| HALL # 3 | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 4:25 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 11:00 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Clarie Lynn Jake, konuşmalıyız bence. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 11:11 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Clarie Lynn Bir şartla, akşam beni yemeğe çıkarırsan! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 11:33 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Clarie Lynn Ah, bekle! Gelmek üzereyim Ve tabii ki tatlım benden kaçışın yok |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 1:54 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 2:07 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose "Kuzeninle mi? Alexis'le olsan daha 'iyi' olurdu. Huhu Jake.. " |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 2:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Karakter ismi "Zavallı L'den bile daha betermişsin. Onunkisi hiç değilse üvey. kıh kıh kıh " | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 2:11 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille
" *tık tık Kenk 2 gün görüşmedik ve neler yaptın? Eh bir haber verseydin iyi olabilirdi. Claire ile uyumunuzu sonunda kabul ettiğinize sevindim. Eminim insanlar 21893793789346 kuşaktan kuzen olduğunuzu bilmiyordur. Gelen mesajları tahmin edebiliyorum <<" |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 2:16 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Karakter ismi "Sersem. " | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 2:19 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose "Central'daki olay planlanmış birşey değildi. Mutluluklar ne diyeyim, iyi olmuş aslında. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 2:22 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Achille " Tabi dostum. Zaten kafası kızarsa beni yanına çağırır biliyorsun. Ah hangi şey senin suçun oldu bu zamana kadar? Katılıyorum. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 2:28 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose "İyi de mutluluklar dedim. Bunun anlamı sevindiğmidir. İyi olmuş derken 'sevebileceğin' birini bulman iyi anlamında. Art niyet mi arıyorsun? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 3:59 pm | |
|
| 1 yeni mesaj! From: Popiş "Maymuuun... Ben niye sizinle ilgili herşeyi Gossip'den duyuyorum?! Ayrıca bu GG'nin kuzen fantazisini açıklasın biri bana, her kuzen meselesinin içinde... Siz C ile kuzen bile sayılmassınız bence, o kadar uzaktaaaaaaaaan akraba akraba sayılmaz. Aaaaay yazık sana ya... Şimdi gerizekalılardan ne güzel mesajlar geliyordur ? Takmadığını bildiğim için takma falan filan zevzekliğini yapmayacağım.. xx Poppy. "
|
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 4:32 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Popiş "Hı-hı tamam canım... Beklerim beklerim korkma sen. Biliyorum Hall, zaten herkes sever beni (H)." |
|
| |
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 4:34 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Laela "O.o Jake senin böyle olduğunu bilmezdim benden de betermişsin. Bence daha sık görüşmeliyiz. Haha süpersin. xoxo L." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 4:51 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From: Gw. "Tanrıım ! İsmimin geçmesi hoşuma gitmedi Jake.O akşam herşey için tereddütlüydün.Sanırım sadece sol tarafından kalkmıştın.Çünkü sonrası için pek tereddüt etmiş gibi değilsin.Yorumsuz.Sadece bu , Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 6:04 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From: Esme "Hayırlı olsun..." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 6:07 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From: 553-853-4533 "Kimseyi umursaman gerekmez. Devam et Hall, hayatını yaşa." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 6:09 pm | |
| 1 Yeni Mesaj From : Gw. "Haberde ismim geçince umrumda oluyor maalesef.Ama 23432423 dereceden kuzeninle bir şeyler yaşaman umrumda değil.Ve daha önce her ne olduysa.Ne halin varsa gör Jake." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 6:35 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: 553-853-4533
" Aptal mesajlar sadece zaman kaybı. Eğlenmek mi istiyorsun? O halde bu gece on bir gibi Brooklyn 92. caddede buluşalım Hall. "
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 6:40 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: 553-853-4533
" Nasıl istersen Jake sorun değil. Geldiğinde beni aramalısın. "
|
|
| |
| Konu: Geri: HALL # 3 Salı Tem. 13, 2010 9:54 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Laela "Heey seninle dalga geçmedim dostum, neyse bir sürtük olduğumu kabul ediyorum. İltifatlar için sağol Hala görüşmek için ısrar ediyorum. xoxo L." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Perş. Tem. 15, 2010 12:56 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Esme "Özür dilenecek bir şey yok, sadece mutluluklar dilerim. Sanırım seni yeni yeni tanıdım. Hoşçakal. esme.." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Perş. Tem. 15, 2010 8:05 pm | |
| 1 Sesli mesaj! From:Alexis "Aman Tanrım Jake! Adımın geçmediğine o kadar çok sevindim ki.. Manhattan'daki bütün kızları elde etmeye mi çalışıyorsun? Yoksa rekor denemesi falan mı? Herneyse zaten umurumda değil. Güzel bir geceydi ve bitti. Yinede bizim aileden başkalarını denemezsen sevinirim. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Çarş. Tem. 21, 2010 2:49 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Alexis "Bathory'lerle işin bitti Hall. Ve benim yatakta yapabileceklerimin %50sini bile görmedin.. Ki yatmadığın Bathory kızları hakkındada yorum yapmasan iyi olur. Bir şey hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasın. Ki zaten bilginde olamayacağı için susman en iyisi. Sana rekor denemende iyi şanslar. " |
|
| |
| HALL # 3 | |
|