| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 9:53 am | |
| Aşkolsun o kadr tanışma bölümüne yazdım:D benle aynı zamnda faliyete geçmiş |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 9:59 am | |
| Hapçı biri olduğumu düşünüyorsun ivit öyleyim .D asdfjkl ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 10:40 am | |
| başka sitelerin sözlüklerinde dilalalalala... diye uzayıp giden topiclerin sahibi o mu acaba |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 10:46 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 12:14 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 2:41 pm | |
| Seveğsin tabii benim kağdeşim işte .P dediğim .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:15 pm | |
| benim gibi o da yumuşak g kullanmayı çok seviyor galiba |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:16 pm | |
| ğ mi? Tabii ki dee ^^ Onlağ benim heğşeyiim <3 .D Buğdakilere yabancı oluyoğum diye kullanmıyoğuum .D asdfjkl ^^ Sende mi "ğ" cisin .P |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:18 pm | |
| evet, bendeğ çoğu zamanğlar kullanırım o veletleri |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:33 pm | |
| Ben genelde "r"leğde kullanığım .D Sevdin seni üstteki ! .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:35 pm | |
| Önce bi tanışalım mı Ben Gizem |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:36 pm | |
| Bende G falan .D Bende Gülşah ^^ .D Ama burası sohbet yeri değil ki .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:39 pm | |
| Tanıştığıma memnun olduğum üye |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:47 pm | |
| Ben onu önceden de tanıyormuşum zaten dediğim bi üye. Bkz. Av-im takımlarında benim takımım ! Julié Clouid O'shéliâ ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 3:48 pm | |
| Julie olsun yeniden tanışmakta güzeldr, diyorum ona. sadece bi'isimdi önceden, resmi olarak tanışmamıştık. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 4:12 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 6:39 pm | |
| Ünlü değiştirme kararından vazgeçti sanırım. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 6:52 pm | |
| Neden sevmiyor merak ettim |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 8:48 pm | |
| tanıyanbilir yazmış, tanımak istiyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 9:02 pm | |
| bende tanımak istiyorum:D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 9:30 pm | |
| Brooke adını neden çıkardı onu anlayabilmiş değilim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz Çarş. Tem. 21, 2010 9:38 pm | |
| |
|
| |
| Üstteki Üye Hakkında Düşünceleriniz | |
|