| # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Perş. Tem. 01, 2010 3:32 pm | |
| Aramalara açık ! Kısa mesaj göndermek için; -1 Yeni Mesaj! -Kim: Karakter ismin. -Mesajınız. Sesli mesaj göndermek için; -1 Sesli Mesaj! -Kim: Karakter ismin. -Sesli mesajın:
En son Ovnérta Quisqaun tarafından Cuma Tem. 16, 2010 5:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Perş. Tem. 01, 2010 3:32 pm | |
| Rehberimdeki Şahıslar; *.*Monica McDibble. *.*Michelle O'sthre. *.*Winter Schultz. *.*Achille S. D'Artagnan. *.*Laela Cryptic. *.*R'ım - Manuéla Ria Osané *.*Parti Delisi - Jamié C. Estaign. *.*Natalia Ellié O'rélia. *.*S. Poppy Davis. *.*Clemence Kristowent. *.*Chelsea Rosalié Bathory. *.*Michéal Whistérday. *.*Jake Carter Hall. *.*Gwenyth Salvatore *.*Ortak - Claire Lynn. *.*Symphony Calista Boleyn *.*Martinus Lorenzo Diggor. *.*Üvey yiğen - Alexandréa K. Alvarez. *.*Andreanne Elisha Qera. *.*Caityln Gievonni. *.*Kelvin Diggor. *.*Effy Lewis. *.*Leighton Lola Bathory. *.*Desiree Schult. *.*April Roxane Bathory. *.* Eklenmek istiyorsan Pm!
En son Jocasta O. Seatlait tarafından Çarş. Ağus. 25, 2010 10:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 20 kere değiştirildi |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Perş. Tem. 01, 2010 4:59 pm | |
| 1 Sesli Mesaj! -Kim: Winter! -Sesli mesajın: Hey Ovn. Bu harika bir haber ! Seni bekliyor olacağım. -W. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 02, 2010 9:41 pm | |
| -1 Sesli Mesaj! -Kim: Ria. -Sesli mesajın: Farkettim de telefonumun son kullanılanlarında bile yoksun. Sesi soluğun çıkmıyor uzun zamandır. Uygun olunca mesaj at. Bekliyor olacağım. Umarım iyisindir. xoxo Ri. _________________ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 02, 2010 9:57 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Ri. -Özür dilerim Ovn. Benim suçum. Bu kadar uzun zamandır mesaj atmamandan anlamalıydım bir şeylerin ters gittiğini. En kısa zamanda buluşalım ha ne dersin? Hem seninle başka bir konu hakkında daha konuşmak istiyorum. xoxo R.
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo C.tesi Tem. 03, 2010 10:11 am | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michelle O'sthre. -Hey Ovn!Hangi cehennemdesin. Buluşmalıyız.Acil!Xoxo M. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo C.tesi Tem. 03, 2010 12:03 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Ri. -Starbucks'da bekliyor olacağım. Öpüldün Ri..
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Salı Tem. 06, 2010 5:17 pm | |
| 1 Sesli Mesaj! -Kim: Ria. -Sesli mesajın: Tamam Ovn. Geliyorum hemen |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Çarş. Tem. 07, 2010 3:53 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Chels. -Neyseki dün elime en iyi mallar geçti. Yer ve zamanı söyle, eline geçsin. Unutma kimsenin görmeyeceği bir yer. Özellikle elinde telefonlar haber bekleyen dedikoducuların! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Çarş. Tem. 07, 2010 5:01 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Chels. -Haber bekliyorum.. |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 2:18 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 5:39 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal. - Yürü git kızım işine . Umrumda değil artık o manyak kız . Yeni karı bulmam lazım . Olcan mı .d |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 5:51 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal -Merak etme bende oros**lara meraklı değilimdir yhni işim olmaz. Ama buldunda bunama bence bebem |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 6:17 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal -Ben o kız için deprosyana falan girmem . Benim değil ama olucaksın bebem ;] |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 6:29 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal -Ben hayal kurmam güzelim bu yüzden hayal kırıklığına da uğramam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 6:33 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal -Merak etme . Sevgi karşılıklı olucaktır sen beni bi tanı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 6:39 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal -Terk edilmedim güzelim .) Korkuttum kaçtı kız .) Merak etme sana yapmam aynısını benim küçük oros**m ;] |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 6:50 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal -Senin o küfür eden dilini öperim . Sana geliorm benim küçük oros** kaşarım ;] |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 6:59 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal -Sen yeni duyuosn .p Bundan sonra hep sölerim sana merak etme bebeim . Eee ne zaman gelim sana ? .d |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 7:01 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Laela -Bebeğim galiba bu sıralar çok sarhoş oluyorum. Bundan faydalanmışlar. Aman takma biz eğlenmemize devam edelim. Gossip Girl'in yandaşlarının işi. Takmıyorum bi yerlerde buluşmalıyız öpüldün yavrum xoxo L. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 7:03 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal -Yani yarın akşam 20.00 da ;] tmm orda olacağım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 7:08 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Michéal - Yani senin yanına ,) tmm gelicem işte ,) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Cuma Tem. 09, 2010 7:16 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Poppy -Hey güzelim! Brooklyn'de konser olacakmış.. VIP bilet almayı planlıyorum :D Bana dönsene... Sende gel noluuur. Gel gel gel gel gel gel... ! -Poppy. |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Paz Tem. 11, 2010 4:31 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo Ptsi Tem. 12, 2010 2:52 pm | |
| -1 Yeni Mesaj! -Kim: Claire Lynn -Tanrım! sana haberlerim var! Konuşmalıyız! |
|
| |
| # Ovnérta'nın Mor Telefonu Xoxo | |
|