Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Alexis's Phone - Sayfa 2 Pam10 Alexis's Phone - Sayfa 2 Lalea10

Alexis's Phone

2 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Alexis's Phone - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 2:11 pm

1 Yeni mesaj
From: Hall

Rekor denemesi ha, güzel fikir. Very Happy Biliyor musun, tüm Bathory'lerin yatakta efsane olduklarını biliyorum. Küçük kardeşine dikkat etmelisin. Wink
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 2:53 pm

1 Yeni mesaj
From: Hall

Olmadığına bu kadar emin olma güzelim. Bilgim olmasa emin ol konuşmazdım. Wink Görüşmek üzere.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Tem. 29, 2010 9:39 pm

1 yeni mesaj!
From: JHall
" Kendini çok büyük görüyorsun ufaklık. Kusura bakma ama kardeşinin senden daha güzel ve seksi olduğunu söylemeliyim. Kaldı ki, ona aşık olabileceğim gerçeğini kendine itiraf etmen gerekiyor. "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 30, 2010 9:32 am

1 yeni mesaj!
" Duyan beni çok iyi tanıdığını sanacak. Yaşadığım ilişkilerin ne kadar uzun sürdüğünü bilmiyorsun. Sen bir kadınsın ve bu yüzdende hangi kızın seksi olduğuna sen karar veremezsin. Yeter bu kadar kıskandığın. Eğer kendinden bu kadar eminsen, bırak bazı şeylere kardeşin karar versin. Komik olmak eğer söylediklerinle olunabiliyorsa, evet komiğim. Ama nedense sana da gülüyorum. Hakkımda bir daha yorum yapma. Eğer yaparsan, sonuçlarına katlanırsın. "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 30, 2010 1:52 pm

1 yeni mesaj!
" Bana ne yapacağımı söyleyemezsin. Kendime daha fazla hakim olacağımı sanmıyorum. O yüzden kes sesini ! "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 30, 2010 2:02 pm

1 yeni mesaj!
" Bana gerizekalıca laf oyunları yapmayı kes. Kaybedeceksem kaybederim. Senin gibi bir zavallının önerilerine ihtiyacım yok. Sabrımı gerçekten taşırıyorsun. Bu yetmiyorsa eğer, görüşebiliriz. Dersini sana hak ettiğin gibi veririm Alexis. Ya bir daha mesaj atma ya da bir dahaki mesajında bana yerini söyle ! "
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Ağus. 05, 2010 12:16 pm

1 yeni mesaj!
From: Chels.
"Evine dönme vakti! Gecelerini kiminle geçiriyorsun hiç bilmiyorum ama senin için endişeleniyoruz. Özelliklede babam. Mesaj at, ara , gel! Bir şey yap!"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyC.tesi Ağus. 14, 2010 7:44 pm

1 yeni mesaj!
From: Dia.

"Mekanı biliyorsun. Starbuckstaki 2 taş orada olacak. Ayarladım her şeyi. Bu gece benimsin bebek. Monotonluğu savuştur beyninden."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyPaz Ağus. 15, 2010 12:31 pm

1 yeni mesaj!
From: Dia.

"Oteldeyim, bekliyorum. Her şey tamam bebek."
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 12:34 pm

1 yeni mesaj!
" Sanırım senin gibi bir sürtüğe her zaman ihtiyaç var. Seni özlemiş olabilir miyim sence ?"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 16, 2010 1:46 pm

1 yeni mesaj!
From: Janss.*
Tamam seni bekliyorum. Çabuk ol tatlım .
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 17, 2010 12:08 am

1 yeni mesaj!
"Senden başka ne olabilir ?"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 17, 2010 3:48 pm

1 yeni mesaj!
From: Aless

edit....
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyCuma Ağus. 20, 2010 2:51 pm

1 yeni mesaj!
From: GOSSIP GIRL!
"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.

Öpüldünüz, Gossip Girl"
https://scandalouslife.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyCuma Ağus. 20, 2010 3:34 pm

1 yeni mesaj!
From: Giselle De Loussier
Buluşalım mı bebeğim?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 23, 2010 4:19 pm

1 yeni mesaj!
Sanırım senin gibi birine ihtiyacım var bebeğim. Dairemde buluşmaya ne dersin ?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyPtsi Ağus. 30, 2010 6:18 pm

1 yeni mesaj!
"Yarın saat 2 ?"
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Alexis's Phone   Alexis's Phone - Sayfa 2 EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 3:45 pm

1 yeni mesaj!
From: Jamié.
Konuşmamız gerek, 92nd Street.

Alexis's Phone
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» ~ Dia's Phone #
» |/|::.~ S's Phone ~.::|\|
» Luc'S Phone
» TiFFaNy'S PHoNe ~
» Raphael's Phone