Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Şiir ve yazılarım ^^ Pam10 Şiir ve yazılarım ^^ Lalea10

Şiir ve yazılarım ^^

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Şiir ve yazılarım ^^ Empty
MesajKonu: Şiir ve yazılarım ^^   Şiir ve yazılarım ^^ EmptyCuma Tem. 16, 2010 4:52 pm

Gece... Mutsuzlukla doluydu. Hissediyordum. Kötü birşeyler olacaktı. Belkide mutsuz bir güne çıkan yarının dünündeydim. Kim bilebilirdi ki?... Ben bilemezdim en azından. Sadece hissedebilirdim. Çünkü seviyordum. Ama seviliyormuyum bilmiyordum. Belki bundandı bu his. Belki yalandı bunlar. Anlamsızdı... O beni seviyordu ben onu... Mu acaba? Sanırım kendimi kandırıyordum.

......

Evet yarın gelip çatmıştı. Yine ben onunla konuşacaktım. Heyecanlı ve mutluydum. Ama... Ama içimdeki o lanet olasıca his gitmemişti. Söküp atmak istiyordum onu. Gitmiyordu işte!... Yapışmıştı bana. Tam bunları düşünürken yanıma yaklaştığını kokusundan anladım. Mutluluk kokuyordu. Yada ben öyle sanıyordum. Bana baktı. Gözleri her zamanki gibi parlamıyordu. Üzgün gibiydi fakat hafiflemişti. Neyin hafiflemiş olduğunu anlamadım. Ama kafama takmadım. O yanımdaydı ya... Sanırım...

Bana bakan gözlerini çevirdi yere eğdi. N'olduğunu anlamadım. İşte tam o sırada aklıma benden bir türlü söküp atamadığım his geldi. Herşeyi mahvedecekti. Aslında o his hiç birşey yapmayacaktı. Herşeyi O(!) yapacaktı.

"Birşey mi oldu?" dedim zorlukla yutkunarak. Kafasını sağa-sola salladı. Bana sönmüş gözleri ile baktı. İçim acıdı. Acıyan içim ona değildi. Kendimeydi. Nedenini bilemediğim kendimeydi...

"Ben dün söylemek istediğimi sana bugün söylüyorum." dedi. Evet dünde bugünki kadar felaketti. Aslında dün söylemek istediği birşey yoktu. Çünkü hiç konuşmamıştık! Nasıl birşey söyleyebilirdi ki?!...

"Bu yaşadığımız 'anlamsız' olayı yaşanmamış farzedelim..." dedi. O anda bittiğimi anladım. Ölmüştüm. Sadece ruhum bedenimden ayrılmamıştı. Aslında ayrılmış sayılırdı. Çünkü onsuz bir beden ruhsuz yaşayan bendim.

"Nedenn?!" diye fısıldadım. Sesimi ben bile zor duyarken o çok net duymuş gibiydi. Sesim çıkamıyordu çünkü onsuzdum... Bir anda kendimi onun kollarından hissettim. Ama eskisi gibi değil... Mutlulukla, inançla sarılan bir kol değildi bunlar. Ben onun kollarında kendimi ölmüş vaziyette hissetmiştim. Çünkü bayılmıştım... Onun kollarına şuanki durumda bile bayılmak belki bir umuttu. Ne bilebilirdim ki beni orada arkadaşıma bırakarak gittiğini... Beni seviyor sanmıştım.

Aklıma o his(!) geldi. Evet lanet olası ben, ölesiye ben! O iğrenç hissi atamamıştım. Çünkü o his değil O'ydu... Ben yüreğimde acı veren bir hisle yaşamamıştım, bir hissi koparmaya çalışmamıştım. Ben onu yüreğimde taşıyıp, onu söküp atmak isterken bunu becerememiştim. Çünkü seviyordum... Uğruna ölecek kadar. Ama ben onun uğrunda ölmedim! Uğrunda öleceğim sandığım biri için yaşadım. Çünkü seviyordum...

Anladım ki;
O beni anlamamıştı. Ve bende onun beni anlamadığını anlamadığım için bitmişti bu aşk. Çünkü aslında aşk;
Onun beni anlamaması ve benim onun beni anlamayışını anlamamamdı...!

Bugün'ün hatırasına...!
o2.o2.2o1o~Salı~12.12
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Şiir ve yazılarım ^^   Şiir ve yazılarım ^^ EmptyCuma Tem. 16, 2010 6:12 pm

Gece!

Gözyaşlarımı kurban ettiğim gece;
Senin sayende öğrendim yanlızken gülebilmek,
Gülerken ağlayabilmek neymiş...
Şimdi yaşadıklarımın sonun bir başlangıcı olduğunu senin sayende öğrendim,
Hayat denen bu oyunda yara almayı bana öğreten yine sendin...
Ben bu oyunda büyümek için acı ile besleniyormuşum...
Bak gece!
Dağ bile hiç kalır artık benim yanımda!
Çektiğim acılarla sonsuz olmuşum...
Oyuna ne oldu sırdaş?
Daha fazla acı çekmek mi gerekiyor?
Bu kadarı yetmez mi?
Sen de mi gece? Sen de mi?...
Daha fazla yaş isteme benden,
Bari sen yapma bunu bana...
Canımı yakanlar yüzüme gülüyorlar zaten!
Sende mi beni bıraktın?
He sırdaş?
Sende mi gidiyorsun?
Güneş...
Güneş doğduğu için mi yapıyorsun bunu bana?
Sende mi sahte ışıklara kapılıyorsun yoksa gece?
Lütfen gece, yokluğun üşütüyor kalbimi, gözlerimi, benliğimi...
Yıldızların olmadan göremiyorum hiçbir şey!
Yardım et bana gece...
Bırakma beni, sahteliğe gitme sende yavaş yavaş...
Bırak hapis kalayım karanlık zindanlarında!
Orada akıtacağım yanlız gözyaşlarım,
İnan insanlar için akıttıklarımdan daha az yakar canımı!
Hem... Hem ben sende acıyı göremem ki gece!
Sen sadesin, birsin, dürüstsün!
Acıyı gördüğüm tek yer sahte gülüşler gece...
Sahte insanlar...

Gülşah Çetin.
16.07.2010 - Cuma.
04.35
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Şiir ve yazılarım ^^   Şiir ve yazılarım ^^ EmptyCuma Tem. 16, 2010 8:24 pm

"Çünkü seviyordum... Uğruna ölecek kadar. Ama ben onun uğrunda ölmedim! Uğrunda öleceğim sandığım biri için yaşadım. Çünkü seviyordum..."

"Hem... Hem ben sende acıyı göremem ki gece!
Sen sadesin, birsin, dürüstsün!"

Çok güzel.Duygularımı dillendirmiş gibisin.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Şiir ve yazılarım ^^   Şiir ve yazılarım ^^ EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 5:18 pm

(:
Beğenmene sevindim canım (:

Şiir ve yazılarım ^^
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Şiir/Yazı Köşe'm.
» Aşk acısı çekiyoruz o kadar bi şiir de yazmış olalım dimi?