| Fernando Andres Hernandez | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 11:09 am | |
| Ad: Fernando AndresSoyad: HernandezYaş: 18Burç: AkrepDış Görünüm: (Bkz: Fernando Torres)Özgeçmiş: İspanyol asıllı, varlıklı bir ailenin çocuğudur Torres. Babası, uluslararası bir holdingin sahibidir; iş sebebiyle İspanya'dan, Amerika'ya taşınmışlardır. Annesi de bir finans şirketinin CEO'sudur. Lakin annesi ve babası bundan iki sene önce boşanmışlardır. Andres, ebeveynelerini protesto edercesine, St. Jude yakınlarında bir eve çıkmıştır.Andres on iki yaşından beri futbol oynamaktadır. Başarılı bir altyapı süreci geçirmiştir çocukluğu boyunca. En büyük hayali, bu süreci aynı başarıyla tamamlayıp, birinci ligde bir futbol takımında forma giyebilmektir.Ayrıca belirtmek gerekir ki, Andres siyah Corvette'ine birçok şeyden daha fazla değer verir. Onun için arabası ve kıyafetleri çok önemlidir...(Zaman geçtikçe daha fazla şey öğreneceksiniz. RP yaptıkça buraya daha fazla bilgi ekleyeceğim...Eklenmek için bir kurguyla nasıl bir seviyede ilişki istediğinizi belirtiniz. Alttaki ilişki türleri dışında bir isteğiniz varsa belirtin...)İLİŞKİLER:Erkekler:Buddy (Birçok sırrımı söyleyebileceğim güvenilir kankam...)Arkadaş (Canım sıkıldığımda, ilk aradıklarım...)Nötr (Arada sırada selamlaşırız işte..)Düşman (Sinirimi bozan, pislik tipler)Nefret Edilen (Umarım elimi kana bulamam, kıskanç pislikler...)Yetişkinler:Akıl Hocası (Tecrübesiyle yolumu aydınlatıyor...)Dost ( Tanrım! Sanki benim yaşımda...)Sevmediklerim (Kendini bana denk sanıyor, pis moruk...)Etkilendiğim Bayanlar (Tanrım! Yaşıtım kızların çoğundan çok daha sexy...)Karşı Cins:Buddy (Bir kız hakkında ne bilmek istiyorsam, ona sorarak öğrenebilirim...)Monica McDibble(Yaş:16)Benden iki yaş küçük olmasına rağmen, bu kıza bayılıyorum! Tam benim kafadan. Bana hakkımda yapılan dedikoduları ve adımın geçtiği her ortamı anında yetiştiriyor. Eh, ben de ona bizim dönemden az çocuk ayarlamış değilim. Kesinlikle her çapkına lazım böyle arkadaşlar! Amacıma ulaşmamı kolaylaştırıyor...Alexandréa K. Alvarez (Yaş: 18)
Gerçekten iyi bir dost. Başım ne zaman sıkışsa yanımda. Bir derdim olduğunda ilk arayacağım kişilerden. Güvenilir ve sevimli biri...
Arkadaş (Arada sırada, canım sıkıldığımda, kulüplere girmek için bir partner gerektiğinde çağırdığım kızlar...)Gabriélla Anna Moonlight(Yaş:17)Anna, bana her zaman gereken desteği sağlamış, bana çoğu kişiden daha yakın bir kızdır. Kafamı karıştıran nadir kızlardan biridir. Çünkü kimi zaman onu sadece bir arkadaş olarak görsem de, kimi zamansa aniden kendimi onun güzelliğine kaptırmış bulunuyorum...Ovnérta QuisqaunAslında pek de konuşamadık, birden kalkıp gitti plajda yanımdan. Ama ben Fernando, birazcık çapkınlıktan anlıyorsam, yemin ederim ki bu kızın bana bakışında farklılık vardı. Eh, ben de ona pek farklı bakmıyorum sanırım. Neyse, en kısa zamanda ilişkilerimi geliştireceğim. Birkaç samimi arkadaşımdan onun hakkında bilgi toplamam lazım..Nötr (Bir selamlaşmadan öteye geçemediklerim...)Flawed GriffinBirkaç kez şehirde karşılaştığım, şirin bir kız. Lakin aramızda bir selamlaşmadan fazlası yok...Gwenyth Salvatore (Yaş: 17)
Bu kızı pek tanımasam da, arkadaşlarıyla aram oldukça iyi. Ara sıra konuşuyoruz ve hiç de fena birine benzemiyor. Eh, fıstık gibi olduğunu söylememe gerek bile yok! Zamanım olduğunda Monica'yla konuşup onun hakkında biraz bilgi edinmeliyim.Manuéla Ria OsanéHakkında pek bir bilgim yok, birkaç kez sağda solda görüp selamlaştığım biri. Şeker birine görünüyor. Neyse, Manhattan'da kimin nasıl olduğunu tanımadan bilemezsin...Düşman (Neden benle düşman bilmiyorum? Sanırım sevgilisinden daha coolum)Winter Kristowent (Yaş:18)Bu kızıl şımarık kızın benle derdi ne bilmiyorum! Beni sevmediği kesin, zaten saçlarına düzenli olarak elektrik veren bir tipin de peşimden koşmasını istemem açıkçası! Birkaç kez üçüncü sınıf olmam hakkında ileri geri konuştu, sanırım kendini üstün görüyor. Hah! Ona birçok dördüncü sınıf öğrencisinin yaşatamayacağı şeyleri yaşatabilirim. Bu düşmanlıkta kaybeden biri varsa kesinlikle o...Nefret Edilenler (Hahaha! Bana karşı sürekli agresif davranan budala bir kız, beni eğlendirmekten öteye gidemez...)Fuckbuddy (Duygusal hiçbir bağımız olmadığını o da biliyor. Lakin bedenlerimizin çekimine karşı koyamıyoruz) Alexis Bathory(Yaş:17)İsteklerimiz birbiriyle uyuşuyor ve Alexis benimle aynı yatağı paylaşmaktan başka bir şey istemiyor. Ten uyumu diye bir şeye inanmayan varsa, bir de bizi sevişirken seyretmeliler. Kendimi bir tanrıçayla yatıyormuş gibi hissediyorum!Platonik (Bana bir garip bakıyor sanki. Neden acaba?...)Sevgili (Herkes tarafından ilişkimizin bilindiği, herkesten çok yanımda olan güzel kız...) Jamié C. Estaign(Yaş:17) Jamié'yle uzunca bir süredir sadece arkadaştık, ne kadar aptal olduğumu şimdi anlıyorum. Bu kızla arkadaş geçirdiğim her dakika büyük bir kayıpmış meğer. O, çok özel biri.Önce hem arkadaşlığını, hem de aynı yatağı paylaşabileceğim nadir kızlardan biriydi. Sapsarı saçlarına, harika göğüslerine ve yataktaki iniltilerine bayılıyordum. Fakat şimdi, aslında onun her yönüne deli olduğumu anladım. İlgimi çeken sadece harika göğüsleri değil, aynı zamanda bana olan sevgi dolu bakışlarıydı. Eh, bu bakışlara ben de karşılık veriyorum sanırım. Aramızda geçen bunca şeyden sonra ve birbirimize karşı hislerimizden dolayı, sanırım onun kız arkadaşım olması doğru bir karardı...
En son Fernando Andres Hernandez tarafından Çarş. Tem. 21, 2010 2:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 27 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 11:22 am | |
| Başvuru Formu: Ad Soyad: Yaş: Seçim: Kariyer/Şöhret İstenilen İlişki: Kurgu: İcon: Başvurularınızı bekliyorum... |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 1:39 pm | |
| Ad Soyad: Winter Kristowent Yaş: 18 Seçim: Şöhretİstenilen İlişki: Düşman ( Sevgilimden daha cool değilsin ) Kurgu: Üçüncü sınıf bi' erkek öğrenciyle hiç bir işim olmaz anca kullanırım ben seni. İcon: | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 1:52 pm | |
| Winter Kristowent eklendiniz. Başvurunuz için teşekkür ederim...=) |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 1:57 pm | |
| ne demek xD ünlüm kızıl değil bi tek takımımdaki resmi kabarık asdf bildireyim dedim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 2:00 pm | |
| O lafın gelişi zaten. Kurgu estetik dursun diye =) Bir kez kabarık saçla okula gelmişsindir, ben de seni sevmediğim için öyle yansıtmışımdır durumu iç dünyamda falan... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 2:05 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 2:07 pm | |
| Ad Soyad: Monica McDibble Yaş: 16 Seçim: Şöhret İstenilen İlişki: Buddy olabilir ^^ Kurgu: İyi anlaştığım bir III. sınıf öğrencisisin. Çıktığın kızlar genellikle senden bir yaş küçük olduğu için aranızı ben yapıyorum. (Fazla abaarttım galiba ) İcon: |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 2:29 pm | |
| Nasıl istesen Ben karar veremedim ... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Salı Tem. 06, 2010 2:48 pm | |
| İkiniz de eklendiniz. Başvuru için teşekkür ederim =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Perş. Tem. 08, 2010 5:05 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Cuma Tem. 09, 2010 10:32 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Cuma Tem. 09, 2010 11:43 am | |
| Eklendiniz...Başvuru için teşekkürler. Siz de benzer kurguyla kendi lejantlarınıza eklerseniz sevinirim... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Cuma Tem. 09, 2010 11:45 am | |
| Tamam.Teşekkürler |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Cuma Tem. 09, 2010 1:07 pm | |
| Fernando.O asdasds icon yok mu ? Ben mi göremiyorum o.O |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Cuma Tem. 09, 2010 1:14 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Cuma Tem. 09, 2010 1:31 pm | |
| iştebunagözderler asdasds ben de seni ekliyorum lejantıma .D |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez Cuma Tem. 09, 2010 3:47 pm | |
| Eklendiniz. Başvuru için teşekkürler! Siz de lejantınıza benzer kurguyla eklerseniz sevinirim =)... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez C.tesi Tem. 10, 2010 11:46 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez C.tesi Tem. 10, 2010 11:54 am | |
| Eklendin, başvuru için teşekkürler! Sen de kendi lejantına benzer bir ilişkiyle eklersen beni sevinirim =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez C.tesi Tem. 10, 2010 11:56 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Fernando Andres Hernandez C.tesi Tem. 10, 2010 12:01 pm | |
| Eklendin! Sen de eklersin artık uygun bir yere =) |
|
| |