| Alexis's Phone | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Çarş. Tem. 21, 2010 2:11 pm | |
| 1 Yeni mesaj From: Hall Rekor denemesi ha, güzel fikir. Biliyor musun, tüm Bathory'lerin yatakta efsane olduklarını biliyorum. Küçük kardeşine dikkat etmelisin. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Çarş. Tem. 21, 2010 2:53 pm | |
| 1 Yeni mesaj From: HallOlmadığına bu kadar emin olma güzelim. Bilgim olmasa emin ol konuşmazdım. Görüşmek üzere. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Perş. Tem. 29, 2010 9:39 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: JHall " Kendini çok büyük görüyorsun ufaklık. Kusura bakma ama kardeşinin senden daha güzel ve seksi olduğunu söylemeliyim. Kaldı ki, ona aşık olabileceğim gerçeğini kendine itiraf etmen gerekiyor. "
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 30, 2010 9:32 am | |
| 1 yeni mesaj! From: JHall " Duyan beni çok iyi tanıdığını sanacak. Yaşadığım ilişkilerin ne kadar uzun sürdüğünü bilmiyorsun. Sen bir kadınsın ve bu yüzdende hangi kızın seksi olduğuna sen karar veremezsin. Yeter bu kadar kıskandığın. Eğer kendinden bu kadar eminsen, bırak bazı şeylere kardeşin karar versin. Komik olmak eğer söylediklerinle olunabiliyorsa, evet komiğim. Ama nedense sana da gülüyorum. Hakkımda bir daha yorum yapma. Eğer yaparsan, sonuçlarına katlanırsın. "
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 30, 2010 1:52 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: JHall " Bana ne yapacağımı söyleyemezsin. Kendime daha fazla hakim olacağımı sanmıyorum. O yüzden kes sesini ! "
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Tem. 30, 2010 2:02 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: JHall " Bana gerizekalıca laf oyunları yapmayı kes. Kaybedeceksem kaybederim. Senin gibi bir zavallının önerilerine ihtiyacım yok. Sabrımı gerçekten taşırıyorsun. Bu yetmiyorsa eğer, görüşebiliriz. Dersini sana hak ettiğin gibi veririm Alexis. Ya bir daha mesaj atma ya da bir dahaki mesajında bana yerini söyle ! "
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Perş. Ağus. 05, 2010 12:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Chels. "Evine dönme vakti! Gecelerini kiminle geçiriyorsun hiç bilmiyorum ama senin için endişeleniyoruz. Özelliklede babam. Mesaj at, ara , gel! Bir şey yap!" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone C.tesi Ağus. 14, 2010 7:44 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Dia.
"Mekanı biliyorsun. Starbuckstaki 2 taş orada olacak. Ayarladım her şeyi. Bu gece benimsin bebek. Monotonluğu savuştur beyninden." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Paz Ağus. 15, 2010 12:31 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Dia.
"Oteldeyim, bekliyorum. Her şey tamam bebek." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Ptsi Ağus. 16, 2010 12:34 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: JHall " Sanırım senin gibi bir sürtüğe her zaman ihtiyaç var. Seni özlemiş olabilir miyim sence ?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Ptsi Ağus. 16, 2010 1:46 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Janss.* Tamam seni bekliyorum. Çabuk ol tatlım . |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Salı Ağus. 17, 2010 12:08 am | |
| 1 yeni mesaj! From: JHall "Senden başka ne olabilir ?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Salı Ağus. 17, 2010 3:48 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Aless
edit.... |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Ağus. 20, 2010 2:51 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Cuma Ağus. 20, 2010 3:34 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Giselle De Loussier Buluşalım mı bebeğim?
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Ptsi Ağus. 23, 2010 4:19 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: JHall Sanırım senin gibi birine ihtiyacım var bebeğim. Dairemde buluşmaya ne dersin ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Ptsi Ağus. 30, 2010 6:18 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: JHall "Yarın saat 2 ?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Alexis's Phone Perş. Eyl. 02, 2010 3:45 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Jamié. Konuşmamız gerek, 92nd Street. |
|
| |