| Alessandra C. Volterras | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras C.tesi Eyl. 11, 2010 3:21 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Ptsi Eyl. 13, 2010 7:03 am | |
| - Alessandra C. Volterras demiş ki:
- Güncellendi!
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Ptsi Eyl. 13, 2010 2:38 pm | |
| Seni gizemli buluyorum. Her şeyi dışarıya yansıtmaman ilgimi çekiyor ve seninle arkadaş olmaya yönelik bir-iki adım atmaya uğraşıyorum. Ama izin vermiyorsun. Öyle tavırların var ki, lisede seni takip etmeye çalıştığım zamanlar olmuş. Hala elimde birkaç küçük bilgiden fazlası yok. Ama sen benim hakkımda pek çok şey öğreniyorsun. Kurgundan anladığım kadarıyla "Kill Bill" tadında süper aksiyonların da var Benim yanık olduğum fakat adice terk edildiğim bir oğlan olsun mesela. Senin yöntemlerle ondan intikamımı alırsan, seni rahat bırakacağımı umuyorsundur. Fakat üzerine daha fazla düşer seni hem sinir eden hem güldüren bir tip olurum. Zamanla planlarına dahil bile olurum belki. Ne dersin? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Ptsi Eyl. 13, 2010 4:24 pm | |
| İyi kurgu |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Salı Eyl. 14, 2010 10:30 am | |
| Hey bu arada. Şimdiki sevgilim de beni aldatacak gibi görünüyor. Ah bahtsız April Alexis'le birlikte olduğunu öğreneceğim ki, bu çok sonra. Sürtük olduğu için sanırım aranız iyi değil ? Belki şu tatlı intikam planlarından bir kısmını da ona ayırırsın, birlikte çalışırız filan. Hatta seni rahat bırakabilirim sonra notçuk : Diğer ikonu unutmuşum pardon |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Salı Eyl. 14, 2010 10:35 am | |
| Ahh benim Alexis ile ayrı bir hesabım var Notçuk : Farkındaydım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Salı Eyl. 14, 2010 1:34 pm | |
| İki hesabı birden görsen ne güzel olur notçuk vol. 2 : istemiyorsan zorlayamam tabii :ağlamaktanuyuyakalansmiley: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Salı Eyl. 14, 2010 1:39 pm | |
| Sen yeterki şu :ağlamaktanuyuyakalansmiley: ' i gönderme ikisinide bir görürüm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Salı Eyl. 14, 2010 1:52 pm | |
| Sağol, harikasın Senin lejant sohbet alanına geçiş yapmadan ben kaçayım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Çarş. Eyl. 15, 2010 2:05 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Perş. Eyl. 16, 2010 7:31 am | |
| Aless'i asla küçümseme derim Kimse bilmesede o biraz PSİKOPAT Sende bu konuda iyisin ama nasıl bir manyak olduğunu herkes biliyor ama Aless'in her şeyi gizli |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alessandra C. Volterras Perş. Eyl. 16, 2010 11:31 am | |
| Aless bir hacker ve herkesin en kirli çamaşırlarından haberi var. Tabi ki bunu kimse bilmiyor. Neyse konu geyiğe dönmesin. |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Alessandra C. Volterras | |
|