Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Claire. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Claire. Paz Tem. 11, 2010 9:31 pm | |
| CLAİRE LYNN
Masum mu? Sadece bakışlarda!..¤ 14 Mayıs 1992, Hollywood doğumlu. ¤ Bayan ¤ Burcu Boğa.. ¤ En sevdiği renk mor ve mavi. ¤ 17 yaşında. ¤ İngilizce anadili ancak ileri düzeyde İspanyolca konuşabiliyor. ¤ Oyunculuk ve seslendirme sanatçısı eğitimi alıyor. ¤ Karanlık onun için bir sığınma yeri. ¤ Yalnız kalmak hoşuna gidiyor. Claire! ~ Hey! Ben bir sürtük değilim! Elbette...O tarif edilemeyecek biridir. Dışarıdan masum, melek ve şirinlik abidesi. İçeriden ise tam bir şeytan. Yapmadığı şey yoktur Claire'in. İnsanları kolaylıkla etkisi altına alır ve sözünü geçirir. Bakışlarını bir insana yönelttiğinde anında kalbini kazanır, çünkü sıcak kahverengi gözlere kimse dayanamaz. Yüzünde şirin bir gülümseme olduğundan olsa gerek, insanlar ona yaklaşırken her zaman gülümserler. Düşmanı yoktur Claire'in. Bunun en büyük nedeni, insanlarla iletişime kendisinin değil, onların geçmesidir. Asla birine gidip tanışmayı teklif etmez. Köklü ailesinin ise buna faydası gözle görülmeye değerdir. Millie'lerin saymakla bitmeyecek paraları, yatları ve evleri varken, kimse Claire'e kafa tutmaya çalışmaz. Hall'larla anne tarafından akrabadır. Dersleri her zaman iyi olduğundan öğretmenleri tarafından örnek olarak gösterilir, ancak asla ders çalışmaz. Zekidir o. Her ne yapacaksa kimseye bahsetmeden, kendi başına yapar. İnsanlara güvenmez. Koyu renk saçları ve gözleri, onu çoğu NY'lulardan ayırır. Buğday rengi teni ve mükemmel fiziği erkekleri kendine çeker.
- Spoiler:
En son Claire L. Millie tarafından C.tesi Tem. 24, 2010 4:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Paz Tem. 11, 2010 9:32 pm | |
| İlişkiler ~ Jake Carter Hall Hayatımın her parçasını mükemmelleştiren kişi Jakey. Kuzenmişiz, hah, bundan bize ne? Dedemin teyzesinin torunun oğlu mu ne. O benim kalbime kurulmuş kişi. Tanıdığım bütün insanların ötesinde Jake. İnsanlar umrumda değil, ya da ailem. Seni seviyorum. Achille S. D'Artagnan Ach'la geçen sene yazın tanışmıştık. Hall'ların yatıyla açıldığımız bir gün o da vardı yanımızda. Daha gördüğüm anda kanım ısındı ona. Jake'in samimi arkadaşı olabilir, ama benim dostum. Ne zaman yardıma ihtiyacım olsa yanımda olur. O tanıdığım en mükemmel insanlardan biri. Alexis Bathroy Dost... İçimi bilen nadir insanlardan o. Gittiğinde kalbimi çok kırdı, fazlasıyla. Ama anlıyorum, mecburi olan bazı şeyler vardır. Dedikodu ortağım, uyuşturucu partnerim ve neredeyse kardeşim. Değer verilecek nadir insanlardan. Crystal Prévela Criss! Birbirimizden uzak kalmamız çok yazık olmuş doğrusu. Ben onunla daha bu sene tanıştığımı düşünüyordum, ama annem eski fotoğrafları çıkardı ve beş yaşındayken birbirimze sarılmış hallerimizi gösterdi. YDY kızlarından evet, ama en azından sürtüğün teki değil. O yüzden birbirimize benzediğimiz için mutluyum. Olmayan kardeşim o benim. İyi ki var... Effy LewisEff'i her ne kadar sürtük olarak görsem de bu beni rahatsız etmiyor. Tanrı aşkına, hangimiz değiliz ki? Onun erkekleri baştan çıkarma halleri beni güldürüyor ve hoşuma gidiyor. Çoğu kişi gibi o da beni dışarıdan masum olarak algılıyor. Ama yine de bir şeyler içip ya da biraz beyaz toz çekip kendimizi kaybettiğimiz zamanlarımız var. İtiraf etmeliyim çok eğlenceli bir kız!
En son Claire L. Millie tarafından Cuma Tem. 30, 2010 7:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 11:30 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 11:36 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 11:42 am | |
| Yaşıtız tatlım ^^ Ben uzaklaştırma yüzünden ve sıkıntıdan 1 yıl Macaristan'a annemin yanına kaçtım. Döndüğümde II. sınıfı okumak zorunda kaldım çünkü Macaristan'da okumadım. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 11:43 am | |
| Eh tamam o zaman. ^^ Gittiğinde Calire'imin kalbini kırmış ol falan, iyi gelir. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 11:44 am | |
| Bekle msnden konusalım en iyisi.. Grup eklimi sende? |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 11:46 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 11:49 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 12:09 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 12:23 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Ptsi Tem. 12, 2010 2:40 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Perş. Tem. 22, 2010 2:22 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. C.tesi Tem. 24, 2010 4:33 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Perş. Tem. 29, 2010 10:34 pm | |
| x 1-Ben bir sürtüğüm o yüzden senle pek anlaşamıyoruz. 2-İyi anlaşıyoruz. 3-Arada eğlenceli şeyler yapabiliriz 4-Çok sıkı düşmanız. Bunlardan biri olabilir tatlım=) |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Claire. Cuma Tem. 30, 2010 7:21 am | |
| İconlarını alamıyorum :/ direk link olarak PM at istersen. Onun haricinde eklendin. Umarım beğenirsin asdasda xD |
| | | | Claire. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |