| Hah bu da benim işte ^^ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Hah bu da benim işte ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 12:34 pm | |
| Ben sevmem resim çekinmeyi aslında. Kötü çıkarım falan... Ama sevimli olduğuma inanıyorum öyle olduğumu söyleyenler yüzünden. Neyse.. Öyle işte. Liena bu ^^ - Spoiler:
Bu kadarım ben. Son olarak bakanlardan özür diliyorum görüntü kirliliği sebebiylee |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 12:37 pm | |
| Bunların hepsini biliyorum ben Buddy o, tabiat harikası. Yenilir yutulur işte. Sindirilmez ki vücuttan çıkamasın <3 edit: içten içe silmeni istesem de silme :ölbalık edit2: zürafa olduğunu söylemeyi unuttum, hayvan buddy :ölbalık |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 12:45 pm | |
| Ebet buddy sen gördün ^^ Hatta sen bikaç tane daha rezilliğimi görmüştün onları eklemedim buraya ama Seni seviyorum amaaa çok abartmışsın buddy (L) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 12:48 pm | |
| Ebet, ama o fotografları koyma buddy, hele minikli buddy'i koyarsan banlarım seni, kaçırırlar yoksa abartmadım, brownielere alt yapı çalışması için yazdım onları şaka filan, zaten ilk yorumumu hatırlıyorsundur o yüzden yazmıyorum buraya. kabul et gerçekleri |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 12:50 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 2:30 pm | |
| Omg ! Siz buddy'ler dünyanın 8. harikasısınız ! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ C.tesi Tem. 31, 2010 2:50 pm | |
| Oha! Abartsaydın. "Buddy'm öyle ama ben nerdeee" kanımca Sağ ol bebek... biz buddy'ler seni seviyoruz |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ Ptsi Ağus. 02, 2010 10:25 am | |
| Güzelsin, tatlısın, bi tanesin ayrıca görüntü kirliliği falan diyip attırma tasımı alalah :F |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ Ptsi Ağus. 02, 2010 11:05 am | |
| Tasını seveyim Nazlı :N Sevmiyorum ben :F ne var ki bunda kızıyorsunuz :N Sağ ol BTW |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ Perş. Ağus. 05, 2010 1:03 pm | |
| saçını daha ne kadar uzatacaksın? superbia squalo gibi.. burda güzel çıkmışsın laf yok |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hah bu da benim işte ^^ Perş. Ağus. 05, 2010 5:21 pm | |
| Aslında uzun saç sevem ama ailem falan böyle kalması gerektiğini söylediğinden okul açılana kadar beklemeyi düşünüyorum... Yorum için teşekkürler ^^ |
|
| |
| Hah bu da benim işte ^^ | |
|