Misafir Misafir
| Konu: Chuck's Phone bla bla Cuma Tem. 16, 2010 2:58 pm | |
| Biliyorsunuz işte ne yapacağınızı bla bla...
Kısa Mesaj Göndermek İçin:
1 yeni mesaj! From: Karakter ismi "Mesajınız"
Sesli Mesaj Göndermek İçin:
1 Sesli mesaj! From:Karakter ismi "Konuşmanız"
Aramak İçin:
Arama var! From:Karakter İsmi "Diyaloğunuz"
En son Charles Diggor tarafından Cuma Tem. 16, 2010 7:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla Cuma Tem. 16, 2010 7:36 pm | |
| Rehber :
-Meg Katie Volterras -Flawed Griffin -Kevin Diggor -Symphony Calista Boleyn -Achille S. D'Artagnan -Manuéla Ria Osané -Alexis Bathory -Editta Concetta -Laurette d'or Leveque -Carmen De Flém
En son Charles Diggor tarafından C.tesi Tem. 17, 2010 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla Cuma Tem. 16, 2010 8:07 pm | |
| 1 yeni mesaj!
From: Karakter ismi "Heyy dostum nasıl gidiyor ? Ne zamandır ortalıklarda göremiyorum seni. Partide de yoktun zaten ben karıştırdım ortalığı Bilirsin Katie tarzı :d " |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla C.tesi Tem. 17, 2010 9:23 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Miss Volterras " Bilmezmiyim hiç seni canım. Parti monotondu renklendirdim birazcık (!) " |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla C.tesi Tem. 17, 2010 2:25 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Miss Volterras " Yani sen yoktun bende acısını başkalarından çıkardım ama güzelim elbise gitti. İyi ki beni o halde görmedin. Yırtık bir elbise içindeki ben! " |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla C.tesi Tem. 17, 2010 2:32 pm | |
| 1 yeni mesaj!
From: Miss Volterras " Ben kendimi komik olarak görüyorum. Düşünsene zaten kısa olan bir elbisenin yanın beline kadar yırtıldığını ? Komediydi. Kendimi dışarı zor attım " |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla C.tesi Tem. 17, 2010 2:36 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Miss Volterras " Paris' e gidiyorum ve sadece senin haberin var. Birde Stell' in. Ne ironi ama. Belki New York' a başka bir Katie olarak dönerim ha ? " |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla C.tesi Tem. 17, 2010 2:40 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Miss Volterras
" Aslında ben bu sinirden kurtulacağımı tahmin etmiyorum ama fiziksel olarak değişeceğime eminim. Turuncu saçla nereye kadar değil mi ? " |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla C.tesi Tem. 17, 2010 3:02 pm | |
| 1 yeni mesaj!
From: Miss Volterras " Paris' ten geldikten sonra buluşalım. Bakalım ilk yorumlar senden olsun. Eğer beğenmezsen sana bir tavsiye vereyim canım; yanında bir paket İngiliz çikolatası bulunsun yeter. Kedi gibi olurum ben. Ne istersen yaparım diyebiliriz " |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla Cuma Tem. 23, 2010 5:15 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Miss Volterras Hey büyük haber Paris' e gitmiyorum ama New York'dan gideceğim. Sana veda etmeyi her şeyden çok isterdim ama... |
|
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Chuck's Phone bla bla Cuma Ağus. 20, 2010 2:45 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|