| Ambrosia's Phone # | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 1:10 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ike "içinde oynaştığınız otelin sahibi yakın bir arkadaşım olunca, en ince ayrıntısına kadar duymak zorunda kalıyorum tatlım."
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 1:20 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ike "içinde olanları da bilmem için sevgilinden çok yakın arkadaşın olmam gerekiyor galiba, ne dersin? LOL"
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 1:27 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ike "seni otel odaları yerine istediğin üzere soyunma odalarında becereceğim. yani bilirsin, beni seven birinin her istediğini yaparım. çok istersen yakın bir kız arkadaşını da getirebilirsin. alışkınsın yakın arkadaşlarına. ensest falan da olabilirsin belki. şükürler olsun ki chelsea'ye sarkıntılık yapmadın. her neyse, şu çok istediğin seks olayı için sevgilin veya yakın arkadaşın olmam da gerekmiyor zaten. görüşürüz, LOL"
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 1:38 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ike "hâlâ beni seviyorsun, biliyorum <3 bu tartışmamızı unutalım ve bana bağlı olacağına söz ver. her şeye yeniden başlayabiliriz. ne dersin?"
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 1:49 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ike "partide konuşuruz. =)"
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 3:28 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Ben seni? Unutacağım... Hah! Anca rüyanda güzelim çenemden kurtulamassın bu taktiklerle... Kafanı toplarsan mesaj atarsın sen kendin dedim, yoksa dün sözleştiğimiz hala aklımda benim ^^ Eeeee naber bakalım (: " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 3:33 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Buradayım elbette... Kız kıza gün istiyorsan hemen kapındayım bebek... Sorun nedir? İyisin değil mi? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 3:41 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Tabii ki bana söyleyeceksin tatlım (:... Kim peki? tanıyor muyum? Ayrıca neden çıkamayasınız ki? Senin gibi güzeli kaçırmak istemediğine eminim o çocuğun.. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 3:51 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Ne yapman gerektiğini söyleyebilseydim keşke Mose... :/ Yakın zaman içinde buluşalım, yüz yüze konuşmak sana daha iyi gelecektir bence.. (: Seni seviyorum.. Poppy." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 4:02 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Poppy "Evet o benim (: Bende seni seviyorum Mose... xxx" |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 4:24 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 4:41 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Laela "Çok eğleneceğimizden emin olabilirsin. Öpüldün xoxo L. " | |
|
| |
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 4:55 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Laela "Ne gerek var orada soyuncaksın zaten. Haha. Dileğini yap bebek xoxo L. " | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 7:42 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From : Gwen. "Sıkıldım ha.Yapma tatlım , hiç sana göre şeyler değil.Küçük şirin minderlerime yaslanmış aşk filmi izliyorum.Böööğğ Yardıma ihtiyacım var Xxx , Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 7:51 pm | |
| 1 Yeni Mesaj: From : Gw. "Kesinlikle yanlış düşünüyorsun.Kim senin gibi birinin ablası olmasından huzursuz olabilir ? Sanırım bir süre işler böyle ilerleyecek ama değişecektir.Ah,evet başıma bir haltlar gelmezse beni yanında çılgınca eğlenirken bulacaksın.Ya sen ? Sen geliyor musun ?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 7:57 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From: Gwenyth "Ha ha Biliyorum , biliyoruuum Ama söylemeliyim , yurt dışına kaçmana izin vermeyeceğim.Havalimanının yolunu tutarsan haberim olur.Seni bırakmam.Buralar sensiz durgunlaşıyor." |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 8:21 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From : Gw "Gel gitler yaşıyorum Mose.Herkesin içinde çırılçıplak olmak ve s-e-v-i-ş-m-e-k Parti alev almasın ? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 8:32 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From : Gw "Kendi adıma tereddütlerim var. Striptizde iyi olabilirim ama önüme gelenle sevişecek kadar cüretkar değilim.Söylesene , Manhattanda benim gibi kaç kız bunu düşünmekle zaman harcıyor ? Pf. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 8:47 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From:Gw "Mmm..Bir büyük olarak küçüklerini iyi yola sokmalısın Mose.Küçüğünü yoldan çıkardın " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 8:56 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From: Gw "Ah,sana bayılma nedenlerimden biri de bu Mose.Bir numarasın " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 9:04 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From : Gw. "O geceyi iple çekiyorum tatlım kiha .Xx , Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Paz Tem. 11, 2010 9:13 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From : Gw. "OMG ! Kaçırmalıyım onları. Ama sen her koşulda tehlikedesin bebek.Saçlarının o kıvır kıvır iri dalgalarıyla oynamamam için ölümüne sarhoş olup midemden başka bir şey düşünemeyecek halde olmam gerek.Seviyorum onları <3" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Ptsi Tem. 12, 2010 7:11 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Fernando "Maalesef canım, yurtdışındayım bir süre için. Dönünce takılırız. Kendine iyi bak =)" |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Ambrosia's Phone # Salı Tem. 13, 2010 1:55 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
| Ambrosia's Phone # | |
|