| Deniz Tanrıçası | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Deniz Tanrıçası Perş. Tem. 01, 2010 1:26 pm | |
| DENİZ TANRIÇASI GECE EVİ SERİSİNİN YAZARI P.C. CAST’TAN TUTKUNU OLACAĞINIZ YEPYENİ BİR SERİ TANRIÇA SERİSİ’NİN BİRİNCİ KİTABI DENİZ TANRIÇASI “Kim bir tanrıça olmak istemez ki?.. Buradaki ilginç aşk hikâyeleri keskin karakterler ve zekice diyaloglarla dolu.” Romantic Times “Deniz Tanrıçası kesinlikle bu zamana kadar okuduğum en farklı fantastik romans. Başından sonuna kadar, sürprizlerin hiç sonu yok. Kitapları o kadar keskin ki bir çocuk gibi imkânsıza inanma payı bırakıyor. Çok sevdim!” Sharon Sala “Fantastik tutkunlarının büyük zevk alacağı bir kitap.” Christopher Moore “Aksiyon dolu, eğlenceli, fantastik bir eser. P.C. Cast klasik fantastik öğeleri unutamayacağınız bir hikâye içinde işlemiş. Kesinlikle tavsiye ediyorum.” K.D. Wentworth “Eğlenceli, seksi… ilginç diyaloglar var. İyinin kötüye, modern kolaylıkların eski kültüre karşı savaşında bir parça Güzel ve Çirkin’i andıran bu seri sizi büyüleyici bir fantastik dünyaya taşıyacak.” Romance Reviewer |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Perş. Tem. 01, 2010 3:32 pm | |
| Okudum süper b' kitaptı.Tavsiye ederim (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Perş. Tem. 01, 2010 3:45 pm | |
| Ben bitirmek üzereyim^^ Cidden süper. Peki diğer kitapları çevrilmiş mi türkçeye? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Perş. Tem. 01, 2010 3:46 pm | |
| Bildiğim kadarı daha 2.si çıkmış ve çeviriliyormuş .s |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Perş. Tem. 01, 2010 3:47 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Perş. Tem. 01, 2010 4:33 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Cuma Tem. 02, 2010 10:48 am | |
| Okumadım okuma fırsatı bulurum inş. =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Cuma Tem. 02, 2010 4:16 pm | |
| Ben bu gün bitirdim. Ama sonu hiç istemediğim gibi bitti -_- |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Cuma Tem. 02, 2010 4:17 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Cuma Tem. 02, 2010 4:17 pm | |
| Klasik değildi biraz mantıksızdı. Kim bir tanrı ve tanrıçanın kızı olmak istemez ki? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Cuma Tem. 02, 2010 4:19 pm | |
| Zaten klasik olan oydu.Bırakıp gitmesi... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Cuma Tem. 02, 2010 4:20 pm | |
| Saçma. Benim elimde olsa var yaaa. Tanrıçalık ya |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Cuma Tem. 02, 2010 4:39 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Cuma Tem. 02, 2010 8:17 pm | |
| Hiç beğenmedim. Çok düz bi romandı .S |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Paz Tem. 18, 2010 3:01 pm | |
| Ben okuyorum pek okuyorum denemez çok sıkıldım ama devamı nasıldır bilmem .s :/ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Ptsi Tem. 19, 2010 12:37 pm | |
| Okudum , fena değildi. Sonu bir acayipti. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Çarş. Ağus. 04, 2010 11:41 am | |
| Deniz Kızlarına yepyeni bir boyut kazındırmış, vampirlerde annesiyle yaptığı gibi. Betimlemelerini çok beğeniyorum. Yepyeni yerler keşfettim. Okyanusu, orta çağı.. Başrahiple ilgili gerçeği öğrendiğimde şok oldum! Ama sonu biraz belirsiz ve saçma olmuş. Öldükten sonra nasıl dirildiğini anlayamadım deniz erkeğinin. Ama kurgu çok yaratıcı ve kendimi orda hissettim. William'ı öldürmek istedim, CC'ye kızdım çoğu zaman, İsabell'i sevdim.. Hele abaza deniz erkeğini öldüresim geldi. Ve tabii Gaea. Başta Lir'den korkmuştum ama sonra onuda sevdim. Yani çok sevdim kitabı!
En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Çarş. Eyl. 08, 2010 12:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Deniz Tanrıçası Çarş. Ağus. 04, 2010 11:45 am | |
| Bana " Aaa, deniz kızı varsa, deniz erkeğide olabilirdi dimi ya? " gibisinden saçma tepkiler verdirten bir kitap olmuştur. Genel olarak biraz aşırı fantastik buldum kitabı, her ne kadar fantastik sever olsamda. Hele ki kitabın son kısmı oldukça gerçek dışıydı, en azından bir sebep uydursalar okuyucuların o kadarda ilgincine gitmezdi diye düşünüyorum. Her şeye rağmen okumaya değecek bir kitaptı ^^. |
|
| |
| Deniz Tanrıçası | |
|