Sakin gibi gözüken bir hayatım var ama benim için zor bir hayat.Annem bir kadınla yaşıyor bunu herkesten saklıyorum.Babam mafya babası çok ünlüdür.Bense onun küçük masum kızı bana çeşitli hediyeler tonlarca paralar yollayarak beni mutlu etmeye çalışıyor ama gönderdiği şeylerin çoğunu ona geri yolladım.Dedemden gelen parayla yaşıyorum sanırım ona benzemişim.Çok sakin değilim aslında ama küçük bir kızsan yani II. sınıfsan bu pek farkedilmiyor.Dedem yaşlı ama hala çok zengin.ARkadaşlarımda benim gibiler.Her partiye giden biri değilim ve çoğuna da gitmem aslında.Dışarıdan sakin gözüken hayatım çok hareketli geçiyor.Dedem Londra'da yaşıyor ve orada baya bir popüler ve beni tanıyan çok insan var tabi biraz babam sayesinde de popülerim ama çoğu bana yaklaşmaya korkuyor.
Eklenmek için;Ad Soyad:İconx2:Kurgu
İLİŞKİLER
Maritumus Lorenzo DiggorKüçüklükten itibaren tanışıyoruz, kardeş gibiyiz. Senin hakkında endişelenebiliyorum, genellikle korumacı davranışlarım konu sen olunca da geçerli oluyor ama asla kısıtlayıcı davranmadım. Genellikle başın bir belaya girerse devreye giriyorum.