Ad Soyad:Andreanne Elisha Qera
Örnek Rp:
Cevabı kesin ve netti.
"Evet hazırım Victor."
Mermer kollarıyla belinden tutmuştu.Boynunu arkaya doğru attı.
Belki son kez ciğerleri oksijene ihtiyaç duycaktı.Bunlar son kalp atışlarıydı.Victor yavaşça boynuna eğlidi.Öper gibi nazikçe parlak sivri dişlerini boynuna gömdü kızın.
İstediğini sonunda elde etmişti.Sonsuz güç,güzellik.Kana olan sonsuz bir tutku.
Victor'la ilk tanıştığı andan beri vampirlere karşı içinde büyük bir ilgi uyanmıştı..Kısa bir süre sonra tek arzuladığı şey onlardan biri olmaktı.Ve şimdi istediğini elde ediyordu.Sanki bunların bedeliymiş gibi,büyük bir acı bedenini kaplıyor, bedeni ölüyor, bedeni can çekişiyordu..!
Ama bunların bir süre sonra geçiceğini,bedeninin bidaha asla acı çekmeyeceğini biliyordu.Bu beden,ona ait olan ve fani beden yok olup giderken, acı çekerken bir biçimde bundan mutlu oluyordum.
Artık kimse ona acıyarak bakamazdı.Güçlü olacaktı.En güçlü o olacak.
Ama elinde olmadan çığlık atıyordu.Zehir ölümlü bedenini adeta yakıyordu.
Victor yanına diz çöküp ellerini tuttu.
"Bunların hepsi geçicek."
Az sonra acı yavaş yavaş azalmaya başladı.
Ama kendini bitkin hissediyordu.Gözlerini açamıyordu.Kalbi neredeyse durmak üzereydi.
Zehir bedenini öldürdü.
Ama onu sonsuzluğa kavuşturcak olansa Victor'un kanıydı...
Bunun farkında olucak kadar bilincim yerinde.Soğuk bir sıvı ağzımdan aşağı akmaya başladı.Kan.Vampir kanı.Benim ölümsüzlük iksirim.Mavimsi soğuk kan damarlarımda dolaşmaya başladıkça
güçleniyordum.Yavaşça yerimden doprulup Victor'un bileğini kavrayıp daha sıkı bastırdım.Belkide şu an ona zarar veriyorum ama hiç umrumda değil.Ben bencil biriyim.Yada bencil bir vampire dönüşüyorum.
Victor acı bir iniltiyle beni geri itti.Kendime gelmem 3 saniyemi aldı.Bu üç saniye içinde
Susuzluktan boğazımın yandığının hissettim,ölü vücudumun her bir hücresinin sonsuz güçle dolu olduğu hissettim.Vede Victor'u hiç görmediğim bir gözle incelemeye başladım.Mavimsi soğuk kanının kalın derisinin altında,neredeyse mor damarlarının içinde hareket ettiğini görebiliyorum.Bileğindeki yaranın kapadığını en minik ayrıntısına kadar görebiliyorum.
Ama şu anda beni ilgilendiren tek şey boğazımı yakan susuzluk.
Kalkmasına yardım etmek için Victor ona elini uzattı ama ona gerek kalmadan tek hamlede yerinden kalktı. Artık güçlü ve yenilmezdi. Kimseye ihtiyacı yoktu. Victor
''Kraliçem... Benimle yeni evinize gitmeye hazırmısınız..?''
Elisha bu cevaba karşı yüzüne kibirli bir gülümseme yaydı ve ;
''Seninle her yere gelmeye hazırım Victor..!''
Dedi ve Victor'un buz gibi soğuk olan elini eliyle birleştirdi ve birlikte yeni evine doğru yol aldılar.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
2. Bölüm
''Burası çok güzel..''
Sessizce sölediği bu sözcükler Elisha'nın ağzından hayranlıkla çıkmıştı. Victor yüzüne bak-benim-hayatım-böle-bir-hayat-ve-bende-seni-bu-hayata-dahil-ettim..! dercesine bir gülümseme takınarak merdivenleri çıkmaya başladılar. Victor Elisha'ya odasını gösterdiğinde Elisha vampirlerin snata ve modernizim'e ne kadar önem verdiklerini şimdi daha iyi anlamıştı. Victor anlatışlı bir haraketle Elisha'nın eli bırakmış, kapıya doğru yönelmişti. Kapıyı açacağı zaman
''Elisha'm üstünü değiştirdikten sonra beslenmeye ihtiyacın var.''
Dedi alaycı bir gülümseme takınarak. Ve sonra devam etti..
''Dolabında istemeyeceğin kadar kıyafet var rahat birşeyler giymeye dikkat et..! İhtiyacın olacak...''
Dedikten sonra odayı terk etti. Elisha dolabı açıp üstüne siyah bir tişört altınada beyaz bir eşofman altı giydikten sonra aşağıya indi. Victor onu karşıladıktan sonra hızlıca malikaneyi terk ettiler...
Bir parka gelmişterdi. Elisha'nın burnuna enfes bir koku gelmişti. KAN..!
Hemen kokunun geldiği yere kafasını çevirdi ve ağlayan bir kız gördü. Victor'a baktı, Victor kafasını onaylamış gibi salladı. Elisha küçük kızın yanına gitti ve onun yanına oturdu. Küçük kız bir anda tedirgin olmuştu. Elisha kızı rahatlatmaya çalışırmış gibi
''Neyin var küçüğüm...''
Dedi kıza sevimli bir gülümsemeyle. Küçük kız,
''Annem ve babam yine kavga ettiler. Babam yine annemi dövdü sonrada beni..''
Elisha bu kıza acımıştı ama içindeki kan şevhetinide dindiremiyordu. Kıza
''İstersen sana yardım edebilirim.''
Küçük kız tüm masumluğuyla
''Gerçekten mi..? Gerçekten çok..''
Lafını biteremeden Elisha kızın küçük boğazına dalıp kanını içmeye başlamıştı. Kız çırpınmaya yeltensede başarılı olmamamıştı. Elisha'nın boğazından küçük iniltiler geliyordu. Elisha kızın damarlarında tek bir kan bile bırakmayana dek kanı içtikten sonra Victor'a döndü. Victor
''Şimdi kızı götürüp yatak odasına bırakalım nasıl olsa anne ve babası kavgalardan başını kaldırmyacak kadar meşgullerdir. Küçük kızlarının öldüğünü fark ediceklerini hiç sanmıyorum.''
Dedi kibirli bir gülümsemeyle ve kızı kucağına alıp odasına götürmek için havaya zıpladı ve bir çırpıda pencereyi açıp yatağın üstüne kızı bıraktıktan sonra Elisha'nın yanına geldi.
''Bugünlük bu kadar yeter Elisha'm.. Gerçekten çok başarılıydın... Tebrik ederim..!''
Deyip Elisha'nın yanağına küçük bir öpücük koyduktan sonra eve doğru yol aldılar...