Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Deniz Tanrıçası Pam10 Deniz Tanrıçası Lalea10

Deniz Tanrıçası

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyPerş. Tem. 01, 2010 1:26 pm

Deniz Tanrıçası Goddess-of-the-sea
DENİZ TANRIÇASI GECE EVİ SERİSİNİN YAZARI P.C. CAST’TAN TUTKUNU OLACAĞINIZ YEPYENİ BİR SERİ TANRIÇA SERİSİ’NİN BİRİNCİ KİTABI DENİZ TANRIÇASI “Kim bir tanrıça olmak istemez ki?.. Buradaki ilginç aşk hikâyeleri keskin karakterler ve zekice diyaloglarla dolu.” Romantic Times “Deniz Tanrıçası kesinlikle bu zamana kadar okuduğum en farklı fantastik romans. Başından sonuna kadar, sürprizlerin hiç sonu yok. Kitapları o kadar keskin ki bir çocuk gibi imkânsıza inanma payı bırakıyor. Çok sevdim!” Sharon Sala “Fantastik tutkunlarının büyük zevk alacağı bir kitap.” Christopher Moore “Aksiyon dolu, eğlenceli, fantastik bir eser. P.C. Cast klasik fantastik öğeleri unutamayacağınız bir hikâye içinde işlemiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.” K.D. Wentworth “Eğlenceli, seksi… ilginç diyaloglar var. İyinin kötüye, modern kolaylıkların eski kültüre karşı savaşında bir parça Güzel ve Çirkin’i andıran bu seri sizi büyüleyici bir fantastik dünyaya taşıyacak.” Romance Reviewer
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyPerş. Tem. 01, 2010 3:32 pm

Okudum süper b' kitaptı.Tavsiye ederim (:
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyPerş. Tem. 01, 2010 3:45 pm

Ben bitirmek üzereyim^^ Cidden süper. Peki diğer kitapları çevrilmiş mi türkçeye?
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyPerş. Tem. 01, 2010 3:46 pm

Bildiğim kadarı daha 2.si çıkmış ve çeviriliyormuş .s
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyPerş. Tem. 01, 2010 3:47 pm

O hangisi?
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyPerş. Tem. 01, 2010 4:33 pm

Bilmiyorum ki (:
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyCuma Tem. 02, 2010 10:48 am

Okumadım okuma fırsatı bulurum inş. =)
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyCuma Tem. 02, 2010 4:16 pm

Ben bu gün bitirdim. Ama sonu hiç istemediğim gibi bitti -_-
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyCuma Tem. 02, 2010 4:17 pm

Bencede.Çok klasikti...
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyCuma Tem. 02, 2010 4:17 pm

Klasik değildi biraz mantıksızdı. Kim bir tanrı ve tanrıçanın kızı olmak istemez ki?
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyCuma Tem. 02, 2010 4:19 pm

Zaten klasik olan oydu.Bırakıp gitmesi...
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyCuma Tem. 02, 2010 4:20 pm

Saçma. Benim elimde olsa var yaaa. Tanrıçalık ya
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyCuma Tem. 02, 2010 4:39 pm

Bencede...
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyCuma Tem. 02, 2010 8:17 pm

Hiç beğenmedim. Çok düz bi romandı .S
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyPaz Tem. 18, 2010 3:01 pm

Ben okuyorum pek okuyorum denemez çok sıkıldım ama devamı nasıldır bilmem .s :/
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyPtsi Tem. 19, 2010 12:37 pm

Okudum , fena değildi. Sonu bir acayipti.
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 11:41 am

Deniz Kızlarına yepyeni bir boyut kazındırmış, vampirlerde annesiyle yaptığı gibi. Betimlemelerini çok beğeniyorum. Yepyeni yerler keşfettim. Okyanusu, orta çağı.. Başrahiple ilgili gerçeği öğrendiğimde şok oldum! Ama sonu biraz belirsiz ve saçma olmuş. Öldükten sonra nasıl dirildiğini anlayamadım deniz erkeğinin. Ama kurgu çok yaratıcı ve kendimi orda hissettim. William'ı öldürmek istedim, CC'ye kızdım çoğu zaman, İsabell'i sevdim.. Hele abaza deniz erkeğini öldüresim geldi. Ve tabii Gaea. Başta Lir'den korkmuştum ama sonra onuda sevdim. Yani çok sevdim kitabı! Very Happy

En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Çarş. Eyl. 08, 2010 12:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Deniz Tanrıçası Empty
MesajKonu: Geri: Deniz Tanrıçası   Deniz Tanrıçası EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 11:45 am

Bana " Aaa, deniz kızı varsa, deniz erkeğide olabilirdi dimi ya? " gibisinden saçma tepkiler verdirten bir kitap olmuştur.Very Happy Genel olarak biraz aşırı fantastik buldum kitabı, her ne kadar fantastik sever olsamda. Hele ki kitabın son kısmı oldukça gerçek dışıydı, en azından bir sebep uydursalar okuyucuların o kadarda ilgincine gitmezdi diye düşünüyorum. Her şeye rağmen okumaya değecek bir kitaptı ^^.

Deniz Tanrıçası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ambrosia~Deniz.Su
» Deniz kum ve güneş
» Biraz Deniz Biraz Dedikodu...