Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Chuck's Phone bla bla Pam10 Chuck's Phone bla bla Lalea10

Chuck's Phone bla bla

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Chuck's Phone bla bla Empty
MesajKonu: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyCuma Tem. 16, 2010 2:58 pm

Biliyorsunuz işte ne yapacağınızı bla bla...

Kısa Mesaj Göndermek İçin:

1 yeni mesaj!
From: Karakter ismi
"Mesajınız"

Sesli Mesaj Göndermek İçin:

1 Sesli mesaj!
From:Karakter ismi
"Konuşmanız"

Aramak İçin:

Arama var!
From:Karakter İsmi
"Diyaloğunuz"

En son Charles Diggor tarafından Cuma Tem. 16, 2010 7:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyCuma Tem. 16, 2010 7:36 pm

Rehber :

-Meg Katie Volterras
-Flawed Griffin
-Kevin Diggor
-Symphony Calista Boleyn
-Achille S. D'Artagnan
-Manuéla Ria Osané
-Alexis Bathory
-Editta Concetta

-Laurette d'or Leveque
-Carmen De Flém

En son Charles Diggor tarafından C.tesi Tem. 17, 2010 9:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyCuma Tem. 16, 2010 8:07 pm

1 yeni mesaj!
From: Karakter ismi
"Heyy dostum nasıl gidiyor ? Ne zamandır ortalıklarda göremiyorum seni. Partide de yoktun zaten ben karıştırdım ortalığı Very Happy Bilirsin Katie tarzı :d "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 9:23 am

1 yeni mesaj!
From: Miss Volterras

" Bilmezmiyim hiç seni canım. Parti monotondu renklendirdim birazcık (!) "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 2:25 pm

1 yeni mesaj!

" Yani sen yoktun bende acısını başkalarından çıkardım ama güzelim elbise gitti. İyi ki beni o halde görmedin. Yırtık bir elbise içindeki ben! "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 2:32 pm

1 yeni mesaj!

" Ben kendimi komik olarak görüyorum. Düşünsene zaten kısa olan bir elbisenin yanın beline kadar yırtıldığını ? Komediydi. Kendimi dışarı zor attım Very Happy "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 2:36 pm

1 yeni mesaj!

" Paris' e gidiyorum ve sadece senin haberin var. Birde Stell' in. Ne ironi ama. Belki New York' a başka bir Katie olarak dönerim ha ? "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 2:40 pm

1 yeni mesaj!

" Aslında ben bu sinirden kurtulacağımı tahmin etmiyorum ama fiziksel olarak değişeceğime eminim. Turuncu saçla nereye kadar değil mi ? "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 3:02 pm

1 yeni mesaj!

" Paris' ten geldikten sonra buluşalım. Bakalım ilk yorumlar senden olsun. Eğer beğenmezsen sana bir tavsiye vereyim canım; yanında bir paket İngiliz çikolatası bulunsun yeter. Kedi gibi olurum ben. Ne istersen yaparım diyebiliriz Very Happy "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyCuma Tem. 23, 2010 5:15 pm

1 yeni mesaj!

Hey büyük haber Paris' e gitmiyorum ama New York'dan gideceğim. Sana veda etmeyi her şeyden çok isterdim ama...
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

MesajKonu: Geri: Chuck's Phone bla bla   Chuck's Phone bla bla EmptyCuma Ağus. 20, 2010 2:45 pm

1 yeni mesaj!
From: GOSSIP GIRL!
"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.

Öpüldünüz, Gossip Girl"
https://scandalouslife.yetkin-forum.com

Chuck's Phone bla bla
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ~ Dia's Phone #
» |/|::.~ S's Phone ~.::|\|
» Luc'S Phone
» Michéal's Phone.
» Giselle ~ My Phone.