| Anny's Phone~ | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Anny's Phone~ Paz Tem. 11, 2010 4:31 pm | |
|
En son Andreanne Elisha Qera tarafından C.tesi Tem. 31, 2010 10:27 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Paz Tem. 11, 2010 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Salı Tem. 13, 2010 1:49 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! GOSSIP GIRL! "Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
[right][color=red]xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 16, 2010 5:19 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ovnérta. " Canım ben şuanda partideyim, istiyorsan oraya gel? Belki daha eğlenceli olur?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 16, 2010 5:28 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Ovnérta. "Mammon's Hole'de Mad Nights Partisi. Bekliyorum canım Xoxo." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 16, 2010 5:34 pm | |
| arıyor... Caitlyn Gievonni "Sonunda açtın Elis. Tatlım buluşmamız lazım. Partime az gün kaldı. Ayrıntıları konuşmak istiyorum. Acele etmeliyiz. Bana yardım edeceğinden şüphem yok." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 16, 2010 5:46 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: Chels. "Gel de gelirim bebeğim Nerde ne zaman?"
En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Cuma Tem. 16, 2010 6:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 16, 2010 5:48 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Caitlyn Gievonni "Ouv, özür dilerim tatlım ama gelemem, davetsizim çünkü." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 16, 2010 5:53 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Caitlyn Gievonni "Hayır hayır! Keyfine bak güzel kız. Birini bulmadan da gelme, beni merak etme ben ayıcıklı pijamalarım ve kedim Moffy ile mutluyum. Anla işte eğleniyorum. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 16, 2010 6:00 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Caitlyn Gievonni "Peki tatlım, bir olay çıkarsa bana haber verirsin hemen. Ama telefonumu kapatıyorum, şarjı bitiyor. Yeni bir batarya almalıyım buna bir haller oldu. İyi eğlenceler dasti. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 16, 2010 6:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. " Müsaitim tatlım ^^ nerde?" |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Çarş. Tem. 21, 2010 12:07 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: karakter ismi
İkiiz napan? Buluşalım. Nerlerdesin ? Ara beni:)
XoXo
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Çarş. Tem. 21, 2010 1:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: İkizz .D
İkiz sorma hiç yya.. Bugün ya da yarn buluşalım. Anlatıım. Kendimi b*k gibi hissediyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Çarş. Tem. 21, 2010 2:28 pm | |
| 1 yeni arama!From: İkizz .D "İkizz hemen olmaz ama 1 saat sonra felan olur. Şuan bişilerle uğraşmaktayım. Baş ağrısı felan... Çok önemli birşey olmadı tatlım ya endişelenme."XoXo
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Çarş. Tem. 21, 2010 2:52 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: İkizz .D "Eee bebeqim sen neler yapıosun. Erkeklerle aran nasıl xD "XoXo
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Çarş. Tem. 21, 2010 5:12 pm | |
| 1 yeni arama!From: İkizz .D "İkizz süper haber ya. Buluştuğumuzda anlat herşeyi. Meraklıyımdır ona göre. Tyler ha yakışıklı birini bulmuşsun xD"XoXo
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Tem. 23, 2010 6:26 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Tyler Durden " Evet , bende partideyim canım . " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Ptsi Tem. 26, 2010 12:39 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: Andrea .D "İkiz çok kötüyüm. Buluşalım mı? Birine ihtiyacım var."XOXO, Kaprisha
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Salı Tem. 27, 2010 12:09 pm | |
| 1 yeni Arama!From: Andrea .D "Bilemiyorum ikiz. Şuanda içimi dökmeye hitiyacım olduğunu biliyorum sadece."XOXO, Kaprisha
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Salı Tem. 27, 2010 1:30 pm | |
| - Alexandréa K. Alvarez demiş ki:
- 1 yeni Arama!
From: Andrea .D
"İkiz yerimden kımıldayacak halim yok. Sen evime gelsen olur mu?"
XOXO, Kaprisha
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Çarş. Ağus. 18, 2010 8:35 pm | |
| 1 yeni Arama!From: Andrea .D "İkiz Tyler ile çoktan ayrılmışsın ve ben yeni duyuyorum olacak iş mi? Hemen konuşmalıyız herşeyi!"XOXO, Kaprisha
|
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Cuma Ağus. 20, 2010 2:52 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Ptsi Eyl. 06, 2010 2:43 pm | |
| 1 yeni mesaj From: Arthur
Merak ediyorumda, Lisha. Caddede yürürken beni farkedemeyecek kadar önemli neyi düşünüyordun? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Anny's Phone~ Perş. Eyl. 16, 2010 11:14 am | |
| Bir yeni mesaj. From:Jared. Mesajınız:Sonunda bana ulaşabildin hayatım. Nerelerdeydin sen ? |
|
| |
| Anny's Phone~ | |
|