| Ambrosia # | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Ambrosia # Cuma Tem. 09, 2010 4:28 pm | |
| Ambrosia Elpida Bathory Macar/Yunan. Annesi Yunan bir yosmadır. Lakabı Mose. +Başak Burcu + +Aslen siyah ama sarartılmış kıvırcık saçlar.+ +Beyaz ten.+ +Yeşil Gözler+ +1.63 boy.+ +Bileğinde Carpe Diem yazan dövme.+
^Metal Müzik sevicisi^ ^Parti düşkünü.^ ^İnsanlarla oynamayı sever^ ^Erkekleri, özellikle de kendisini sahiplenen erkekleri sever^ ^Topuklu ayakkabılar vazgeçilmezidir^ ^Yaşasın meyveli şarap. Yaşasın likör.^ ^Tekilaya tapmak^ >Sersemleri sevmez.> >Kiliseye gidilmesini sevmez. Zorunlu olarak.> >Zorla birinin olmayı kim sever ki?> >Alkolsüz bira saçmalığı da ne?> >Hey sen. Kim oluyorsun da bana sataşabiliyorsun?!> >Uslu durmak mı? Bu bana göre değil.>
# Şarkı söylemek # Bateri # Sana küçük bir albümümüz olduğunu söylemiş miydim?
#Bana göre kimim ben?# Deli dolu çatlak biriyim. Hayatımda bana en yakın olan kişi ironik bir şekilde ailemden değildi. Eh insanlarımı kafa denkliğine göre seçerim. Ne çok ciddi ne çok sulu tipler olmalı. İkisinin de aşırılığı kötü oluyor. Kural yıkıcılığım ve genel serserilik halim vardır. Yine de hanım hanımcık olmam gereken zamanlarda öyle olabilirim. Ah, insanları kandırmayı severim senin anlayacağın. Duygu mu? Sadece eğlence amaçlıdır onlar. Böyle dememin nedeni gerçekten seven biri çıkmamasından belki de. İçimde gizli bir aşk kadını olabilir ne dersin? Ailemin ne olduğu belli değil. Babamın kızıyım ve çapkınlık kanımda var adamım. Üç ya da dört ya da beş tane üvey kardeşim var ve babam gerçekten eserlerini ortaya koymuş bir adam. Korunmaktan bi' haber olmalı! Hoşgeldim. Bakalım kaçınız bana tahammül edebilecek?
En son Ambrosia E. Bathory tarafından Paz Tem. 11, 2010 7:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia # Cuma Tem. 09, 2010 4:28 pm | |
| Jake Carter Hall. Kanka görünümlü yatak arkadaşım. Ach ile beni gördükten sonra kötü oldu.
Lola D.D.R Tatilde aynı kişiyle ilişkimiz olduğunu farkettiğimizde bayağı kavga etsek de ne derler. BoyZ are Toyz.
Flawed Griffin Üvey kardeşlerimden ve saçının kızıllığına ölüyorum! Seni hep koruyacağım ufaklık.
Eléonora Jane Pércival
Kızıl saçlı bir afet daha. Seni de seviyorum, korumam altındasın bebeğim.
Alexis Bathory Beni kabullenemeyen küçük kardeşim. Eh, en sonunda yola geleceksin. ^^
Gwenyth Salvatore Havuzdan kurtardığım şirin hatun. Tüm güzeller benim etrafımda!
Fernando Andres Hernandez Benden bir yaş küçüksün. Şirinsin ama sadece canım sıkıldığında mesaj attığım birisin.
Chelsea R. Bathory Favori'msin. Zulana dadanmaya geliyorum xP
Claire L. Millie Jake ile olan durumlar gizli olsa da tereddütteyim.
Achille S. D'Artagnan Yakın arkadaşlığımız bir gece tekilalı bir öpücükle ne olacağı belirsiz birşeye dönüştü. Kaybetmek İSTEMİYORUM.
En son Ambrosia E. Bathory tarafından Ptsi Tem. 12, 2010 10:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia # Cuma Tem. 09, 2010 4:50 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia # Cuma Tem. 09, 2010 8:53 pm | |
|
En son Lola Delphine de Renouive tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 11:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia # C.tesi Tem. 10, 2010 4:32 am | |
| Flawed Griffin ~Kurgu : Takıldığın ve -belki de-önem verdiğin çömezlerden biri olabilirim -.- x - Kod:
-
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia # C.tesi Tem. 10, 2010 10:45 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia # C.tesi Tem. 10, 2010 11:40 am | |
| |
|
| |