| Benim takımımda olmak isteyen ? =))) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Çarş. Tem. 21, 2010 2:37 pm | |
| Yakın dostlar grubu -Chelsea Rosalié Bathory -Leighton Lola Bathory -Evaline Slowen -April Roxane Bathory Sürekli hep beraber takıldığım ve eğlendiğim grup
- - -
Birlikte gizlik işler çevireceğimiz küccük bi grup -Gabriélla Anna Davis - - Yapay İkizim <3-Crystal Prévela Sırdaşlarım-Niobe Hera Linos -
Rp partnerim
- Eski sevgili-ler-im- - Üvey ablam 4. sınıfa gidebilir yada üniversite de olabilir - Amy Clare Düşman(lar) - -* parti verdiğimizde ortalığı dağıtabliceğimiz bir grup - - -
Oda arkadaşı- Kurgu varsa yazabilirsinizz =))
En son Elizabeth Tiffany Meester tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 11:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Çarş. Tem. 21, 2010 2:51 pm | |
| Çıkarlarım için seni yanımda tutuyorum ^^ Ona göre bir yere ekle =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Çarş. Tem. 21, 2010 2:54 pm | |
| bnce bz direk düşman olalm xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Çarş. Tem. 21, 2010 3:10 pm | |
| Aaa düşmalığımı kazanmak kötüdür. =) Tamam =) |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Perş. Tem. 22, 2010 1:51 pm | |
| eklendiniz kızlar |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Ptsi Tem. 26, 2010 8:52 am | |
| Sırdaş olmak geçiyo içimden ama karakterim sır tutamıyo xD xD O yüzden yakın dostlar grubu ya da istersen büyük sınıflardan seni koruyan birileri falan olabilir |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Ptsi Tem. 26, 2010 8:53 am | |
| yakn dostlar grubuna ekliyorm ttlm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Ptsi Tem. 26, 2010 10:46 am | |
| Gizli işler cevireLimm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Ptsi Tem. 26, 2010 10:51 am | |
| tamamdıırr |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Ptsi Ağus. 02, 2010 10:02 pm | |
| Flood için üzgünüm oda arkadaşı da eklenmiştir... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Salı Ağus. 03, 2010 9:12 am | |
| Yakın dostlar grubu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Salı Ağus. 03, 2010 12:10 pm | |
| eklendin tatlım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Salı Ağus. 03, 2010 6:49 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Salı Ağus. 03, 2010 7:13 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Perş. Eyl. 09, 2010 12:09 pm | |
| Kurgum değiştiii * Artık eskisi kadar iyi ve sevecen değilim -tabi çok somurtkan ve çokta kötü değilim biraz değiştim- Düşmanlarımla gerçekten çok ciddi ve kötü şeyler yapıcağız birbirimize. Ve artık daha çok rp yapabileceğim hep takıldığım kişiler arttı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Perş. Eyl. 09, 2010 4:28 pm | |
| Ya dostlardan ya da gizli kapaklı takımından olayım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Perş. Eyl. 09, 2010 9:07 pm | |
| dostlar grubuna eklendiin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Cuma Eyl. 10, 2010 9:02 am | |
| İstersen düşmanın olabilirm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Cuma Eyl. 10, 2010 10:05 am | |
| 4. sınıf değil de benimle yaşıt bir düşman istiyorum ama üvey ablam olabilirsin istersen ? Hiç anlaşamıyoruz ben 12 sen 13 yaşındayken benim annemle senin baban evlendiler. Babanı fazla sevmesemde saygı duyuyorum ama seninle durmadan tartışıyoruz ve hiç anlaşamıyoruz. İstersen yani ? benim kurgum böyle sen de istersen tabi kısa zamanda rp yaparak başlatabiliriz kurguyu. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Cuma Eyl. 10, 2010 10:11 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Cuma Eyl. 10, 2010 10:20 am | |
| tamam o zaman üvey ablama ekliyorum tatlım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Benim takımımda olmak isteyen ? =))) Cuma Eyl. 10, 2010 10:23 am | |
| |
|
| |
| Benim takımımda olmak isteyen ? =))) | |
|