| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 1:47 pm | |
| <P>April Nisan'ın İngilizcesi ^^ </P> <P>Benim yaptığım takımlar şu an kullandığından daha güzel, hıh! Ve ismin yanlış yazıyor </P> |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 2:22 pm | |
| Bana takıım mı yaptıın .D | |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 2:47 pm | |
| Üsttekinin takımını ben yaptım. Gayette hoş ismini yanlış yazmışım ama göze çarpmıyo pek | |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 2:48 pm | |
| Aynen Sevdecim ben beğendim ismi de boşver sorun değil Öptüüm, seviyorum seni | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 4:02 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 4:10 pm | |
| Güzel takım yapıyor... ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 4:12 pm | |
| İsim bulma konusunda çok iyi Eskiside bu ismide çok güzel ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 4:14 pm | |
| asdf .D Sağol. Yeni takımını sevdim. |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 6:18 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 6:23 pm | |
| Bana takım yapsın, Guduuuu'm ^^ |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Salı Ağus. 24, 2010 6:55 pm | |
| Gece gelince yaparım guduuum 06.00 sularına kaar burdayım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 25, 2010 8:00 pm | |
| Kurguda onu sevmemem gerek |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 25, 2010 8:15 pm | |
| İnsanların toplaşıp "Sen yenisin galiba" dedikleri ikram reklamlarını hatırlattı bana |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Ağus. 25, 2010 9:52 pm | |
| Rplerini yazarken yazılarının boyutlarını büyütüyor, nedenini anlamadm :S | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ağus. 26, 2010 8:45 am | |
| ona lale demek istiyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ağus. 26, 2010 11:39 am | |
| İkinci seviyeye geçmesi için az kalmış. Maşallah xD Ben daha 1e bilem geçmedim xD asdf ^^
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ağus. 26, 2010 12:15 pm | |
| - Laela Cryptic demiş ki:
- Rplerini yazarken yazılarının boyutlarını büyütüyor, nedenini anlamadm :S
Hı o.O Font size'ına hiç dokunmuyorum. Cidden büyük mü görünüyor *.* Aa Gülşah, kanım ısınıktır kendisine ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ağus. 26, 2010 12:29 pm | |
| Onun Rp'sini okuduktan sonra masaya Rp bırakmamaya karar verdim nedense. asdf ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ağus. 26, 2010 1:03 pm | |
| Erman mode on. Nidenmiş o |
|
| |
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ağus. 26, 2010 1:29 pm | |
| Font boyunun sorununu çözdüğümüze sevindim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Perş. Ağus. 26, 2010 1:33 pm | |
| İmzasındaki yazıyı beğendim.
Edit-Aph o kadar betimleme ve uzunluğun üzerine yazacak birşey bulamıyorum da ondan. asdf ^^
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 27, 2010 10:44 am | |
| Gülşaah artık rpni at diyerek milyonlara seslenmek istiyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 27, 2010 11:31 am | |
| Yazamıyorum işte yazamıyorum, lanet olsuun .P Pm'e gel kurgu konuşalım bari biraz yazayııım xD
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 27, 2010 8:00 pm | |
| PopTipHaplağı'nın limonlusu onun rp partneriymiş. Hiçbişiy anlamadım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Cuma Ağus. 27, 2010 9:48 pm | |
| Kent'in şekeri var PopTip diye onun limonlusunun hastasıyım xD Ee, ben kendime partner bulamayınca o teklif etti; kıyamadım kabul ettim xD asdf. *diye bi' açıklamada bulunduğum.
|
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|