| HALL # 3 | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: HALL # 3 Cuma Tem. 09, 2010 2:21 pm | |
| Açık
Kısa Mesaj için ;
1 yeni mesaj! From:Karakter ismi "Mesajınız"
Sesli Mesaj İçin:
1 Sesli mesaj! From:Karakter ismi "Konuşmanız"
Aramak İçin:
Arama var! From:Karakter İsmi "Diyaloğunuz"
Eklenmek isteyenler Pm ile ulaşabilirler.
Rehber Juddie Eva Sanchez Jamié c. Estaign Alexis Bathory Ovnérta Quisqaun Ambrosia E. Miller Achille S. D'Artagnan Chelsea Rosalié Bathory Laela Cryptic Gwenyth Salvatore Manuéla Ria Osané Loisa Claire Anderson Eléonora Jane Pércival Flawed Griffin Esmeraude G. Adorée Katniss Quésta Aqumédra Laurette D'or Leveque Claire Lynn Millie Symphony Calista Boleyn Crystal Prévela Angela Zoéy Queen Jessica Daphné Davis
En son Jake Carter Hall tarafından Ptsi Ağus. 16, 2010 12:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 26 kere değiştirildi |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: HALL # 3 Cuma Tem. 09, 2010 2:23 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Gossip Girl! "Zengin Lalea'mız yerinde durmuyor anlaşılan iki gün önce Archille ile Harrison'da sevişirken yakalandı. Birbirlerine çok yakışan çift için tam bir kutlama yazısı yazacakken sahilde Üvey kuzeni Norrec ile sevişirken görüldü. Beyler dikkatli olun. Bu kız sandığınız kadar masum değil. Zavallı L.
xoxo, GossipGirl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Cuma Tem. 09, 2010 7:08 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Buluşmamız lazım. Hemen. Öptüm. x3" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Cuma Tem. 09, 2010 7:32 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Palace. 15 / No: 135" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 1:14 pm | |
| 1 Sesli mesaj! From: Alex. "Özlendiğimi bilmek hoşuma gitti Hall (: Ve sende özlendin, teklifini elbette kabul ederim. Ne zaman istersen Xoxo A. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 1:50 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Jake bana ulaş" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 1:56 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Lanet olsun. Tamam rahatsz etmm kank.. Üzgnm. Cenaze var .lol. yanmda ol isterdm ama.. neyse iyi bak kendne. / mose" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 2:00 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Kandırmak mı? Korkup kaçan küçük bir çocuk mu sandırn sen beni? Eğer korkacak olsam daha önceden olmazdı. Ciddi birşey olmazsa gitmeyeceğimi biliyorsun !" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 2:11 pm | |
| 1 Sesli mesaj! From: Alexis. "Al bakalım .p " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 2:23 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Babam aramıştı. Sadece o beni kaçırabilir, bunu yıllardır biliyorsun. Beni yaşatan biri vardı -dadım- o kaza geçirmiş. Öldü. Hİçkimse kalmadı artık eğer sen de gidersen. Jake lütfen.." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 2:43 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Teşekkürler Jake eğer sen olmasan.. İyi ki varsın" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 7:59 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose "Haftasonunu bana ayır." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 8:03 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ambrosia E. Miller "Benim haftasonum cumartesi ve pazarı da kapsamak suretiyle cumadan başlar. 1 gün var işte? =/ " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 9:08 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Popiş "Hey Hall! Selam.. ^^ Yaşıyor musun diye sorasım geldi sadece... Sesin soluğun çıkmıyor. Farkında mısın bilmem ama görüşmeyeli çoooooook uzun zaman oldu. Bir gün herkesi toplayıp dışarı çıkalım olmaz mı? Tek ve mükemmel... Poppy. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 9:20 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose "Uhm. uyuyacağım ama ben =( Çok yoruldum bugün. xoxo seni seviyorum x3" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 9:28 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Popiş "Hep aynısın Hall... Artık yorum yapmayacağım 'şakalarına' .D Yanlııııııııııııııııız "seni bile özledim" derken!?!?! Git işine yüzsüz maymum! " |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 C.tesi Tem. 10, 2010 11:50 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Juddie "İkiz, seninle mutlaka konuşmalıyız. Çevrendeki şu onlarca kızdan vakit bulabilirsen bana dön! Sana ihtiyacım var. Görüşmek diliğiyle. =)))" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 12:20 am | |
| 1 yeni mesaj! From:Juddie "Hayır tatlım seni özledim sanırım tek sorun bu. Yarın akşamı bekliyorum dört gözle. Sende öpüldün. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 2:31 am | |
| 1 yeni mesaj! From:Sürtük "Evin önünde arabanı gördüm sanırım. Amacın ne? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 2:52 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose "Daha reşit bile değil o. Kanunen suç olduğunun farkında mısın?" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 3:03 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Mose "Ok." |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 1:48 pm | |
| 1 yeni mesaj!
From: Popiş "Hayır öyle değil, şu şekilde olacaktı;Beni seviyorsun çünkü YDY'deki tek alık yada ayyaş olmayan kız benim :Dxxx P O P P Y ! " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HALL # 3 Paz Tem. 11, 2010 2:15 pm | |
| |
|
| |
| HALL # 3 | |
|