Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Laurette D'or Leveque Pam10 Laurette D'or Leveque Lalea10

Laurette D'or Leveque

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Laurette D'or Leveque Empty
MesajKonu: Laurette D'or Leveque   Laurette D'or Leveque EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:18 pm

Sakin gibi gözüken bir hayatım var ama benim için zor bir hayat.Annem bir kadınla yaşıyor bunu herkesten saklıyorum.Babam mafya babası çok ünlüdür.Bense onun küçük masum kızı bana çeşitli hediyeler tonlarca paralar yollayarak beni mutlu etmeye çalışıyor ama gönderdiği şeylerin çoğunu ona geri yolladım.Dedemden gelen parayla yaşıyorum sanırım ona benzemişim.Çok sakin değilim aslında ama küçük bir kızsan yani II. sınıfsan bu pek farkedilmiyor.Dedem yaşlı ama hala çok zengin.ARkadaşlarımda benim gibiler.Her partiye giden biri değilim ve çoğuna da gitmem aslında.Dışarıdan sakin gözüken hayatım çok hareketli geçiyor.Dedem Londra'da yaşıyor ve orada baya bir popüler ve beni tanıyan çok insan var tabi biraz babam sayesinde de popülerim ama çoğu bana yaklaşmaya korkuyor.

Eklenmek için;
Ad Soyad:
İconx2:
Kurgu

İLİŞKİLER

Laurette D'or Leveque Adam-B-3-adam-brody-7877168-100-100Maritumus Lorenzo Diggor
Küçüklükten itibaren tanışıyoruz, kardeş gibiyiz. Senin hakkında endişelenebiliyorum, genellikle korumacı davranışlarım konu sen olunca da geçerli oluyor ama asla kısıtlayıcı davranmadım. Genellikle başın bir belaya girerse devreye giriyorum.

En son Laurette D'or Leveque tarafından Perş. Tem. 15, 2010 5:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Laurette D'or Leveque   Laurette D'or Leveque EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:35 pm

Maritumus Lorenzo Diggor
Spoiler:
Küçüklükten itibaren tanışıyoruz, kardeş gibiyiz. Senin hakkında endişelenebiliyorum, genellikle korumacı davranışlarım konu sen olunca da geçerli oluyor ama asla kısıtlayıcı davranmadım. Genellikle başın bir belaya girerse devreye giriyorum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Laurette D'or Leveque   Laurette D'or Leveque EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:13 am

Ekledim.

Laurette D'or Leveque
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Laurette D'or Leveque