Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Claire ~ Cuma Ağus. 20, 2010 2:44 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire ~ Cuma Ağus. 20, 2010 5:22 pm | |
| Kimden: Zo Mesaj: ' Ah üzgnm mesajnı şmdi grdm. Şimdi müsaitim aslnda. Her zaman uygunum seninle kafayı dağıtmak iyi gelblr ,) Zo ~ '
|
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire ~ C.tesi Ağus. 21, 2010 12:33 pm | |
| Kimden: ZoMesaj: 'Tamamdır bu gece 11 de Harrison Street Club'te sana uyar mı ? Saati sana uymazsa her zaman uygun bana Zo~ ' |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire ~ C.tesi Ağus. 21, 2010 1:37 pm | |
| 1 yeni mesaj Kimden: Ach Mesaj:" Hey Claire, bir sorun mu var? " |
|
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Claire ~ C.tesi Ağus. 21, 2010 10:02 pm | |
| 1 yeni mesaj Kimden: Winter Mesaj: " Teşekkür ederim Clarie. Elbette olur. Bir yerlerde buluşup konuşabiliriz ~W | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire ~ C.tesi Ağus. 21, 2010 10:33 pm | |
| Kimden: Zo Mesaj: ' Tekrar tamamdr umarım çok gckmezsn yoksa sen gelmeden kafyı devrmş bir şekilde ve sexi çockların odasnda beni bulablrsn o yzden erken gelmeye bak öpüldün ,) ~Zo ' |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire ~ Ptsi Ağus. 23, 2010 4:23 pm | |
| 1 yeni mesaj Kimden: Jake Mesaj: Claire, sanırım konuşmalıyız. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bitirmek istiyorum aramızdakini... |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire ~ Ptsi Ağus. 23, 2010 4:48 pm | |
| Kimden: Zo Mesaj: ' Ben geldim. Bar'dayım acele et yoksa cidden geldiğinde beni kendimde bulamayabilirsn ' |
|