Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Kelvin Diggor || Pam10 Kelvin Diggor || Lalea10

Kelvin Diggor ||

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyCuma Tem. 16, 2010 2:09 pm

Kelvin Diggor || Bb8a751e Kelvin Diggor

Benden istenen şeylerin her zaman tersini yaptığım için, şu anda kendimi nasıl anlatacağımı düşünüyorum. Benim hikayem çok karışık ve... Ve nereden başlayacağımı bilmiyorum, en baştan başlasam desem o bile olmuyor. Hikayemin başını hiçbir zaman öğrenemedim ki...
    Bunu okurken elleriniz ağzınıza gidebilir ve çığlığınız boğazınızda düğümlenebilir. Çünkü çığlık atmaya kalktığınız anda arkanızdan bir el sizi boğabilir. Bunları okuduktan sonra unutuyorsunuz, ne siz ağzınızı açıyorsunuz, ne de ben size bu konuda bir şey söylemiş oluyorum. Öğrendiğiniz şeyleri kendinize saklamayı bilmelisiniz. Okula gelmeden önce sizin gibi rahat bir hayat sürmedim ben. Beş yaşımdan beri okula gitmeyi arzuluyordum, çünkü okulun bu kadar katı olmayacağından emindim. Haklı da çıktım.
    Çift yumurta ikizim, Martinus ve üç kardeşim daha var. Bir mafya babasının çocukları olarak büyütüldük ve ya kazanmak ya da ölmek öğretildi bize. Hayatımıza tek bir kelimeyi almamıza izin verilmedi. 'Affetmek.' "Affetmek büyüklükse küçük olun." dediler. Her zaman ezin, asla ezilmeyin dediler. Ve o yaşlarda silah kullanmayı öğrettiler. Bu işlere pek ilgimin olduğunu söyleyemeyeceğim, ama o yıllarda iyi idare ettim. Kardeşimin bana göre kat kat fazla ilgisi vardı ve bu yüzden babamın gözdesi oydu. Bunu pek takmadım, ileride neyle uğraşmak istediğimi bilmesem de uğraşacağım şey kesinlikle bu değil.
    Ailemle ilgili konuşmayı fazla sevmeyen biri olduğum için biraz da kişisel özelliklerime gelelim. Her zaman açık sözlüyümdür, ne hissedersem veya ne görürsem onu söylerim. Kimseye güvenmem, kendime bile. Kendimle fazla çelişirim ve insanlarla oynamak bana zevk verir. Başkalarının acı çekmesiyle mutlu olan bir yapım var, kardeşim bunu abartmamam gerektiğini söylese de fazla ileri gidebiliyorum. Onun yaptığı yanlışları geç de olsa genelde her zaman ben de yapıyorum. En nefret ettiğim şey eşyalarımın karıştırılması ve odama izinsiz girilmesidir. Benim düzenim bellidir, bunu evdeki hizmetli bile bozamaz. Bu yüzden çok fazla atılan kadın oldu. Arkadaş çevrem yeteri kadar geniş, fazla arkadaş edinmeyi seven bir tip değilim, sonradan dost kazığı yemekten bıktığım için herkesle kolay kolay arkadaş olmuyorum, olamıyorum. Katı kurallarla da olsa, nezaketi iyi öğrendim ve bir kadına nasıl davranacağımı iyi biliyorum.
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyCuma Tem. 16, 2010 2:13 pm

İlişkiler
Kelvin Diggor || Valentino06Kelvin Diggor || Valentino07
Manuéla Ria Osané
Sıcak bir havası var ve sadece gözlerimizle konuşmuş olsak da şu ana kadar, kızın iyi biri olduğunu düşünüyorum. Tanışmak isterim.

Eklenmek için;
Spoiler:

En son Kelvin Diggor tarafından Cuma Tem. 16, 2010 9:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyCuma Tem. 16, 2010 3:07 pm

Koçum ekle beni. Very Happy

Kelvin Diggor || Taylor-L-3-taylor-lautner-13821566-75-75 Kelvin Diggor || Taylor-L-3-taylor-lautner-13821565-75-75
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyCuma Tem. 16, 2010 3:08 pm

Kurguyu özelden halledelim kaydedeyim kanka.
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyCuma Tem. 16, 2010 8:57 pm

Kurgu: Aslında Martinus'dan hoşlanmıyorum. Tavırları ve tutumları hoşuma gitmiyor. Fakat senin onun aksine, farlı olduğunu düşünüyorum. Fazla konuşukluğumuz yok ama konuşup dertleşmek isterim seninle. Kısacası benim için hoş çocuksun.

İcoon:
Spoiler:
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyCuma Tem. 16, 2010 11:10 pm

Ekledim.
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 8:39 am

İconlarım lejantımda.
Kurgu: Okulda konuşup selamlaşırız. Tavırların hoşuma gidiyor. Arkadaş gibiyiz beni güldürmeyi başarıyorsun. Arada sana derdimi anlatmak için konuştuğum olur. Seni yakın buluyorum.
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 3:45 pm

Spoiler:

Symphony Calista Boleyn
Kardeşin eski sevgilimdi. Onun sayesinde tanıştık. Fakat ukala ve kendini beğenmiş davranışlarından hoşlanmıyorum. [ukala ve kendini beğenmiş derken acı çektirmen vs.vs.den bahsettim.^^]. Beni olumsuz mu olumlu mu gördüğüne sen karar ver, kişisel özelliklerim: https://scandalouslife.yetkin-forum.com/lejant-f12/symphony-t391.htm .
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyC.tesi Tem. 17, 2010 7:52 pm

• Kelvin Diggor || RedblackkittycatbymissmKelvin Diggor || Jky7khorz
  • Jamié C. Estaign.
  • Pek öyle gözükmesenizde kardeşinle tıpa tıp aynı olduğunuzu görebiliyorum.Kardeşinle oldukça iyi anlaşıyoruz.En iyi dostlarımdan biri.Özelliklede sırdaşım.Onunla bu kadar iyi anlaşırken seninlede anlaşabiliriz bence.Senin yüzünde bana bakarken bir şüphe seziyorum.Ailenizin tüm sırlarını bilmemle alakalı da olabilir.Yinede bilmiyorum! Zamanla bana daha çok güvenebileceğini umuyorum.
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyPaz Tem. 18, 2010 10:10 am

Kelvin Diggor || C6040276Kelvin Diggor || Fcf922e1
Meg Katie Volterras

İyi anlaşıyoruz. Aramızda bir çekim var ama daha bunun gerçek anlamda farkında değiliz falan filan İkimizde açıksözlüyüz ama biz konuşurken bu özelliğimiz devre dışı oluyor. Lejantıma bakabilirsin.
Misafir
Misafir

Kelvin Diggor || Empty
MesajKonu: Geri: Kelvin Diggor ||   Kelvin Diggor || EmptyPerş. Tem. 29, 2010 10:51 pm

Kelvin Diggor || 45a3b91axKelvin Diggor || 13b231d2
Pek tanışmıyoruz.Sadece selamlaştık.Ama benim bir sürtük olduğumu biliyorsun.

Kelvin Diggor ||
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kelvin Diggor
» Kelvin's Phone.