Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Ophelia McGowen Pam10 Ophelia McGowen Lalea10

Ophelia McGowen

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Ophelia McGowen Empty
MesajKonu: Ophelia McGowen   Ophelia McGowen EmptyCuma Eyl. 10, 2010 3:51 pm

KısıseL BıLgıLerım

Ad: Ophelia McGowen

Yas: 17

Yer: Manhattan / Yukarı Dogu Yakası

Boy: 1.82

KıLo: 70

Goz Rengı: Mavı

KısıseL OzeLLıkLerım

Duygusal biriyimdir. Utangacımdır. Alışverişi çok severim. Uyumayı çok severim. Benım ıcın -sımdılık- tek onemlı olan sey eroın. O olmadan aksı ve huysuzum. Ayrıca tek gecelık ılıskılerın kadınıyımdır. Bırıne baglanamayacagımı sanırdım. Earl'ı gorene kadar tabıı kı. Bıraz hoslandıklarım da var ama yıne de o tur seyı sanırım sadece Earl ıcın ıstıyorum. Partılerı severım. O partıden bu partıye kosusturmeak benım ıcın ıyıdır her zaman. Yalan soylerım. Yalanlarım yakalansa da umurumda olmaz.

FızıkseL OzeLLıkLerım

Mavı gozlere, her daım kırmızıya yakın dudaklara, mukemmel elmacık kemıklere sahıbım. Tırnaklarım her zaman bakımlı ve ojelıdır. Genellıkle sıyah ve kırmızı gıydıgımden tırnaklarım sıyahtır.

HobıLerım & FobıLerım

Muzık dınlemeyı ve sıır yazmayı severım. Sarkı soylemekte hobılerım arasında. Erkeklerle gunumu gun etmek bana zevk verır her zaman. Gunun sonundakı odulum tabıı kı ayrı bır konu. Guzel konulu partılere gıtmeyı severım. Enerjık ve saf olmalı benım ıcın. Alısverıs yapmakta hobılerım arasında. Eroın'mın hobılerımden oldugunu soylememe gerke var mı?

Boceklerden nefret ederım. En buyuk fobım denılebılır. Ve tabıı kı terkedılmekten de nefret ederım. Terk eden her zaman ben olmalıyım. Yoksa bu tek gecelıgımın ne anlamı var kı? Bana kafa tutan ezıklerden ve kendını bısı sananlardan -ama ben oyleyım- nefret ederım.

AıLe Gecmısım

Annem ve Babam onemlı kısılerdı. Annem oyuncu babam ıse opera sefıydı. Ayrıldıklarında 10 yasındaydım. Ama bunu kullanmayı basarabıldım. Ikı taraftan da ılgı gordum. Hem de fazlasıyla. Bu benı sımarttı ama yıne de sevıyorum ıkısını de. Onceden Paris'te yasıyorduk ama yenıden farklı bır hayat ıcın annemle bırlıkte Manhattan'da yasamaya karar verdık.

Misafir
Misafir

Ophelia McGowen Empty
MesajKonu: Geri: Ophelia McGowen   Ophelia McGowen EmptyCuma Eyl. 10, 2010 3:58 pm

-IlıskıLerım-

Gercek Askım

HosLandıgım

Tek GeceLık Ilıskım

-ArkadasLarım-

Sırdasım

Dostum

Arkadasım
Chelsea Rosalie Bathory
Ophelia McGowen Michelle-michelle-trachtenberg-7452278-100-100Ophelia McGowen Michelle-michelle-trachtenberg-7452279-100-100
Onu severım. Arkadasım ama o kadar da ıyı bı arkadasım degıl. Sadece eglenmek partylere gıtmek ıcın. Yapmayı en sevdıgım sey ıse karaoke.

-DusmanLarım-

Elımden GeLse OldurucekLerım

Gıcık OldukLarım

CekemedıkLerım
Jamié C. Estaign
Ophelia McGowen SavoOphelia McGowen 9fr1qt
Atısmaya bayılırım. Benden buyuk olması onemlı degıl. Cekemıyorum bu kadar basıt. Gıcık olmuyorum ama yıne de cekemıyorum.

-AıLem-

KardesLerım

KuzenLerım

EkLenmek ıcın;

Ad-Soyad (KopyaLamadan yazın Lutfeen):

Yas:

Kurgu:

Icon (2 tane uyumLu):

En son Ophelia McGowen tarafından Paz Eyl. 19, 2010 11:39 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Ophelia McGowen Empty
MesajKonu: Geri: Ophelia McGowen   Ophelia McGowen EmptyCuma Eyl. 10, 2010 7:39 pm

x Jamié C. Estaign
x 18
x Karakterimin sana karşı hissettiği duygular fazlasıyla nötr. Bu da az bile olsa senden nefret etmesine yol açıyor. Hırsı başına dert açmadığı sürece fazla umrunda değilsin. Onu küçük düşürmek için yaptıkların zaman zaman hoşuna bile gidebiliyor. ~ Çekemediklerim.
x Ophelia McGowen Savo Ophelia McGowen 9fr1qt
Misafir
Misafir

Ophelia McGowen Empty
MesajKonu: Geri: Ophelia McGowen   Ophelia McGowen EmptyCuma Eyl. 10, 2010 8:01 pm

Chelsea Rosalié Bathory
16,5
İyi arkadaşız. Fazla yakın da değiliz uzak da. Birlikte kareoke yapmaya bayılırız! Very Happy

Ophelia McGowen Michelle-michelle-trachtenberg-7452278-100-100 Ophelia McGowen Michelle-michelle-trachtenberg-7452279-100-100
Misafir
Misafir

Ophelia McGowen Empty
MesajKonu: Geri: Ophelia McGowen   Ophelia McGowen EmptyPaz Eyl. 19, 2010 11:34 am

Jamié ve Chelsea hemen eklıyorum. Smile

Ophelia McGowen
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ophelia McGowen
» Ophelia ~
» ophelia # sıla
» Ophelia COHEN ♥
» Ophelia'sCell.