KısıseL BıLgıLerım
Ad: Ophelia McGowen
Yas: 17
Yer: Manhattan / Yukarı Dogu Yakası
Boy: 1.82
KıLo: 70
Goz Rengı: Mavı
KısıseL OzeLLıkLerım
Duygusal biriyimdir. Utangacımdır. Alışverişi çok severim. Uyumayı çok severim. Benım ıcın -sımdılık- tek onemlı olan sey eroın. O olmadan aksı ve huysuzum. Ayrıca tek gecelık ılıskılerın kadınıyımdır. Bırıne baglanamayacagımı sanırdım. Earl'ı gorene kadar tabıı kı. Bıraz hoslandıklarım da var ama yıne de o tur seyı sanırım sadece Earl ıcın ıstıyorum. Partılerı severım. O partıden bu partıye kosusturmeak benım ıcın ıyıdır her zaman. Yalan soylerım. Yalanlarım yakalansa da umurumda olmaz.
FızıkseL OzeLLıkLerım
Mavı gozlere, her daım kırmızıya yakın dudaklara, mukemmel elmacık kemıklere sahıbım. Tırnaklarım her zaman bakımlı ve ojelıdır. Genellıkle sıyah ve kırmızı gıydıgımden tırnaklarım sıyahtır.
HobıLerım & FobıLerım
Muzık dınlemeyı ve sıır yazmayı severım. Sarkı soylemekte hobılerım arasında. Erkeklerle gunumu gun etmek bana zevk verır her zaman. Gunun sonundakı odulum tabıı kı ayrı bır konu. Guzel konulu partılere gıtmeyı severım. Enerjık ve saf olmalı benım ıcın. Alısverıs yapmakta hobılerım arasında. Eroın'mın hobılerımden oldugunu soylememe gerke var mı?
Boceklerden nefret ederım. En buyuk fobım denılebılır. Ve tabıı kı terkedılmekten de nefret ederım. Terk eden her zaman ben olmalıyım. Yoksa bu tek gecelıgımın ne anlamı var kı? Bana kafa tutan ezıklerden ve kendını bısı sananlardan -ama ben oyleyım- nefret ederım.
AıLe Gecmısım
Annem ve Babam onemlı kısılerdı. Annem oyuncu babam ıse opera sefıydı. Ayrıldıklarında 10 yasındaydım. Ama bunu kullanmayı basarabıldım. Ikı taraftan da ılgı gordum. Hem de fazlasıyla. Bu benı sımarttı ama yıne de sevıyorum ıkısını de. Onceden Paris'te yasıyorduk ama yenıden farklı bır hayat ıcın annemle bırlıkte Manhattan'da yasamaya karar verdık.