Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Gwenyth" Pam10 Gwenyth" Lalea10

Gwenyth"

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:30 pm

İsim /Soyisim : Gwenyth Salvatore
Lakap: Gwen
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1993
Uyruğu : Amerikan
Bildiği Diller: İngilizce (Anadil) , Fransızca.
Görünüm : Bkz.Resimler
Uzun açık sarı saçlar , koyu mavi hırçın gözler .

Biraz ondan biraz bundan..
Gwen değişken bir ruh haline sahip.
Hiçbir özelliğini geniş zamanda kullanmış değildir.

Gwenyth" Gg2q

< Sevdiklerine aşırı bağlanır.

< Sadakat ve fedakarlık gösterir.

< Kimseye sonsuz kin gütmez.

< Duygularını apaçık ifade etmez.

< Özellikleriyle böbürlenmez.

< Hiçbir şeyi uzun süre kafasına takmaz.

< Sevildiğini sever.

< Arkadaşlarıyla takılmayı sever, daha çok yalnız dolaşır.

< Ne değer görüyorsa o derece değer gösterir.

< Somurtanları sevmez.

< Sadece içer.Boş yere kimseyle birlikte olmaz.

< Müzik , parti , eğlence onu rahatlatan şeylerdir.

< Ciddiyetten hoşlanmaz.

< Olumsuz biri görünebilir ama aslında çok iyi biridir.

Gwenyth" Gg3ff

GEÇMİŞ

Babasının iş seyahatleri nedeniyle Gwen , Manhattanda doğmuştur.Kökenleri İzlanda , Fransa ve Amerikaya dayanır.Doğumundan sonra Manhattanda kalmak zorunda kalan ailesi , kaldıkları süreç içerisinde benimsemiştir bu şehri.Burada kalmaya karar vermişlerdir.bu yüzden Gwen yaşına gelene dek tamamiyle İzlanda/Reykjavik'ten taşınmışlardır.2 yaşındayken kardeşi Blythe dünyaya gelmiştir.İki kardeş çok iyi anlaşmışlardır.Hatta onları görenler kardeşten fazlasını yakıştırmıştır onlar için.Ailenin düzeni,adetleri Amerika kültüründen farklıydı.Çocuklarını Manhattan çevresinden uzak tutmayı başarmışlardır.Gwen ve Blythe , büyüdüklerinde babalarının zamanının büyük bir kısmını Fransada geçirdiği için ve babalarını özledikleri için onunla birlikte giderlerdi.Bu yüzden aslında bir bakıma Gwen , daha çok Fransada büyümüştür.Yılın yarısından fazlasını orada geçirmiştir.Ancak kardeşleriyle Manhattanda olduğu günlerden birinde , kardeşi gözü önünde bir otomobilin altında kalmıştır.En büyük sırdaşı ve tek arkadaşını gözleri önünde kaybetmiştir.Bundan sonra çok büyük bir tramva atlatan Gwen , henüz 15 yaşında olmasına karşın Manhattan dünyasına adım atmak zorunda kaldı.Constance Billard'a katıldığında büyük bir değişim yaşadı.Alkol bağımlısı oldu ve geceleri dışarda geçirmeye başladı.Güvenebileceği bir insana ihtiyaç duymadı.Arkadaş çevresini oluşturdu ve popüler bir kız oldu.Şimdi annesiyle Manhattanda yaşıyor.Babası ise kardeşinin ölümünden altı ay sonra onları terk etti.Bir daha da hiç aramadı.Gwen , hayatta kazandığı tecrübelerden çok şey öğrendi.Fakat kimseyle paylaşmadı.

En son Gwenyth Salvatore tarafından Çarş. Tem. 21, 2010 9:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:32 pm

İlişkiler ~

ÖNEMLİ
Spoiler:

...
Gwenyth" 41697
Esmeraude G. Adorée
Yeri geldiğinde büyüğüm olarak doğruya yönlenmemi sağlar , yeri geldiğinde de dostum olarak eğlenir ve uzun uzun sohbet ederiz.Ona karşı kendimi farklı hissediyorum.Sanki ondan kötü taraflarımı saklayamazmışım gibi içimi kemiren bütün o huzursuzluklar dökülüveriyor ağzımdan.

Gwenyth" Screenhunter8
Flawed Griffin

Alkol ve kendimi kontrol altına tutma seviyemin düştüğü noktalardayız.O benim için farklı.Onla sıradan şeyler benim için sıkıcı olmaktan çıkıyor.Yastık savaşlarımız,karaoke...

Gwenyth" Xavier-Samuel-xavier-samuel-13781339-100-100
Aurelian Diggor

Kardeşimin ölümünün daha taze olduğu gecelerin birinde, henüz Manhattandaki pis işlere bulaşmadığım bir dönemde tanıştık.Yağmurlu bir gece , mezarlıktan eve dönerken inanılmaz derecede ağlıyordum ve şemsiyemi düşürmüştüm.Onu bana Aurelian uzatmıştı.Evime kadar eşlik etmişti bana.Yol boyunca kendime gelmemi sağlamıştı.İlk o gece duymuştum ismini.O günden beri samimiyetimizi sürdürüyoruz.

Gwenyth" Adam-B-3-adam-brody-13004038-100-100
Martinus Lorenzo Diggor

Martinus farklı bir tip onun için.Belki bir kadeh kaldırmışlardır kim bilir.Onu gördüğünde içinde garip bir uzaklaşma hissi tadarken bunun nedenini çözemediği de bir gerçek.

Gwenyth" 39002853
Achille S. D'Artagnan

Onunla arkadaş çevremiz sayesinde tanıştık.Karşı koyamadığı bir çekim var ona karşı.Yanında olmayı seviyorum.Beraber devirdiğimiz saatlerin varlığı zihnimizden siliniveriyor.

Gwenyth" Teresa_Palmer_0247 Gwenyth" Teresa_Palmer_0295
Cathy Bathory

II.sınıfın başlarında kardeşi Chels'le kavga ettiğimizde bizi ayırmıştın ve disiplinlik olmaktan kurtarmıştın.Senle o zaman tanışmıştık.Birbirimize sırlarımızı anlatacak kadar arkadaş değiliz.Özellikle okulda çok takılıyoruz.Moda anlayışımız çok uyuşuyor bu yüzden genellikle beraber çıkıyoruz alışverişe.

Gwenyth" Ashley-Tisdale-ashley-tisdale-12825936-100-100
Chelsea Rosalié Bathory

Aynı dönemde olduğum bir çok kişiyle anlaşamadığım gibi seninle de anlaşamıyorum.Aslında anlaşamamızın nedeni karakteristik özelliklerimizin yanından bile geçmiyor olması.Ortak derslerimizden birinde savunduğumuz düşünceler için birbirimizi tekmelemediğimiz kalmıştı.O günden beri hiç hazetmiyorum senden.

En son Gwenyth Salvatore tarafından Çarş. Tem. 21, 2010 6:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:39 pm

Gwenyth" 4851_100_100Gwenyth" 41697
Esme Adorée

Ekle bebek, kurguyu biliyorsun Wink
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyPaz Tem. 11, 2010 5:09 pm

Flawed Griffin ~

Gwenyth" Screenhunter8xGwenyth" Screenhunter7

Kod:
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png
http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png
-

Kurgu : Lejantımdaki kurguya göre ayarlayabilirsin *-*
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyPaz Tem. 11, 2010 5:12 pm

Ekleyeceğim kızlar Very Happy
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:08 pm

Gwenyth" Xavier-Samuel-xavier-samuel-13781340-100-100Gwenyth" Xavier-Samuel-xavier-samuel-13781339-100-100
Kurgu belli. Komik ben.
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:17 pm

Lejantta icon bulabilir, bana da uğrayabilirsin.
Kurgu: Maritumus senin hakkında olumlu düşüncelere sahip. Oldukça hoş ve bu dünya için fazla iyi biri olduğunu düşünüyor. Herhangi bir partide karşılaşıp erkeklerle uğraşmayan tek kız olarak ilgimi çekmiş, bir sohbet konusu açmış olabilirim.
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:30 pm

Gwenyth" 39002853

Kurgu belli ^^
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:37 pm

Of çok kötüsün Very Happy Bi kişide kurguya rağmen yazsın Very Happy

Ekleniyor..
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 4:10 pm

Gwenyth" Teresa_Palmer_0247 Gwenyth" Teresa_Palmer_0295

Dönemin başında kuzenim Chels'le yaptığınız kavgadan sonra seninle tanışmıştık. Girdiğiniz kavgada sizi ayırmak biraz zor olmuştu. Kavgadan sonra siz disipline gitmekten kurtulmuştunuz, bende yeni bir elbiseye sahip olmuştum. Üzerinde gördüğüm elbiseyi hangi mağazadan aldığını öğrenir öğrenmez oraya gitmiştik ve bana da benzer bir şey almıştık. Hala seve seve giydiğim o elbiseye bakınca seninle moda zevkimizin aynı olduğunu anlamak zor değil.
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 4:19 pm

Uygun bir yer var mı bak bakayım xD Iconlar da lejantımda xD
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 4:24 pm

Fernando Andres Hernandez demiş ki:
Uygun bir yer var mı bak bakayım xD Iconlar da lejantımda xD

Uygun yer şöyle var Very Happy Okula ilk geldiğimde beni gıcık etmek için elinden geleni yapıyordun ve oluyordum da.Ama gülüşüyorduk bunlara.Hiçbi zaman çok yakın olmadık.Ne nefret ettim ne de çok yakınımdın.Özellikle giriş çıkışlarda çok sık karşılaşırız.Birbirimizin arkadaşlarıyla daha samimiyiz.Aslında birbirimizle çok uyuşuyoruz ama bunu öğrenmek için hiçbişey yapmadık daha. Very Happy Bu kurgu. Uyar mı ? Very Happy
Kabul etmiyorum lejanttan ama Very Happy Paşa paşa kopyala-yapıştır iconlarını.Benim hakkımda bi iki bişey çıtlat. Very Happy

Cathy ekliyoruuuuum Gwenyth" Icon_scratch
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 6:08 pm

Bizim kurguyu biliyorsun, kavga kuzenim ayırdı bla bla Very Happy Senin eserin zaten ^^
İconlar lejantta
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 6:09 pm

Ya of yapmayın Very Happy Bi daha lejantta ve kurgu belli falan istemiyorum !! Sinir krizine giricem şimdi Very Happy
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyPerş. Tem. 29, 2010 10:40 pm

Gwenyth" 45a3b91axGwenyth" 13b231d2
Effy Lewis

1-Seninle iyi geçiniyoruz.
2-Düşmanız.
3-Arada eğleniyoruz.
4-Sürütk olduğum için seni küçümsüyorum

Birini seçebilirsin canım =)
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptyCuma Tem. 30, 2010 8:53 am

Ekle kankanı ^^ Kurgumuz belli zaten..

Gwenyth" Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182230-100-100 Gwenyth" Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182228-100-100

Gwenyth" Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182248-100-100 Gwenyth" Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-13182242-100-100

Gwenyth" Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-11258503-100-100 Gwenyth" Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-11258502-100-100

Gwenyth" Lindsay-Mert-Marcus-lindsay-lohan-3907336-148-200 Gwenyth" Lindsay-Mert-Marcus-lindsay-lohan-3907333-151-200 Gwenyth" Lindsay-Mert-Marcus-lindsay-lohan-3907329-149-200

Gwenyth" Lindsay-lindsay-lohan-3769272-100-100 Gwenyth" Lindsay-Lohan-3-lindsay-lohan-11258719-100-100
Misafir
Misafir

Gwenyth" Empty
MesajKonu: Geri: Gwenyth"   Gwenyth" EmptySalı Ağus. 31, 2010 11:30 am

İcon güncellemesi: Gwenyth" Michelle-Trachtenberg-michelle-trachtenberg-10259912-100-100

Gwenyth"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gwenyth S.
» Gwenyth's Cell #