Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Laurette D'or Leveque Pam10 Laurette D'or Leveque Lalea10

Laurette D'or Leveque

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Laurette D'or Leveque Empty
MesajKonu: Laurette D'or Leveque   Laurette D'or Leveque EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 3:43 pm

Ad Soyad:Laurette D'or Leveque

Örnek Rp:FARKLI AŞK
Mutlu olmak zordur.Ama ben denerim.Ailem çok zengin.4 kişiyiz öncelikle ablam aramızda 1 yaş olduğu için abla demem oda hoşlanmaz zaten.O zenginliği ayrıcalık gibi görür.Hep alışveriş yapar.Sosyete partilerine katılır.Klasik zenginlerden işte...Annem ve babam onları çok severim ama genelde onları görmek zordur.Sürekli iş gezileri,sosyete yemekleri ablam kadar olmasa da onlar da klasik zengin gibi...
Ben mi?Zengin okuluna gidip yok yere para harcamam.Aslında geçen seneye kadar kolejdeydim ama artık normal bir okula başlaadım herkes soyadımdan dolayı her istediğimi yapıp para koparma beşinde oranın popüler kızları bile benle tanışmak istiyor.Ama ben pek istemem.Peki napıyor muyum? Ben çoğu saatimi müzik,dans ve yardımla geçiriyorum.Ama şimdi uyumam gerek size yarın olanları anlatırım.Yeni okulda ikinci olucak yine sahte insanlar...

ERTESİ GÜN

Baya uyudum desem yalan olur.Saat sabahın 6'sı kahvaltı muhtemelen hazırdır.Ama önce giyiniyim.Okul üniforması giymek alıştığım bir şey değil ama o kadar yadırgamam .Saçlarımı her zamanki gibi salıp birkaç tokada yanına tutturdum.Çantama da kitapları koydum.aşağıya indim.Tahmin ettiğim gibi kahvaltı hazırdı.
''Günaydın baba,günaydın anne'' dedim neşeli bir şekilde ablam ortada yoktu.Hİç şaşırmadım amnikür partisinde falandır herhalde...
''Günaydın tatlım'' dedi babamda o yumuşak sesiyle onları gerçekten seviyordum.Annem biraz tereddütlü gibiydi.Bunun sebebini tahmin edebiliyordum.Okull ama yinede bilmiyormuş gibi yaparak
''Anne birşeyin mi var?'' dedim
''Hayır canım birşey yok'' dedi.Pek inandırıcı değildi kafamı devirdim ve kaşlarımı çattım.Annem bu sefer kesin doğruyu söylerdi.
''Tamam kızım sadece ne bileyim o okul garip değil mi?Bütün arkadaşların kolejlerde okuyor ama sen normal ucube bir okul gidiyorsun'' dedi.Sinirimi bozmuştu.Tabi ya zaten diğerlerini küçümsemek onlar için büyük zevkti...
''Anne...Yapma lütfen ben okulu sevdim ve diğer arkadaşlarım beni ilgilendirmiyor.Aa gitmem gerek derse geç kalabilirim'' dedim.Babam ise
''Şöföre söyledim araba hazır'' dedi.Olamaz araba mı?Ben normal davranırken araba mı çıktı birde?
''Hayır baba istemiyorum,ben normal ulaşım araçlarıyla gidiceğim.Sizi seviyorum'' dedim.Onlara fırsat vermeden evden çıktım.Havada dondurucu kar vardı ama buna karşı gelebilirdim.Otobüs sonunda geldi.Benim üniformla aynı üniformalı kişilerde vardı.4-5 kişi vardı sanırım hemen başıma üşüşüp
''Merhaba bayan Munroe''
''Bu sabah her zamankinden daha güzelsiniz'' diye yalaka yalaka konuşuyorlardı.Aman ne kadar da güzel(!)İyicene can sıkmaya başlamıştı bu olay ama pes etmiyecektim ya.Ama orada duran birri daha vardı.Beni gördü ve giç bakmadı bile şaşırdım çünkü ilk defa böyle bir olaya tanık oldum ve etkilendim.Çünkü böyle birşeyle karşılaştım ama hoşuma gitti.Sahte olmayan bir insan ama o benimle alay ediyordu sanki.Oda kendini beğenmiş işte.Okulun oradaydık.Otobüsten en ilk ben indim.tbai soyadım ''Munroe'' olunca.Okul her zamanki gibi yalakalarla doluydu.Ama ben böyle olmasını istemiyordum.Biraz da olsun başımdan dağılmış işlerine bakmışlardı.Kimin önünden geçersem geçiyim selam veriyor ne kadar güzel olduğumu söylüyor yani kısaca yalakalık yapıyorlardı.Yine o çocuk bana ne tepki vericeğini görmek için kolumla onu ittim ve elindekileri yere düşürdüm.
''Özü...''
''Ne diyecektin he senin suçun falan mı zengin olmak böyle birşey etrafında bir sürü kişi pervane oluyor falan.Siz hep böylesiniz'' dedi.O kadar sinir oldum ki ne kadar da ön yargılıydı.Sanki ben çok meraklıydım ya zengin olmaya yinede ondan önce yere düşen eşyalarını kaldırıp ona uzattım ve
''Hayır özür dilecektim ama boşver gitsin'' dedim.Suratı acaip bir hal almıştı.Şoka uğradığı belliydi.Ders başlayacaktı.Fizik dersiydi.Pek anlamasamda dinlerdim.Sinir bozucu çocuk yine ordaydı.Sanki ben ona birşey demişim gibi.Ama kendini suçlu hissediyor gibiydi.Umrumda bile değildi.Ders bitti.Bu uzun tenefüstü.Müzik odası olduğunu öğrendim.Bu süperdi.Direkt oraya gittim ve herşey oradaydı.Piona,keman,gitar burası cennet gibiydi direkt pianonun başına oturdum.En sevdiği ve kendimin yazdığı klasik şarkıyı çaldım.Ama ters giden birşey vardı.Sonra tekrar başladım.Kendimden geçiyordum.Kapının aralandığını bile duymadım.Gİren bay ön yargıydı.O girdi ama çaldığım parçaları genelde yarım bırakmazdım.Bitene kadar bekledi
''Evet'' dedim başım dikti.
''Şeyy...Ben aslında özür dilerim yani senin...''
''Ne benimde diğerleri gibi olduğumu mu düşündün''
''Ya aslında evet bilmem etrafında herkes pervaneydi ve havalıydın''
''Ben mi?Birde özür diliyorsun boş versene'' dedim tekrar sinirimi bozdu
''Tamam,tamam özür dilerim ve ben Chace ''
''Memnun oldum bende Demi '' dedim
''Çaldığın parça çok güzeldi'' dedi.Bu hoşuma gitmişti
''Teşekkürler herkes bilmez ilk sen oldun.Ailem müzik dinlemeyi sever ama bizim müzikle ilgilenmemizi istemez ticaretten yana '' dedim.Gülümseyerek
''Hımm eminim zordur''
''Öyle neyse ben gidiyim sonra görüşürüz'' dedim.Gerçekten tatlı biriydi o ne düşündü bilemiyordum.Okul her zamanki gibi yalakalar ve derslerle geçiyordu.Eve gittim yine aynı manzara ablam arkadaşlarını toplamış.Burda ne giymeliyim.Şu marka nasıl konuşmaları selam bile vermeden yukarıçıktım.Yemek falan derken akşam oldu.Yarını sabırsızlıkla bekliyrdum...
BİR KAÇ AY SONRA
Bugün okul bomboş denilcek şekilde az kişi barındırıyordu.Ama sakindi.Hocalar ders yapmadı.Bizi evlerimize gönderdi.Ama gitmemeyi tercih ettim.O da oradaydı.Yani Chace.Yanıma gelmedi.Bu sefer ben gittim.
''Selam Chace'' dedim.Ne diyecekti?Aman o da selam vericekti ne diyebilirdi ki?
''Selam Demi.Neden eve gitmedin?'' dedi beklediğim bir şeydi.
''Evet müzik odasında biraz takılacağım da'' dedim.Bu harika olucaktı
''Şey müziği sevdiğini biliyorum ama daha iyi bir fikrim var'' dedi.Meraktan çatlamaya başladım
''Nasıl bir fikir o?'' dedim meraklı bir şekilde
''Sen fast food falan yememmişsindir.Ve tabi eğlenceli birşeyler yapmak gibi'' dedi.Hadi ama söyleseydi artık.
''Evet haklısın gerçekten öyle'' dedim.Annem bize hiç yedirtmemişti.''Formunuzu korumanız gerek'' aman çokta önemli
''O zaman önce seninle bir yerlere gidelim sonra da bir süprizm var'' dedi
''Bu da fena fikir değil tamam o zaman gidelim'' dedim.Okuldan çıktık beni fast food dükkanına götürdü.Burası fazlaca et kokuyordu.Dışardaki masaya oturduk.
''Ee tadını merak ediyor musun?'' dedi.Gözleri güneşte daha çok parlıyordu.
''Evet,yani yağlı şeyler yemedim.Buna izin yoktu.HEp kontrol altındaydım.Hala da öyle ama umrumda değil'' dedim.Güldü.Sanırım adı hamburgerdi.Colayı ve patetes kızartmasını biliyordum ama hamburgeri pek bilmezdim.Tavukluydu.Isırmaya çalıştım ama kabacaydı.Bİr sağa bir sola çeviriyırdum.Sonunda bir ısırık alabilmiştim.Kafamı çevirdiğimde bana gülüyordu.Neredeyse kahkaha atıcaktı.
''Neee?'' dedim.Hem gülerek hemde biraz sinirli gözükerek
''Komiksin yani o kadar da zor değil bunu yemek sadece şöyle tutup ısırıcaksın'' dedi.Harbiden de kolaydı.Ama hala gülüyordu.
''Şimdi ne oldu?'' dedim.Gülünce yüzü daha tatlı bir hal alıyordu.
''Yüzün mayonez içinde'' dedi.Aman bir hamburger yiyememiştim
''Yaa of bunu yemek istemiyorum.Cola içiceğim ve şu patetesten yiyiceğim'' dedim.
''Tamam sen bilirsin'' dedi.Biraz konuştuk,güldük ve sonunda yemek bitti.
''Ee şimdi ne yapıyoruz'' dedim
''Süpriz demiştim hatırlarsan'' dedi
''Aman ne süprizmiş ya meraktan öleceğim'' dedim.Yolun köşesinde pamuk şeker satan bir yer vardı.Onlardan bir kere yemiştim.Chace dönüp
''Şey opamuk şeker alalım mı?'' dedim
''Tamam bugün sen ne istersen öyle olucak'' dedi
''Teşekkürler'' dedim.Bunuda elime yüzüme bulaştırdım ama tadı çok güzeldi.Biraz yürüdük villalarla dolu bir sokaktaydık.Birden
''Şey yüzüm ne halde şuan'' dedim
''Çok pembelisin'' dedi
''Peki,temizler misin?'' dedim.Şaşırdı ona paçetemi uzattım.Yüzümü sildi.Yumuşacık elleri vardı.Gözlerimiz kenetlenmişken.Bir korna sesi duydum.Iyy bu anı bozmuştu.
''Tamam,hadi bakalım büyük süprizde sıra'' dedi.Büyük bir villaya girdik
''Bir saniye burası...'' dedim
''Benim evim,okula ilk başladığımda banada senin gibi davranıyorlardı.Ama ben hiç istemedim böyle olmasını ve koridorda sana bağırmamın nedeni zenginleri hiç sevmemem ama sen farklısın sende benim gibisin'' dedi.Gülümsedim ama birazda şaşkındım.Birden gözlerini bahçedeki büyük havuza çevirdi.Havuzun yanında baya yüksek bir yer vardı.Oraya koştu ve oradan havuza atladı.Ben kahkalara boğulmuştum..
''Hadi sende dene çok zevkli '' dedi.
''Yoo ben yapamam'' dedim
''Hadi ama dene'' dedi.Bunu çok istiyordum.Dayanamadım ve bende koştum ve o yükseklikten atladım.Gerçekten çok zevkliydi.Ailesi nasıl izin veriyordu.Anlamadım ama sormakta istemedim.Birbirimze döndük.Çok yakındık ondan hoşlandığım barizdi.Artık vücutlarımızda birbirine deyiyordu ve sonunda dudaklarımızda birbirini buldu.Bugüne kadar yaşadığım en güzel gündü.Birden dudaklarımız ayrıldı ve
''Seni seviyorum Demi'' dedi.Evet bu kesinlikle en mutlu günümdü.
''Bende'' dedim ve birbirimize sarıldık.Havuzun içinde yapmadığımız kalmadı.Saat akşamın 5'i gibi birşeydi.Sudan çıktık.
''Biraz soğuk bir suydu'' dedim
''Sen olunca bana pek öyle gelmedi'' dedi
''Çok kibarsın'' dedim.Okuldan çıkalı normalde 5 saat falan olmuştu.Eve gidince beni baya birşey bekliyordu.
''Acıktıysan birşeyler yapabilirim'' dedi.Çok kibardı ama eve gitmeliydim
''Oo çok kibarsın ama malesef eve gitmem gerek beni merak etmiş olmalılar'' dedim
''Peki seni bırakıyım o zaman'' dedi.Bu kadar olmak zorundamıydı ona karşı gelemiyordum ama
''Gerek yok ben hemen giderim'' dedim.Sarıldık ve birbirimizi öperek ayrıldık.Sarhoş gibiydim.O çok ama çok iyi biriydi.Eve gittiğide bekledim gibi olmadı.Nedeni evde kimsenin olmamasıydı.Ne olursa olsun morlim bozulmazdı ya gerçi.Şimdi rahat rahat odamda oturuyordum.Duş falan aldım.Yeterince pislik içindeydim.Akşam olunca yemek falan yedik.Tekrar telefonda konuştuk ve gecenin sonunda çok mutlu bir şekilde uykuya daldım...
Gossip Girl
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 678

Bilgiler

Laurette D'or Leveque Empty
MesajKonu: Geri: Laurette D'or Leveque   Laurette D'or Leveque EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 4:40 pm

Constance
Billard & II. Sınıf

Laurette D'or Leveque
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Laurette D'or Leveque