Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
A C İ L L L L L   A R A N I Y O R Pam10 A C İ L L L L L   A R A N I Y O R Lalea10

A C İ L L L L L A R A N I Y O R

YazarMesaj
Misafir
Misafir

A C İ L L L L L   A R A N I Y O R Empty
MesajKonu: A C İ L L L L L A R A N I Y O R   A C İ L L L L L   A R A N I Y O R EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 7:44 pm

Lejantıma girmek için tıkla Smile Sonra ise ilk önce buraya sonra lejantıma iki ikonla uğra Smile

x Bir tane kardeş arıyorum. Aile geçmişimi okursanız iyi olur buraya başvururken!
x Bir tane sevgili arıyorum ama bu çok zor olacak yani ben aşık olmamaya yemn ettim bu yüzden uzun süre uğraşacak.
x En yakın arkadaş başka bir deyişle buddy'm buraya başvuracak kişi çok düşünsün kurgumuz uyuşmalı kesinlikle sürtük olmamalı.
x Sürtüklerden nadir olan arkadaş buraya başvuracak olan çok çok aşırı derecede sürütk olmamalı.
x Erkeklerden beni kullanmak isteyen ama başaramayanlar.
x Umursamadıklarım/Umursamayanlar ikiside aynı şey ben umursamazsam o da beni umursamaz
Kaprisha Alvarez
x Düşman herhangi birşey olmasa bile sürtük olması yetenler
Jamié Estaign
x Erkeklerden düşmanlarım bir şekilde bana dokunanlar beni öpmüş olabilirler mesela.

En son Mindy Hubbard tarafından Perş. Ağus. 26, 2010 2:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: A C İ L L L L L A R A N I Y O R   A C İ L L L L L   A R A N I Y O R EmptyPerş. Ağus. 26, 2010 1:07 pm

Umursamadıklarım/Umursamayanlar?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: A C İ L L L L L A R A N I Y O R   A C İ L L L L L   A R A N I Y O R EmptyPerş. Ağus. 26, 2010 1:10 pm

Tamamdır lejanta uğra ^_-
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: A C İ L L L L L A R A N I Y O R   A C İ L L L L L   A R A N I Y O R EmptyPerş. Ağus. 26, 2010 1:50 pm

Düşman?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: A C İ L L L L L A R A N I Y O R   A C İ L L L L L   A R A N I Y O R EmptyPerş. Ağus. 26, 2010 2:21 pm

Mindy Hubbard demiş ki:
Tamamdır lejanta uğra ^_-

A C İ L L L L L A R A N I Y O R
1 sayfadaki 1 sayfası