Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Ptsi Tem. 12, 2010 6:32 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Claire Lynn -Şşt! söyleyemem! Benimle şu partiden sonra buluşmaya ne dersin? Tabii seninle buluşmaya halim olursa (; |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Salı Tem. 13, 2010 10:42 am | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Claire Lynn -Lanet olsun gitmeliyim. Seni aradığımda hallederiz. Öpüldün bebek! |
|
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Salı Tem. 13, 2010 1:56 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Çarş. Tem. 14, 2010 5:52 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Martinus Lorenzo Diggor - Selam, nasılsın? Laela'nın parti vereceğini duydum. Sonunda birisi adam akıllı bir organizasyon yapmış gibi görünüyor. Katılıyor musun? |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Çarş. Tem. 14, 2010 6:00 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Martinus Lorenzo - Birazdan Harrison'a adımımı atacağım. Evet, bu gibi bir partiyi kaçıramam. Partide görüşmek üzere... |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 16, 2010 5:07 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Anny -Mesajınız. Hey Ovn (: Dışarı çıkalımmı. Biraz gezmek ve eğlenmek istiyorum. X.o.X.o An..
|
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 16, 2010 5:22 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Anny -Mesajınız. Hey.. Tabiki daha eğlenceli olur. Nerde (: . X.o.X.o An..
|
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 16, 2010 5:30 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! -Kim: Anny -Mesajınız. Geliyorum canım (: |
|
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Ağus. 20, 2010 2:41 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Çarş. Ağus. 25, 2010 10:24 am | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim : Apple -Mesajınız : Ovn salonun ortasında adını haykırmamak için kendimi zor tutuyorum. Mezuniyetin çılgın bir kız tarafından bölünmemesi senin ellerinde. Çabuuk ol. April öper. |
|