| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 2:28 pm | |
| Sorun şehirlerde değildi, onlar tam bi buddy'di .P Tamam kötü oldu kabul ediyorum .P |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 3:26 pm | |
| Hahah Çok güzel oldu dediğim .d |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 4:26 pm | |
| Avatarı 2 3 santim daha küçülmeli | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 4:27 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 4:30 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 5:18 pm | |
| 8. bölümü izlemiş mi acaba diye düşünüyorum.İyidir o |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 5:59 pm | |
| Yayınlandı mı o.O Daha bir kaç saat önce baktığımda yoktu .D Popişimiz o bizim .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 7:33 pm | |
| Tanımıyorum pek çünkü yeniyim ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 8:44 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz C.tesi Tem. 31, 2010 10:08 pm | |
| Hormon savurdu beni |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Ağus. 01, 2010 8:02 am | |
| - Ovnérta Quisqaun demiş ki:
- Yayınlandı mı o.O
Daha bir kaç saat önce baktığımda yoktu .D Popişimiz o bizim .D Güldürdün beni sabah sabah _________________ Senin ünlü hangi filmde oynuyordu ya? Senin ünlü ünlü bir filmde oynuyordu sanırım Jason Stathamla birlikte. Öyle hatırımda. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Ağus. 01, 2010 9:05 am | |
| Alex bir numaradır. Ünlüsünü cidden severim ^^ Kendisini ise saçma yorumlarından tanıyoruz sanırım .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Paz Ağus. 01, 2010 10:08 am | |
| Şifreyi çözemedi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 03, 2010 10:49 am | |
| Avatarı imzasından daha güzel bence. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 03, 2010 1:36 pm | |
| İmzasını sağa yaslarsa daha güzel olur bence. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 03, 2010 1:49 pm | |
| Benim pc kafayı yemiş durumda onu bile zor yaptım xD Çok az mı rp yapıyor ben mi görmedim diye düşünüyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 03, 2010 1:59 pm | |
| Görme bozukluğu olabileceği konusunda onu uyarıyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 03, 2010 2:01 pm | |
| Bir ara gözlük takmayı deneyeceğim.^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 03, 2010 2:03 pm | |
| Henüz tanışmadık, kurgumuz yok ama olsun isterim... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 03, 2010 2:08 pm | |
| Bende olsun isterim.^^ Ünlüsü için çok av/im yapmıştım bir zamanlar. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 03, 2010 4:38 pm | |
| Rp Dostum .D O nasıl oluyo yaa .D .P |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 04, 2010 11:03 am | |
| Rp müşterim Sevdiğim bir insan (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 04, 2010 11:23 am | |
| Başağım bana takım yapacak |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 04, 2010 11:27 am | |
| Kurgumuz yok Ve az sonra çok hoş imzalara sahip olacak (mütavaziliğim tuttu) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ağus. 05, 2010 1:32 am | |
| |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|