rezil olacağı kesindi. Hem , bu davranış Anny'nin kriterlerine uymuyordu. Biraz soğuk ve baştan çıkarıcı davranırdıki, ilk adımı o atmış gibi görünmesin diye.. Sahte ve kısa bir gülücük attıktan sonra, ''Ne kadar hoş.. Tanıştıma sevindim. Ee.. Burda dikilecekmiyiz?'' dedi sırıtarak ve bir adım yaklaştı.. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Ptsi Tem. 19, 2010 10:07 am | |
| Hâlâ orada bekliyorlardı birbirlerine bakarak . Tyler şaşkına dönmüştü , ilk bakışta ikiside birbirine çarpılmıştı sanki . Baştan çıkarııydı ama ona karşı soğuk davranmaya çalışıyordu Anny . Tyler Anny'nin sahte gülümsemesine bir müddet baktıktan sonra tam konuşacaktı ki ; " Ne kadar hoş.. Tanıştıma sevindim. Ee.. Burda dikilecekmiyiz? " Konuşmasını engelledi Anny . Bu kelimeler ile Tyler'ın kalb sanki ışık hızında atıyormuş gibi oldu . Kahverengi gözlerini Anny'nin ona bakan mavi gözlerine odakladı . Anny'de ona karşı bi' şeyler hissediyordu sanki . Tyler kendine gelmek için çabalıyor ama başaramıyordu . Konuşmaya karar verdi . Kelimeleri toparlıyordu kendi kafasında ve oturaya dacvet edecekti Anny'i . Konuşmaya başladı . " Bende tanışmamıza sevindim . " - Parmağıyla kalktığı apacın altındaki iki ağacı gösterdi . Hem onları orada kimse göremezdi - " İstersen şuraya geçip biraz oturalım ." Konuşması bittiğinde Anny'nin gözlerine odaklandı tekrar ama Anny ona bakmıyordu . Tyler Anny'nin cevabını beklemeye koyuldu . |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Ptsi Tem. 19, 2010 11:26 am | |
| "Bende tanışmamıza sevindim." Parmağıyla kalktığı ağacın altındaki iki kütüğü gösterdi. Anny içinden, Ah tanrım! Orada ne yapacağız! " İstersen şuraya geçip biraz oturalım ." Konuşması bittiğinde Tyler, Anny'nin gözlerine bakmaya başladı. Ama Anny ona bakmıyordu. Arkalarında duran kütüğü izliyordu. Kafasını yere eğip Tyler'in gözlerine baktığında, utangaçlık görmüştü. Eli ayağına dolanmış gibiydi. Anny bu duruma kendini tutamadığı için bir kahkaha koyu verdi. Tyler'in anlamsız ve 'ne yaptığını anlıyamıyorum' bakışlarının ardından kendini toparladı ama gülümsemesini söndürmeyerek, ''Peki.. Gidelim bakalım...'' dedi. O sırada saçlarına tutturduğu gözlüğü çantasına kaldırdı ve cep telefonundaki aramaları kontrol ettikten sonra, çantasını omzuna takıp ağaçların arasına doğru bir-iki adım attı ve arkasına dönüp gülümsiyerek Tyler'a ''Gelmiyorsun sanırım.'' dedi.. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Salı Tem. 20, 2010 4:07 pm | |
| ''Peki.. Gidelim bakalım...'' dedi Anny abartılmamış kırmızı rujlu dudaklarıyla . Tyler etkilenmişti . Anny’nin farklı olduğunu her an aklına getiriyordu ve bu işin sonunun büyük bir aşkla sonuçlanacağını düşünüyordu . Anny yavaş yavaş ağaca doğru yürümeye başladı . Tyler arkasında durup onu izliyordu .
X Gelmiyorsun sanırım.
X Ah , pardon dalmışım geliyorum .
Anny’nin yanına doğru yürümeye başladı , tam bu sırada çalan telefonunu takmıyordu bile elini cebine uzatıp onu kapatmıştı . Telefondaki adam " tebrikler bir milyon dolar kazandınız ! “ diyecek olsaydı bile umrunda değildi . Beraber Tyler’ın kalktığı ağacın arkasında ve altındaki çimene oturdular . Tyler’ın kalbi çılgın gibi atıyordu , yerinden çıkacak gibi . Anny’nin mavi gözlerine baktı tekrar , gökyüzünü seyrediyordu . Kafasını havaya kaldırdığı için kahverengi saçları arkaya doğru savrulmus ve çok çekici bir hal olmuştu . Tyler elini dayadığı yerdeki çimleri sıkıyordu . Cesaret toplamaya çalışıyordu “ Hadi Tyler , utanma ! Ona belli emeye çalış , hadi ! “ Tyler Anny görmeden gizlice onun elini tutmuştu . Anny şaşıracak ve utanacaktı ona göre .
“ Şey .. Anny sana bir şey söylemem gerekiyor .. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Salı Tem. 20, 2010 5:47 pm | |
| ''Ah , pardon dalmışım geliyorum.'' Anny Tyler'in kendisine baktığını hissede biliyordu. Hissetmesine gerek kalmadan zaten görebiliyordu. Ona ne olmuştu böyle? Tyler'in gözlerine baktığı anda heycanlanıyor, sanki midesinde kelebekler uçuşuyormuş gibi oluyordu. İlk görüşte aşka kesinlikle inanmazdı. Tyler nasıl olduysa Anny'nin kalbine dokunabilmiş, kalbinin mühürünü açabilmiş, onu kendisinde olan sihirle büyüleye bilmişti. Bu güne kadar çevresindeki insanlara bu kadra küstah ve kibirli davranmasının nedeni ne olabilirdi ki? Erkekler yüzündendi. Kalbi incinmişti. Kapatmıştı kendini kendi kendi dünyasına kapatmıştı. Ama Tyler.. Farklıydı... Nasıl olduysa aşık olmnuştu ona. Kendine denk birini bulmuştu. Tyler biraz bekledikten sonra yavaş adımlarla Anny'ye yetişe bilmişti. Beraber çimenliğe doyru giderken. çevresindeki insanların kendilerini süzdüğünü hissedebiliyordu. Umrundamıydı? Ah! Kesinlikle Hayır!... Ağaçların bulunduğu yemleşil alana gelmişlerdi. İkisine aynı anda aynı kütüğe oturmuşlardı. Anny hafif bir tebessümle güldükten sonra kendini bu yemyeşil ortama bıraktı. Tyler arada kendisini süzüyor ve gözlerinin içine bakıyordu. Aralarındaki sessizlik sürerken, Tyler'in çimleri koparması bu sessizliği bozmuştu. Anny onun yüzüne baktığında, gökyüzüne baktığını gördü. Ve bir anda Tyler söze girdi. ''Şey.. Anny. Sana birşey söylemem gerekiyor...'' dedi. Gözlerini Anny'nin gözlerine diktiğinde Anny, içinde bir kıpırdanma hissetti. Acaba ona açılacakmıydı? Öyle birşey olursa, Anny kendisi onun kollarına her an atabilirdi. ''Seni dinliyorum Tyler.'' dedi sıcak bir gülümsemeyle. ''Esasında sanırım bende birşeyler söyliyeceğim..'' |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Salı Tem. 20, 2010 7:41 pm | |
| ''Seni dinliyorum Tyler.'' Tyler kötü mü yapmıştı ki söylemeye karar verdiğinde , söyleyemeyecekti . Heyecandan ölebilirdi o anda . Dudaklarını sıktı ve konuşmaya karar verdi . Direkt olaya girmeyefcekti tabii ki , küçük küçük konulardan belli etmeye çalışacaktı . Konuşmaya tam başlayacakken Anny sözünü kesti ; ''Esasında sanırım bende birşeyler söyliyeceğim..'' İşte herşey o anda değişti Tyler için . Anny'de ona karşı birşeyler hissediyor olabilirdi . Tyler bu konuları düşünüp mutlu olurken bir de kötü yandan baktı ; ya onu sevmediğini ve kendisini boş yere buralara getirip onunla konuşmaya çalışmasına bir son vermesini söyleyecekse ? Tyler şaşırmıştı de diyecekti ? Anny ya ondan hoşlanmadıysa ? Tyler bunu anlamaya karar verdi .
" Demek sende birşey diyeceksin ? Anny senin bana karşı ne hissettiğini bilmiyorum ama sana bir soru soracağım . Nasıl erkeklerden hoşlanırsın ? "
Sanırsa bu soru Anny'nin kendisine karşı neler hissettiğini açıklayacaktı .. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Çarş. Tem. 21, 2010 8:15 am | |
| "Demek sende birşey diyeceksin ? Anny senin bana karşı ne hissettiğini bilmiyorum ama sana bir soru soracağım . Nasıl erkeklerden hoşlanırsın?" İşte! Beklediği soru buydu. Evet! Tyler ondan etkilenmişti. Ama ya.. Ya Anny'nin Sanırım-bende-birşey-söyliyeceğim.. sözündenondan hoşlanmadığını yada buraya neden böyle geldik, saçma sapan oturmak için mi? gibi birşey söyliyeceğini zannederse? Böyle birşey olmaması için içindeki heycanı dışarıya vurdu ve gülümsemeye başladı. Ona olan duygularını anlaması için. Tyler'in gözlerine bakıyordu. Onun gözlerindede arzu ve heyecan olduğunu gördü. Gülümsemesini sürdürürken, Konuşmaya başladı. ''Ah.. Şey.. Esasında ben.. Şey.. Kalbimi erkeklere kapatmıştım. Yani.. O kadar incinmiştimki, çevreme bu kadar kibirli ve küstah davranmamın sebebi buydu. Ama bu sabahtan şu ana kadar öyle birşey oldu ki seninle konuştuğum andan itibaren içimde.. İçimde bir kıpırdanma oldu. Yani ben sanırım..'' lafını bitirmeden Tyler sözünü kesti.. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Çarş. Tem. 21, 2010 8:30 am | |
| Tyler sorduğu soruyla ondan net cevabı almasada , ondan hoşlanıp hoşlanmayacağını belli eden küçük bir ayrıntı öğrenebilirdi . Eğer Anny Tyler gibi erkeklerden hoşlanıyorsa . Anny ona karşı olan duygularını anlamıştı Tyler'a göre . Fakat sıra şimdi Tyler'daydı . Anny hoşlanmış da olablirdi , hoşlanmamışta . Anny Tyler'In gözlerine baktı fakat bu sefer Tyler onun gözlerne bakmıyordu düşünceli bir şekilde yere bakıyordu , kafası karmakarışıktı . Hiç beklenmedik bir anda sessizliği Anny'nin güzel sesi bozdu ;
''Ah.. Şey.. Esasında ben.. Şey.. Kalbimi erkeklere kapatmıştım. Yani.. O kadar incinmiştimki, çevreme bu kadar kibirli ve küstah davranmamın sebebi buydu. Ama bu sabahtan şu ana kadar öyle birşey oldu ki seninle konuştuğum andan itibaren içimde.. İçimde bir kıpırdanma oldu. Yani ben sanırım..''
Sözünü bitirmeden Tyler anlamıştı bu karşılıksız değildi , Anny'de ondan hoşlanmştı ! Tyler bir aşk yaşandığının farkındaydı ve Anny'nin sözünü kesti .
" Vay canına , Anny sana birşey söylemem gerekiyor . Aslında ben her güzel kızdan hoşlanır ve ona yakınlaşmak isterim fakat sen , sen farklısın . İnan ki bende diğer erkeklere göre farklı olmuşumdur senin için , sanırım ikimiz de aynı şeyi düşünüyoruz ."
Tyler heyecanlanmıştı , Anny'ninde heyecanlandığı her haliden belli oluyordu , dersler başlamadan Tyler Anny'le daha fazla yakınlaşmalı ve tenefüslerde görüşmeliydiler .. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Çarş. Tem. 21, 2010 11:13 am | |
| " Vay canına , Anny sana birşey söylemem gerekiyor . Aslında ben her güzel kızdan hoşlanır ve ona yakınlaşmak isterim fakat sen , sen farklısın . İnan ki bende diğer erkeklere göre farklı olmuşumdur senin için , sanırım ikimiz de aynı şeyi düşünüyoruz ." dedi. Evet aynı şeyi düşünüyorlardı birbirlerini seviyorlardı. Ama bu sadece bu kadarlamı kalacaktı? Daha fazla yakınlaşmaları gerekiyordu. Aralarında tam bir şey olmasada evet, yakınlaşmaları gerekiyordu. Anny bunları düşünürken Tyler'a her saniye biraz daha yakınlaşıyordu. Şimdi neredeyse dersler başlayacaktı fakat aralarındaki donukluk hala devam ediyordu ve bu donukluğu Anny bozmaya karar verdi. ''Sende benim için farklısın. Hemde çok. Seni Seviyorum Tyler..'' dedi. Gözlerinin içine bakarak neredeyse burun burunaydılar. Anny Tyler'dan bir hamle bekliyordu... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Çarş. Tem. 21, 2010 12:13 pm | |
| Derslerin başlamasına dakikalar kalmıştı , ikiside birbirini seviyordu ve ikiside bunu birbirine belli etmeyi başarabilmişlerdi . Neredeyse burun buruna geldiler ve Tyler gitmeye karar vermişti artık , uzun sürmüştü muhabbetleri artık birbirlerini daha yakından tanımak için okul çıkışı ve tenefüslerde beraber olmayı düşündü Tyler . Anny Tyler'a cevap verdi .
''Sende benim için farklısın. Hemde çok. Seni Seviyorum Tyler..''
İşte buydu , herşey kanıtlandı ikiside seviyordu birbirini . Gözlerinin içine bakıyorlardı . Tyler çıkışta beraber gitmeyi teklif edecekti ve birbirlerine yakınlaşınca çıkma teklifi , güzel bir gündü ve bu güzel günün bu güzel gidişini hiçbir şey , hiç kimse bozamazdı .
" Evet Anny , bende seni seviyorum . hadi artık kalkalım . Haa , bu arada birşey diyeceğim . Çıkışta beraber gidelimmi ? "
Cümlesini bitirir bitirmez Tyler Anny'nin elini tutarak ayağa kalktı . |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Çarş. Tem. 21, 2010 12:51 pm | |
| " Evet Anny , bende seni seviyorum. Hadi artık kalkalım. Haa , bu arada birşey diyeceğim . Çıkışta beraber gidelimmi ? " Evet işte bu! Seninle her yere gelirim demek istiyordu ama daha ilk başından böyle yaparsa hiçbir heyecanı kalmazdı. Elini sıkı sıkı tuttu. Nerdeyse dersler başlamak üzereydi. Çimenliklerin arasından el ele çıktıklarında, neredeyse çevresindeki herkesin onlara baktığını gördü. Okulda onların adına dedikodu çıksa bile Anny'nin umrunda bile değildi. Artık aradığı erkeği bulmuştu. Kimsenin ne düşündüğü umrunda bile değildi. Heyecanlı bir sesle, ''Tamam olur beraber gidelim. Belki bir programda yaparız'' dedi sevimli gülümsemesiyle. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Çarş. Tem. 21, 2010 1:31 pm | |
| Ağacın altından kalktılar birbirlerinin ellerini tutarak , ağaacın arkasından elele çıkınca bütün dikkati üstlerine toğlamışlardı birçok kız Anny'e sinirlice bakıyorlardı çünkü onlarda Tyler'ı istiyorlardı . Dersler başlamak üzereydi ve herkes yavaş yavaş içeri girmeye başlamıştı . Sorduğu soruya cevabını verdi Anny .
"Tamam olur beraber gidelim. Belki bir programda yaparız "
Evet ! İşte bunu bekliyordu Tyler'da . Anny'nin elini bırakmak zorunad kaldı ve binaya doğru ilerledi . Herşey harika gitmişti , artık partner sayılabilirdiler . Kızlar Anny'yi , erkeklerse Tyler'ı kıskanmaya başlamışlardı , uyumlu ve mutlu bir çift oluşturmuşkardu ikisi . Çıkışta beraber gideceklerdi , Tyler çok mutluydu , hiçbir şey bu mutlu günü bozamazdı . |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Çarş. Tem. 21, 2010 1:32 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Buluşma Çarş. Tem. 21, 2010 2:29 pm | |
| Adreanne - 15 şöhret puanı 3 dolar Tyler - 25 şöhret puanı 5 dolar |
| | | | Buluşma | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |