Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
1. Rp Geliştirme Kurgusu Pam10 1. Rp Geliştirme Kurgusu Lalea10

1. Rp Geliştirme Kurgusu

YazarMesaj
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

1. Rp Geliştirme Kurgusu Empty
MesajKonu: 1. Rp Geliştirme Kurgusu   1. Rp Geliştirme Kurgusu EmptySalı Ağus. 02, 2011 1:07 pm

Puanınız size düşük geldiyse veya daha da yükseltmek istiyorsanız, verdiğim kurgu ile ilgili bir rp yazıp yeni bir başlık altında o rpyi puanlatarak puanınızı yükseltebilirsiniz. Unutmayınız! Yükseltme şansınız olduğu gibi düşürebilirsiniz de başarılar.

Kurgunuzu veriyorum. Manhattan da büyük bir parti organize ettiniz. Çevreniz geniş ve tanınan birisisiniz. Partiyi organize ettiğiniz barda tüm hazırlıklar tamam. Beş dakika içerisinde misafirleriniz akınla gelmeye başlayacak. Tabi ki Gossip Girl'ün partinizden haberi var, küçük bir aksaklık şöhretinizi yerle bir edebilir. Bu sırada parti hazırlıkları tamamlanmış bara onlarca polis akın ediyor ve uyuşturucu sakladıklarına dair arama yapmaya başlıyorlar. Mallar bulunduktan sonra sizi dışarı atıp, barı kapatıyorlar. Elinizde iptal olmuş bir partiyle kaldınız bu da yetmezmiş gibi misafirleriniz geliyor. Ne yacaksınız? Güzel bir kurgu yaratınız ve betimlemelerle destekleyiniz. Yazım yanlışlarına dikkat ediniz. Başarılar.

1. Rp Geliştirme Kurgusu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Andreanne~Geliştirme Dersi#