| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:07 pm | |
| Artık rp yapmalı out takılmaktan sıkılırdım ben olsam. O.o |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:09 pm | |
| Tanımıyorum ki... İyidir heralde... Küçüklerindenmiş sitenin... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:10 pm | |
| asdasds ve ve ve sıkılmadım Rpyi yapıcam ama birini bulursam o.O Söz veriyorum sizlere YAPİCİYİM YARINDAN İTİBAREN :amin: - üstteki ımm ..Üstte asdasds |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:13 pm | |
| Kimsin sen, çık dışarı , çıık, çıııııııııık!!! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:14 pm | |
| Annen sana çok film izletmiş yawrum . asdasds - Bazen tuhaflaşıyor ama tuhaflık iyidir asdasds candır |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:15 pm | |
| Takımını ben yapmıştım ve keşke kullanmasaymış O.o |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:16 pm | |
| Benim hoşuma gitti kullanırım asdasds hem kim yaparsa kötü de olsa kullanırım yani emek emektir . - Ben onu severim *-* |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:17 pm | |
| Bende onu severim. İyidir... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:18 pm | |
| amin asdasds İsmi çok hoş |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:22 pm | |
| Out olması konusunda buddy'e katılıyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:23 pm | |
| İyi birine benziyor, pek takılma fırsatımız olmadı... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:26 pm | |
| Rplerinin ben okuyamadan silinmesi ne acı o.o |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:26 pm | |
| - S. Poppy Davis demiş ki:
- Hep aynı şeyi söylüyorum amaaa, buddy'dir. Candır.
Ayrıca rum meytim o benim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:28 pm | |
| Yok işte, tanımıyorum. Hep bu başlıkta karşıma çıkıyor, onu düşündüm şimdi xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:29 pm | |
| Ayrıca komşu. Gerçek anlamda. Komşu. Evet. Yuh.
Iska.
Iskalattı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:29 pm | |
| - S. Poppy Davis demiş ki:
- S. Poppy Davis demiş ki:
- Hep aynı şeyi söylüyorum amaaa, buddy'dir. Candır.
Ayrıca rum meytim o benim Komşu evet. Çoğu manada aynıyız da zaten :d |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:31 pm | |
| Yarısı bitti. Karakterime bürünemedim ama olmuyor -Her şekilde Golden Boy |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:32 pm | |
| Dördüncü sınıf.Hoş, benim dışımda herkes öyle =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:33 pm | |
| I. sınıflar var, kendisini eksik hissetmesin hiçbir şekilde |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:34 pm | |
| Yok arkadaş, kanıma dokundu, ama savaşacağım, yaşasın 3. sınıflık =) Destek çıktı bana, duygulandım... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:41 pm | |
| Duygulu birisiymiş, onu öğrendik |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:43 pm | |
| Yardımsever biriymiş onu öğrendik, he bi de RPsel açıdan seviorm üstteki üyeyi. Winter'ı aldattı Aferin bro yürüü! Kısaca RP karakterini tuttum üstteki üyenin... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. Perş. Tem. 15, 2010 9:45 pm | |
| Winter ile dost olacağım için karaterimi artık sevmeyecek |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Üstteki üye hakkında düşünceleriniz. | |
|