Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  Pam10 Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  Lalea10

Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  Empty
MesajKonu: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 4:09 pm

Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  Lindsay-lindsay-lohan-3769276-100-100Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  Blakeycopy
Alexis&Jamié
15.3o

Uzun bir karıştırmanın ardından mavi telefonum elime gelmişti. İlk sıralarda olduğundan kolayca aradığım ismi buldum. Düşünmeye hiç vaktim yoktu. Sade olmasına özen göstererek kısa bir mesaj attım. Gelecek cevabı beklerken oturduğum bankta huzursuzca kıpırdanıp duruyordum. Mesaj geldiğini bildiren tiz tınıyı duyduğumda derin derin nefes alarak mesajı açtım. Musaitti. Kısa bir zaman sonra burada olurdu. Özellikle bu gün gelmesini istiyordum. Aksi takdirde cesaretimi kaybedip söyleyeceklerimden vazgeçebilirdim. Alexis'i beklerden etrafta dolaşan insanları izliyordum. Kimi sevgilisiyle el eleydi. Kimi de kendini çimlere atmış yazın son güneşinin tadını çıkarıyordu. En önemlisi herkesin yüzünde tatlı bir gülümseme vardı. Herkes mutluydu. Etrafta birbirlerine yüksek sesle bağırarak kavga eden kimse yoktu. Çok azda olsa insanların neşesi sakinleşmeme yardımcı oluyordu. Huzursuzca bacağımı diğerinin üstüne attım. Bankın iki yanına düşmüş ellerimi mini elbisemin eteklerinde birleştirdim. Başımı öne eğmiş ellerime bakarken Alexis'e ne söylüyceğimi planlıyordum. Düşündüm, düşündüm , düşündüm.. Bir türlü işin içinden çıkamıyordum. Her şekilde Alexis sinirlenicek ve bana kızıcaktı. Ama bunu yapamazdım. Böyle birşeye ortak olursam kendimi hoşlandığım kişiye ihanet etmiş gibi hissederdim. En iyisi bir çırpıda söylemekti. Tek seferde. Başımı kaldırdığımda Alexis ile kafa kafaya geldim. Kocaman bir gülümseme yerleştirdim yüzüme. Ama o birşeyler olduğunun farkındaydı. Onu böyle apar topar çağırmıycağımı biliyordu. Banktan kalkarak sarıldım. Tekrar birlikte oturduk. Suratında anlatmamı bekler bir ifade vardı. Derin bir nefes daha aldım. "Alexis, şu seks kasedi işine ortak olamıycağımı bilmeni istiyorum. Sana yine her türlü yardım etmeye hazırım. Ama.. Bunu.. Yapamam işte."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 6:42 pm

Sabah köpeğim Kerberos'u yürüyüşe çıkarmıştım. Gardrobumun 'gündelik elbiseler' bölümündeki en seksi elbiseyi giymiş ve insanların bana olan bakışlarına gülmüştüm. İstisnasız olarak bütün erkekler köpeğimden de fazla salya akıtıyorlardı. Kerberos'la koşarken kısacık elbisenin eteği havalanıyor, siyah tangam ortaya çıkıyordu. Ve her hareketimde göğüslerim bariz bir biçimde belliydi. Mesajı okumak için Kerberos'un tasmasını banka bağlayıp oturdum. Havlamayı kesmişti. İnanılmaz derecede güzel ve asil bir sibirya kurduydu. Beyaza yakın mavi gözleri her zaman bana huzur verirdi. Ve kocaman cüssesi ise güven kaynağımdı. Ben banka oturduğumda ağızları salya kaplı genç,yaşlı tüm erkeklerin yanıma oturup ellerini elbisemden içeri sokmayışının tek nedeni onun iriliği ve her yere attığı korkunç bakışlarıydı. Gülümseyerek burnuna bir öpücük kondurup mesajı açtım. "Konuşmamız gerek, 92nd Street." Bu mesajdan kesinlikle iyi kokular gelmiyordu. Geleceğimi bildiren bir mesaj yazdım ve ayağa kalktım. 92. streete yakındım. Kerberos'u çözdüm ve bu kez etrafıma dikkat etmeden yürüdüm. Suratındaki kocaman gülümsemeye şüpheyle baktım. Bana saırldı ve birlikte banka oturduk. Gözlerimle 'anlat' diyordum. Ve o da sonunda derin bir nefes alıp konuştu. "Alexis, şu seks kasedi işine ortak olamıycağımı bilmeni istiyorum. Sana yine her türlü yardım etmeye hazırım. Ama.. Bunu.. Yapamam işte."
Sürtüklüğün kolay olmadığı bir kez daha kanıtlandı. Kim bilir kimin için yapmayacaktı bunu. Ama madem istiyor, yardım edecekti. Ona yardım edebileceği bir konu bulacaktım. Kerberos'un tasmasını banka bağladım ve tekrar yüzümü Jamie'ye döndüm. "Ben olayı büyütmeye uğraşıyorum Jamie. Ne engelin var? Bir sürtüğe kimsenin engel olamayacağını bilmiyor musun!" Tamam, kızmıştım. Ama ona kızgınlığım çok değildi. Bunu yapmasına engel olan şeyeydi kızgınlığım. Bir sürtüğün olmazsa olmazıydı özgürlük. Özgür ruhluluk. Kimse sürtüklere karışamaz, önlerine çıkamaz, kural koyamaz yada kısıtlayamazdı.

Spoiler:

En son Alexis Bathory tarafından Perş. Eyl. 02, 2010 9:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 9:14 pm

Banka bağladığı fazla iri köpekçiğe bakıyordum. Tam olarak köpekçik denilemezdi. Hırlayarak vahşi sesler çıkarmaya hiç ara vermiyordu. Alexis bir anda çıkıştı, "Ben olayı büyütmeye uğraşıyorum Jamie. Ne engelin var? Bir sürtüğe kimsenin engel olamayacağını bilmiyor musun!" Gözleri ateş saçıyordu. Onu çoğu kez sinirli görmüştüm ama ilk defa bu kadar kızdığını görüyordum. Usulca başımı öne eğdim. Çaresiz kaldığım her anda yaptığım gibi kucağımdaki ellerimle oynuyordum. Ne söyleyebilirdim ki!. Haklıydı. Tek çaresizliğim nedenimi açıkça söyleyemememdi. Alexis'e güveniyordum. Ama ağzını sıkı tutamazsa Jake kötü duruma düşerdi. Ve bende bunun vicdan azabıyla yaşayamazdım. Bakışlarımı sabit tutmaya odaklanarak yüzüne çevirdim. "İlla bir nedenim olması gerekmez Alexis. Bunu hiç kendim istemediğim için yapmadığımı düşündün mü? Manhattan'da altına yatamıycağım tek erkek Mike. Ondan nefret ediyorum." Sesim en az onun kadar öfkeli çıkmıştı. Kıvrakça düşünerek yalan söylemekten kurtulmuştum. Yalan söylersem kesin anlardı. Ama bu yalan değildi. Mike'ı hiç mi hiç sevmiyordum. Her ne kadar sürtük olsamda sevmediğim bir herifle bunu tüm şehrin izliyceğini bile bile birlikte olmazdım. Jake'ten hoşlanıyordum. Şu anda Claire'nin yanında hatta belkide yatağında olduğunu bilsemde Mike'la yatma fikri bana çok itici geliyordu. İstemediğim şeyleri yapıcak kadar düşmemiştim. Hem buna bir mecburiyetim yoktu. Hala Alexis'e her konuda yardım etmeye gönüllüydüm. Yeter ki bu seks işinden kurtulabileyim. Çaresiz bir ifadeyle Alexis'e bakıyordum. Tanrım! Ne duruma düşmüştüm böyle!

En son Jamié C. Estaign tarafından Cuma Eyl. 03, 2010 11:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 9:52 pm

"İlla bir nedenim olması gerekmez Alexis. Bunu hiç kendim istemediğim için yapmadığımı düşündün mü? Manhattan'da altına yatamıycağım tek erkek Mike. Ondan nefret ediyorum." Bunu düşündüm. Mike yakışıklıydı. Uyuşturucu ve azdırıcının etkisiyle üzerine atlayan bir erkeğin komikliği geldi aklıma. Çaresizliği ve bilinçsizliğinin okunduğu küçülmüş gözleri. Aynı zamanda da zengindi. Kardeşimden daha iyilerine layıktı hatta. Bir sorunu yoktu ki. Sonuçta ben Jamié'den beş parasız bir sokak çocuğuyla yatmasını istememiştim ki. Hem eğer istemiyor olsaydı en başta kabul etmez, başka bir şekilde yardım etmek istediğini söylerdi. Başka bir neden olduğu o kadar açıktı ki. Söyledikleri sadece görünen nedendi, onun bana gösterdiği neden. Bana güvenmeyişine üzülmüştüm. Tamam, pek güvenilir biri değilim, kabul. Ama Jamié'ye ihanet etmezdim. Onun üzülmesini istemezdim. Değer verdiğim,umursadığım ve sadık olduğum çok çok az insanlardan biriydi o. Bunu biliyor olduğunu düşünüyordum hep. Şimdiye kadar. Yada bildiği halde güvenemiyordu. Sebebi her ne olursa olsun üzülmüştüm. Kızgınlığımı da bastırıyordu bu. "Önemli değil." dedim zor duyulan bir sesle. "Gerçeği söylemek zorunda değilsin.Hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin." Mike'la yatmak zorunda da değildi. Bana yardım etmek zorunda da değildi. Yanımda olmak zorunda da değildi. Hiçbir şey için, hemde hiçbir şey için, zorunlu değildi!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyCuma Eyl. 03, 2010 12:12 pm

"Önemli değil." Söyledikleri zar zor duyuluyordu. Hüzünlenmişti. Bunu çok iyi anlayabiliyordum. Ona güvenmediğimi düşünüyor olmalıydı, belkide. "Gerçeği söylemek zorunda değilsin.Hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin." Hem üzgün hem sinirliydi. Sevdiğim nadir insanlardan birini bu saçma duruma düşüren bendim. Yapamazdım işte. Nedenini de açıklayamazdım. Bende çaresizdim. Hiç olmadığım kadar üzgün aynı zamanda. Ses tonumu sakin tutmaya çalışıyordum. Bunu beceremezsim Alexis'i tamamiyle kaybedebilirdim. "Bak evet belki nedeni başka, ama bunu hiç kimseye söyleyemem. Ne olursa olsun. Yada kim olursa olsun. Birazcık bile olsa Alexis lütfen anla beni. Ve sana başka bir şekilde yardım edebilmeme izin ver." Neredeyse yalvaran gözlerle bakıyordum yakın arkadaşıma. Oldukça küçük düşmüştüm zaten. Hem insanlara hem kendime karşı. Ne olduğumu, kim olduğumu bile bilmiyordum. Bir yandan başarılı bir kariyere sahip olmak isterken diğer yandan bir gece sürtüklüğüm ve alkole olan bağımlılığım çıka geliyordu. Bunların ikisini bir arada tutmak çok zordu ama en azından bunu deniycektim. Çaba göstericektim. Yanımda bana yardımcı olucak çok az insan olsada kendimde istediğim zaman herşeyi becerebilirdim. Kimi kandırıyorum! Geçmişim sürekli beni takip ederken bu çok zor. Alexis cevap vericeği sırada yanına biraz daha sokuldum. Başımı omzuna yaslayıp yüksek sesle hıçkırarak ağlıyordum. Etraftan geçen insanların bakışlarına neden olsada bu onları umursamıyordum. Alexis bir anda şaşırmış olmalıydı. Ağlamaya ihtiyacım vardı. Ve bunu kollarında yapabilceğim doğru kişilerden biride Alexis'di.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyC.tesi Eyl. 04, 2010 3:50 pm

"Bak evet belki nedeni başka, ama bunu hiç kimseye
söyleyemem. Ne olursa olsun. Yada kim olursa olsun. Birazcık bile olsa
Alexis lütfen anla beni. Ve sana başka bir şekilde yardım edebilmeme
izin ver." Başını omzuma koyup ağlamaya başladığında şaşırdım. İnsanların acılarından aldığım zevk neredeydi? Değer vermediğim insanların acılarından zevk alırdım. Ama Jamié'nin acısı benim de acımdı. Sadist olabilirdim, evet. Ama mazoşist değildim. Ve katı yürekli de değildim. Dostumun acı çekiyor olması beni üzüyordu. Gözlerinden akan her damla yaşa nefret duymuştum içimde. Her zaman hissetmesem de, şimdi kalbimin acısını hissediyordum. Kalbime döndüğümde, Jamié'nin acısı diyordu. Saçlarını okşadım bir süre ve ağlamasına izin verdim. Ağlamak insanı rahatlatırdı. Duygusal bir refleksti bu, bir ihtiyaçtı. Kardeşim gibi zayıflık olduğunu düşünmezdim ağlamanın. Sözlerini düşündüm yeniden. Nedeni başka. Anlamıştım bunu zaten. Bunu hiçkimseye söyleyemezdi. Başını alıp omuzlarımdan kaldırdım ve dikleştirdim birden. Ve ayağa kalktım. Arkamı dönmüştüm ona. Hâlâ ağlıyordu. O şekilde görmek istemiyordum onu. Duvar kadar ifadesizdi. Sert bir çehre ve donuk bakışlar. Ben 'hiçkimse'ydim.
Birazcık bile olsa
Alexis lütfen anla beni. Anlayamıyorum olmam ne acı, değil mi? Anlatamıyor olman! Ben 'hiçkimse'ydim. Sustuğunu anladığıma ona döndüm. Kalan son gözyaşlarını siliyordu. Bana yardım etmek istiyordu. Bana güvenmeyen birine nasıl güvenebilirdim! "Gerek yok J. Planım mükemmel işleyecek."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyPaz Eyl. 05, 2010 11:55 am

Arkasını dönmüştü bana. Beni böyle görmek istemiyor, diye geçirdim içimden. Tek yapmak istediğim kendimi teselli etmekti. Çekip gidebilceğine ben bile inanamıyordum. Öyle yapmadı da. Belkide yaptıkları, söyledikleri daha çok yıkmıştı beni. O an çekip gitmesini yeğlerdim. Bankta vücudumun her santimi uyuşmuş, boş boş bakıyordum ifadesiz suratına. Beynim hayır diyordu, hayır inanma söylediklerine. Kendisi söylemişti işte. Planı bensiz de olabilirdi. Hatta bensiz daha iyi olurdu. Ona yarı masum yarı sürtük duygularımla yardım edemezdim. Duygularımı kontrol altına almam çok zordu. Onu yüz üstü bırakan ben olsamda arkadaşım olarak anlayışla karşılayabilceğini düşünmüştüm. Yanılmıştım. Her zaman herşeyde olduğu gibi. Şu an beni kurtarabilcek tek şey zamanı geriye almaktı. İmkansız! Büyük bir boşluktaydım bir defa daha. Yavaş hareketlerle ayağa kalktım. Bankta bıraktığım çantamı elime aldım ve Alexis'in önünde durdum. Gözlerine bakıyordum. Tam gözlerinin içine. Demin kinin aksine suratıma onunla aynı ifadeyi takınmıştım. Gözlerim acıtmak ister gibi bakıyordu gözlerine. Buna engel oldum. O benim canımı acıtabilirdi ama ben bunu yapamazdım. "Bir gün arkadaşımın içinden çıkmaya karar verdiğinde bunun çevrede ki insanlar için çok geç olduğunu görüceksin. İşte o zaman yanında olmaya hazırım. Ama şu halde asla!" Ses tonum çatlak çıkmıştı. Söylemek istediklerim bunlar olmasada doğru olan buydu. Kısa bir zaman sonra tekrar göz yaşlarıma engel olamıycağımı bildiğim için Alexis'in suratına son bir defa daha bakarak uzun yolda ilerlemeye başladım. Onu arkamda bırakmak çok kötüydü. Kendimi berbat hissediyordum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyPaz Eyl. 05, 2010 12:35 pm

Karşıma geçti. Banktaki çantasını alışından işkillenmiştim. Gidecek miydi? "Bir gün arkadaşımın içinden çıkmaya karar verdiğinde bunun çevrede ki insanlar için çok geç olduğunu görüceksin. İşte o zaman yanında olmaya hazırım. Ama şu halde asla!" Ne demekti bu. 'Bir gün arkadaşımın içinden çıkmaya karar verdiğinde' Ne saçmalıyordu. Benim içimde olan tek şey şeytandı. Ve kalbimde olan tek şey ise dostlarım. Ve onların sayısı öyle azdı ki. Ama bana bakışlarının içimi acıtıyor oluşu gerçekti. Kalbimde kimse olmamalıydı aslında, böylece acıyamazdı da. Neden umursuyordum ki insanları. Umursadım herkes beni üzmek için uğraşırken, neden? Arkasını dönüp gittiğinde ne yapacağımı bilemedim. Arkasından bağırmak istiyordum. Ağzımdan çıkacak kelimelerden habersizdim. Çok sert olacaktım belki. Yada daha da alçalacak, gitmemesini isteyecektim. Ama bakışlarında bir damla da olsa sevgi görmemiştim gitmeden önce. Öyle sert ve korkunç bakmıştı ki. Eğer önemsese, bu şekilde bırakıp gidemezdi. Ama o arkasına bile bakmadan gitmişti. Çığlık atmak istiyorudum. Elime geçen her şeyi kırıp parçalamak! Bankı devirdim tek bir tekmeyle. Sesinin yankısını dinledim. Oturup ellerimi sol yanıma bastırdım sonra. Köpeğimi okşamaya başladım. Neden elim delip geçemiyordu tenimi. Neden çıkarıp atamıyordum ki kalbimi! Köpeğin beni sakinleştirmesini bekledim. Olmuyordu. Sakinleşemiyordum! O yüz ifadesini bir daha görmektense, onu hiç görmemeyi tercih ederim! Çantamdan bir şişe su ve Xanax yuttum. Yine de sakinleşemiyorudum. 'İşte o zaman yanında olmaya hazırım. Ama şu halde asla!' Ben şuan kesinlikle bir dosta ihtiyacım olduğunu hissediyordum. Hangi dost insanı bu halde bırakıp defolurdu ki?! Kesinlike dost demezdim ben ona! Ve şimdi yanımda olmayacaksa, asla olmamalıydı. Dostum olacaksa her an yanımda olacaktı. İyi yada kötü. Eğer işine geldiğinde yanımda olacak, gelmediğimde olmayacaksa, dost sıfatı ona yakışmazdı. Köpeğimi çözdüm son kez başını okşadıktan sonra. Ardından koşturmaya başladım. Rüzgar gibi koşuyordum bende onun arkasında. Bütün sinirimi bacaklarıma veriyor, uçuyordum. Yanında geçtiğim şeyleri göremez hale gelmiştim. Sadece koşuyordum. Ve sakinleşmeye çalışıyordum. Ama unutmaya değil. Asla değil. Bu sözlerini asla unutmayacaktım! ASLA!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyPaz Eyl. 05, 2010 2:20 pm

Rp Bitmiştir. Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  Icon_smile
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

MesajKonu: Geri: Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?    Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?  EmptyPaz Eyl. 05, 2010 10:26 pm

Jamié C. Estaign 4 Şöhret Puanı 20 Dolar
Alexis Bathory 20 Şöhret Puanı 4 Dolar

Tartışma! Ne kadar kötü olabilir ki?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ünlülerin Benzerlikleri (Bu Kadar Olur)
» Bazı İlkler,Belkide Sonsuza Kadar Sürer!
» Aşk acısı çekiyoruz o kadar bi şiir de yazmış olalım dimi?