Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Pam10 Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Lalea10

Alessandra C. Volterras

Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 07, 2010 6:09 pm

İcon: Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Kristen-kristen-stewart-15303082-100-100Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Kristen-kristen-stewart-15303084-100-100
İsim : Kristen Jaymes Black
Kurgu :Benden bir yaş büyük olsada aramızdaki bağ iki kız kardeş kadar yakın.Onunla beraberken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.O benim için gerçekten çok değerli.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 3:21 pm

Ekle abini Very Happy

Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Zac-3-zac-efron-6736255-100-100 Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Zac-3-zac-efron-6736214-100-100
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 7:03 am

Alessandra C. Volterras demiş ki:
Güncellendi!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 2:38 pm

Seni gizemli buluyorum. Her şeyi dışarıya yansıtmaman ilgimi çekiyor ve seninle arkadaş olmaya yönelik bir-iki adım atmaya uğraşıyorum. Ama izin vermiyorsun. Öyle tavırların var ki, lisede seni takip etmeye çalıştığım zamanlar olmuş. Hala elimde birkaç küçük bilgiden fazlası yok. Ama sen benim hakkımda pek çok şey öğreniyorsun.
Kurgundan anladığım kadarıyla "Kill Bill" tadında süper aksiyonların da var Very Happy Benim yanık olduğum fakat adice terk edildiğim bir oğlan olsun mesela. Senin yöntemlerle ondan intikamımı alırsan, seni rahat bırakacağımı umuyorsundur. Fakat üzerine daha fazla düşer seni hem sinir eden hem güldüren bir tip olurum. Zamanla planlarına dahil bile olurum belki. Ne dersin?

Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Bar-bar-refaeli-10076303-100-100
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 4:24 pm

İyi kurgu Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 14, 2010 10:30 am

Hey bu arada. Şimdiki sevgilim de beni aldatacak gibi görünüyor. Ah bahtsız April Razz Alexis'le birlikte olduğunu öğreneceğim ki, bu çok sonra. Sürtük olduğu için sanırım aranız iyi değil ? Belki şu tatlı intikam planlarından bir kısmını da ona ayırırsın, birlikte çalışırız filan. Hatta seni rahat bırakabilirim sonra Very Happy

notçuk : Diğer ikonu unutmuşum pardon

Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 Bar-bar-refaeli-10076304-100-100
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 14, 2010 10:35 am

Ahh benim Alexis ile ayrı bir hesabım var Very Happy

Notçuk : Farkındaydım Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 14, 2010 1:34 pm

İki hesabı birden görsen ne güzel olur Very Happy

notçuk vol. 2 : istemiyorsan zorlayamam tabii :ağlamaktanuyuyakalansmiley:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 14, 2010 1:39 pm

Sen yeterki şu :ağlamaktanuyuyakalansmiley: ' i gönderme ikisinide bir görürüm Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptySalı Eyl. 14, 2010 1:52 pm

Sağol, harikasın Very Happy

Senin lejant sohbet alanına geçiş yapmadan ben kaçayım Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 2:05 pm

İyi şanslar kızlar Very Happy İhtiyacınız olacak. Alexis'ten intikam almak kolay değildir. Eğer başarırsanız da sonrasında bunu asla unutmaz ve size işkence etmeye başlar Razz En iyisi bulaşmamak ama zaten 2nizinde hayatlarının içinde yeterince Very Happy İnsanların sahip olduklarını (örneğin April'in kişiliğini, Chels'in mutluluğunu, April'ın sevgilisini) elinden almak ona haz veriyor Razz

Tabii ben karakterim gibi değilim ama böyle karakterleri yazmayı seviyorum Very Happy

Notçuk: Justin'in 'ukalalıkla' hiçbir alakası yok, yakınından bile geçmez Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 7:31 am

Aless'i asla küçümseme derim Very Happy Kimse bilmesede o biraz PSİKOPAT Very Happy Razz Sende bu konuda iyisin ama nasıl bir manyak olduğunu herkes biliyor ama Aless'in her şeyi gizli
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 10:18 am

Bunu kimden duydun merak ediyorum. Alexis'in geçmişi tam bir sır. Ve karakteri de. Herkesin dışarıdan gördüğü sadece bir 'sürtük'ten ibaret. Ama Alexis'ten daha pislik, sürtük yada psikopat olamazsın Very Happy Yine de yakınsın.. Ama Alexin karmaşık zekası, planları ve tutkuları çok daha değişik ve anlaşılmaz.. Mesela şu an bir kurguda iki yakın arkadaşı ayırıyorum. Ve sonraki kurguda çok yakın bir abla ve kardeşi.. Ki diğer kurgular çok daha karmaşık olacak ve birinde sen ve ailen de varsınız Very Happy Başak anlatmıştır..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 11:31 am

Aless bir hacker ve herkesin en kirli çamaşırlarından haberi var. Tabi ki bunu kimse bilmiyor. Neyse konu geyiğe dönmesin.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alessandra C. Volterras   Alessandra C. Volterras - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 11:35 am

Bence de dönmesin. Alexin hackerlığa ihtiyacı yok onun için çalışanlar var Wink

Alessandra C. Volterras
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Volterras Ailesi
» Alessandra' s Phone