Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Karşılaşma ? Tesadüf ? Pam10 Karşılaşma ? Tesadüf ? Lalea10

Karşılaşma ? Tesadüf ?

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Karşılaşma ? Tesadüf ? Empty
MesajKonu: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptyPerş. Şub. 10, 2011 1:27 pm

Karşılaşma ? Tesadüf ? Blake-blake-lively-19031644-100-100 Karşılaşma ? Tesadüf ? Xavier-xavier-samuel-17327733-100-100
Jamié C. Estaign & Joseph Nicholas Andie

Midem! Kullandığım onlarca hapa rağmen rahat geçen uçak yolculuğundan sonra bile deli gibi bulanıyordu. Uçaktan hızla indiğimde sararmış suratımla valizlerimi bile alamadan bulduğum boş banklardan birine oturmuştum. Telaşlı kalabalığı sakin bakışlarla izlerken yaptığım seyahat gelmişti aklıma. New York ve içindeki herkesten kaçabilmek adına Paris’e gitmiştim. Yaklaşık bir ay kadar kimseyi düşünmeden orada kaldıktan sonra artık yavaş yavaş tüm sorunlarıma göğüs germem gerektiğini anladığımda geçirdiğim onca güzel günün geride kalması fazlasıyla canımı sıkmıştı. Üstüne üstlük şimdide şu mide bulantısı deli ediyordu beni. Az önce büfeden aldığım soğuk sudan bir yudum daha aldım. Midemi rahatlattığı söylenemezdi ama hostesin tavsiyesi üzerine arada, bir umutla yudumluyordum. Koşuşturan insanları izlemeye devam ederken tanıdık birilerini görmemeye çalışıyordum aslında. İlk olarak berbat bir haldeydim ve daha uçaktan iner inmez New York ve onun sıkıntılarıyla uğraşabileceğimi sanmıyordum.

Ayaklarımı karnıma doğru çekerek ellerimi etrafına sardım. Elimden geldiğince midemi bastırmaya çalışıyordum. Başımı yavaşça dizlerime yasladığımda sarı saçlarım yüzümün etrafına dökülmüştü. Derin derin nefes alarak kendimi rahatlatmaya çalıştım. İçimden kendi kendime bununda geçeceğini söylerken kendimi kandırmaktan başka bir şey yapmadığımı çok iyi biliyordum. Düşüncelerimi ve mide bulantımı unutmamı –en azından bir süre için- sağlayan ayak seslerine karşılık başımı dikkatlice kaldırdım. Midemin bu durumda olmasının üstüne birde baş ağrısına hiç gerek yoktu. Bakışlarımla buluşan bir çift meraklı tanıdık göz dikkatimin başka yere odaklanmasını sağlamıştı. Suratını boş gözlerle inceledikten sonra zayıf bir sesle mırıldandım.
“ Joseph! Burada ne arıyorsun sen? “
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptyPerş. Şub. 10, 2011 1:58 pm

Seyahat her zaman rahatlatırdı insanı.Gökyüzü ve içindeki sonsuz berrak bulutlar.İnsanın kendini ve hayatını düşünmesi için mükemmel bir fırsat.Büyük bir sarsıntıyla uyandı düşlerinden.Uçak iniyordu ve herkes yavaş yavaş ayaklanmıştı.Uçağın biraz boşalmasıyla o da kalktı yerinden ve ceketini alıp giydi.Şu an tek istediği içki ve eğlenceydi.Bunun için ise nereye gideceğini çok iyi biliyordu.Önce bavulunu almaya gitti hava alanında.İçerisi tıklım tıklımdı.İnsanlar dört bir yana koşuşturuyor ve birbirlerine çarpıp duruyorlardı.Tam o anda "Ahh".Bir anda bir soğukluk hissetti üzerinde.Adamın biri yürüken içkisini Joseph'in üstüne dökmüştü."Yavaş olsana!" diye bağırdı Joseph adamın arkasından.Adam ise arkasına dönmeden gitti.Joseph'in gömleğinin üstünde kocaman bir leke vardı.Hızlı adımlarla lavaboya gitti ve üstündeki içkiyi temizlemeye koyuldu...

Yarım saat önceki sakinliği kalmamıştı şimdi.Hafif kızgınlığı tüm damarlarında akıyordu.Hafif terlemeye başlamıştı.Her zamanki sinir belirtileriydi.Oturmak için kendine yer bakıyordu.Ama kalabalık dışında hiçbir şey görünmüyordu.Kalabalığı yararak ilerlemeye başladı.Bir yandan da
etrafına bakıyordu.Güzel kadınlar her yerdeydi.Joseph hafif hafif gülümsemeye başlamıştı.İçkiden başka keyfini getirecek tek şey ise eğlence ve kadınlardı.Zaten Joseph'e eğlence denince aklına gelen ilk şey kadınlardı.Ardından birkaç oturma yeri gözüne çarptı ve oraya doğru gitmeye başladı.Ardın gözüne bir şey çarptı.Bir kadın oturuyordu.Saçları önüne düşmüş güzel fiziğiyle oturuyordu.Biraz kötü görünüyordu.Joseph küçük adımlara ona yöneldi.Kadın onu farketti ve ona baktı
."Jamie" dedi içinden bir ses.Anlaşılan Jamie de onu tanımıştı ve aynı şaşkınlıkla "Joseph!Burada ne arıyorsun sen!"Joseph sadece gülümsemekle yetindi.Birkaç saniye Jamie'ye baktı.Her zamanki gibi muhteşem görünüyordu."Londra'dan döndüm.Se-sen iyi misin?"."Lanet olsun." dedi içinden.Sesi titrediği için aptal gibi görünmüştü.Bu ise Jamie'yi biraz gülümsetmişti anlaşılan.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptyPerş. Şub. 10, 2011 2:34 pm

Joseph’in titrek çıkan sesi dudaklarımın yukarı doğru kıvrılmasına neden olmuştu. Benim için endişeleniyor olması alnımda oluşan kırışıklıkları yok etmişti. Surat ifadem yumuşarken kurumuş dudaklarımı sakince yaladım. Ses tonumun çatlak çıkmayacağını düşündüğümde aralamıştım dudaklarımı. “ İyiyim. Hatta, çok… iyiyim. Tekrar hareketlenmeye başlayan midemle birlikte ayaklarımı daha sıkı bastırdım mideme. Yüz ifademdeki ani değişikliği Joseph de fark etmiş olmalıydı. Gerçi az önce söylediklerime inandığı konusunda şüphem vardı. Beni bu rezil durumda gördükten sonra kimsenin inanacağını sanmıyordum. Joseph’in inanmamış ifadesine bakmayı sürdürdüm. Yarım ağızla gülümsemiştim. “ Pekala, pekala. Pek iyi olduğum söylenemez. Her uçak yolculuğu sonrasında olduğu gibi midem yine huzursuzluk çıkardı. " Şu an bulunduğum durumun pek de kötü olmadığına inandırmak için alaycı bir tonla konuşmuştum. Bakışlarım Joseph’in elindeki valize kaydığında kendimin ki geldi aklıma. Hala almamıştım valizimi. Umarım almaya gittiğimde aradan zaman geçtiği için sorun çıkartmazlardı.

Gözlerim Joseph’in kilerle buluştuğunda gülümsemeye çalıştım. Az önceki gibi endişelenmesini ve paniklemesini istemiyordum. Sakince elimi bankın boş kısmına vurarak mırıldandım. “ Otursana. Daha uzun süre buradayım gibi gözüküyor. Bana eşlik edersin belki. dedim takılarak. Benimle burada oturmaktansa kendine geceyi geçirebileceği ve çıtırlarla dolu bir bar bulmak isteyebileceğini tahmin edebilecek kadar tanıyordum onu. Yinede ne cevap vereceğini beklerken rahatsız etmeye başlayan saçlarımı bir omzumda topladım.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptyPerş. Şub. 10, 2011 6:54 pm

Jamie oturduğu yerden şaşkın bakışlarla hala Joseph'i süzüyordu.Az önce ağrıdan kasılan yüzü daha gevşemiş ve daha rahat görünüyordu.Sonunda kurumuş dudaklarına yavaşça yaladı ve " İyiyim.Hatta çok ... iyiyim. " dedi gülümseyerek.Ancak bu kısa sürmüştü.Yüzü yine aniden kasılmıştı.Joseph ise istemeden yüz ifadesini değiştirmişti.Hafif endişeli görünüyordu ve hatta bunu kendisi de süzebiliyordu.Jamie yine ona baktı ve hafif gülümsedi."Pekala , pekala. Pek iyi olduğum söylenemez. Her uçak yolculuğu sonrasında olduğu gibi midem yine huzursuzluk çıkardı. " dedi alaycı bir ifadeyle.Her zamanki gibi konuşmuştu.Alaycı ve pek umursamaz bir tavırla.Sarı saçlarının arasından gözleri görülüyordu az da olsa.Her zamanki gibi parlıyorlardı.Ardından bir hareketlenme bozdu düşüncelerini.Jamie eliyle bankın boş kısmına vurup "Otursana. Daha uzun süre buradayım gibi gözüküyorum Bana eşlik edersin belki."."İşte beklediğim fırsat." dedi içinden istemsizce...

Düşündüklerini yüzüne yansıtmakta biraz zorlanıyordu.Çünkü yüzünde az da olsa zafer ifadesi seziliyordu."Tabii." dedi Joseph ağzını çok kıpırdatmadan ve hemen Jamie'nin yanına oturdu.Yarım saat önce çıtır kızlarla eğlence düşünüyordu.Ama şimdi Jamie'nin yanındaydı.Sonra kafasını çevirdi ve Jamie'yi süzdü.Tüm güzelliğiyle yanındaydı.Kaybedilmiş bir şey yok dedi içinden ardından Jamie'ye baktı gülümseyerek.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptyCuma Şub. 11, 2011 12:05 pm

Genç adamın gülümsemesine aynı şekilde karşılık verirken yanıma oturmasını izlemiştim. Madem bana eşlik etmesini istemiştim canının sıkılmamasını sağlamalıydım o halde. Gülümsemeye devam ederek gözlerine baktım. “ Eee Joseph, Londra nasıldı? “ dedim basit bir şekilde. Aslında Londra’yı merak ettiğim pek söylenemezdi. Sadece uzun süren ve ufak bakışmalarla dolu bir sohbet istemiyordum. Çenemi dizeme yaslayarak başımı Joseph’e çevirdim. Bir elimle saçlarımla oynarken diğeriyle Joseph’i yavaşça dürttüm. “ Kızlar falan… ? “ dedim ilgisini çekmeye çalışarak. Onu bir süre eğlenceden yoksun bırakacaksam onun istediği konulardan konuşmalıydık. Eğer Joseph’i tanıyorsam da Londra’da kendi eğlencesi için kullanmadığı kadın kalmamıştır. Girmediği bar.. Sanırım özenmiştim buna. Bir daha ki tatilde Paris yerine Londra’ya gitme kararı aldım kendi kendime. Evde geçirdiğim güzel günlere rağmen Londra'da hem dinlenip aynı anda eğlenceyi tamamiyle tadabilirdim. Düşüncelerimden kurtularak Joseph'e göz kırptım. Londra konusu ilgimi çekmeye başlamıştı. Neler yaptığını dinlemek istiyordum. Bakışlarımı gruplar halinde büyük bir kargaşa ve gürültüyle ilerlemeye çalışan insanlara çevirdim. Onların bu gereksiz davranışlarını gülümseyerek izlerken mide bulantımı azda olsa unutmuştum. Joseph aklımı başka şeylere yönlendirmemi sağlamıştı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptySalı Haz. 14, 2011 2:58 pm

"Eee Joseph , Londra nasıldı?Kızlar falan ... ? " dedi Jamie sessizliği bozarak.Joseph bir kaç saniye boyunca ağzını açmadan onun gözlerine baktı.Belli ki Jamie onun canının sıkılmasını istemiyordu.Joseph'in ifadesiz yüzü çarpık bir gülümsemeyle açıldı."Eh ... Londra benim için fazla sıkıcı.Açıkcası çok eğlendiğimi söyleyemem.Kızlar ise fena değildi." Jamie'nin suratı inanmaz ifadeye döndü.Joseph ise gülümseyerek "Tamam tamam fena değiller.Açıkcası beyinden yoksullar." dedi kolunu Jamie'nin oturduğu yerin arkasına uzatarak.Bu ise Jamie'yi güldürmüştü.Aklı rahatsızlığından bir anlıkta olsa uçup gitmişti.Şimdi eski haline daha çok benziyordu Jamie.Joseph kafasını kaldırdı ve etrafına baktı.Eski kalabalık kaybolmuş ve etrafta bir sakinlik geziyordu...

Birkaç dakika sessizlik oldu aralarında.Jamie'nin Joseph'i eğlendirmeye çalışması her halinden belliydi.Joseph ise ona yardım etmenin derdindeydi."Mmm Paris'in çok güzel olduğu söyleniyor." dedi Joseph ansızın.Jamie yine bakışlarını ona çevirmişti.Gülümseyerek " Peki sen ne dersin?Görüşlerine göre seneye oraya gidebilirim." dedi gülümseyerek.Sonunda Jamie konu bulma sıkıntısından kurtulmuştu ve şuan daha rahat görünüyordu...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptySalı Haz. 14, 2011 3:23 pm

Kollarımı dizlerime sarmış ilgisini çeken bir şeye odaklanmış küçük çocuklar gibi Joseph’i izliyordum. Kulaklarıma baskı eden gürültü benzeri seslerin giderek azalması ve kalabalığın yavaş yavaş dağılması işime geliyordu aslında. Berbat bir haldeydim ve bu halde tanıdığım birilerine görünmek istemiyordum. Ah, Joseph bir istisnaydı. Ona yakalanmıştım. Yada tam olarak öyle söylenemezdi ben onu yakalamıştım. Renkli gözlerimi dikkatle yüzünde gezdirmeye devam ediyordum. Sivri çene hatlarını, dolgun dudaklarını ve burnunu geçerek nihayet kahverengi gözlerine ulaştım. Dalgın bir tavırla baktığım kısa saniyelerin ardından dudaklarımın kenarında küçük bir gülümseme oluştu. Ne olduğunu yada ne yapmaya çalıştığımı anlayamamış gibi gözüküyordu. Eh, bu konuda yalnız değildi. Şu an için sürdürdüğüm sessizliğimin nedenini bende bilmiyordum. Yanaklarıma hücum eden kanla birlikte derin bir nefes aldım. Midem, evet eskisinden daha iyiydi. Baş ağrımdan ise tamamıyla kurtulduğum söylenebilirdi. Gülümsemeye devam ederek dudaklarımı araladım. “Paris… Güzel bir yer evet. Ama bize göre biraz fazla…” Benim için zihnimde tam olarak Paris’i niteleyen kelimeyi seçtim duraksamamın ardından. “Sıkıcı. Eğlenmene kesinlikle imkan yok. Parkta oynayan çocukların yanına gitsen bile -ki parkta oynayan çocuk bulman neredeyse imkansız- seninle bir yetişkinin ciddiyetini takınarak konuşacaklar. Ki çocukların çoğu yanına tanımadığı biri gittiğinde aniden koşarak uzaklaşır.” Ne kadar çok konuşmuştum böyle. Cümleme geniş bir gülümseme ekleyip dudaklarımı sıkıca birbirine bastırdım. Zaman ben farkında olmadan hızla ilerlerken karşımdaki adamı izliyordum sesimi çıkartmadan.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptySalı Haz. 14, 2011 3:52 pm

Paris'in de Londra'ya benzemesi onu pek şaşırtmamıştı.Aslında ilgisini de çektiği söylenemezdi.Şuan tek Jamie'ydi.Sarı saçlarının arkasına saklanan mavi gözleri ile etrafını süzüyordu.Joseph elini ona doğru attı ve hafifce omuzuna dokundu.Jamie'nin gözleri bir anda Joseph'e çevrildi.Joseph usulca "İyisin değil mi?" dedi sesindeki endişeli tona hakim olamadan.Jamie sadece başını salladı."Hiç inandırıcı değildi." dedi yüzündeki gülümsemeye hakim olamayarak.Saat geç olmaya başlamıştı ve hava alanında sadece birkaç kişi ve görevliler kalmıştı...

"Eee burası takılmak için çok hoş bir yer olsa da (!) sonsuza kadar burada kalamayız." dedi. Jamie ise bu fikri beğenmişe benziyordu.Ama tek bir sorun vardı."Ee peki ne yapmak istersin?" dedi Joseph yavaşça.Evet NY'de o kadar yer varken nereye gideceklerine karar verememenin umutsuzluğu içerisinde oturdular hava alanında...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptySalı Haz. 14, 2011 4:18 pm

Joseph’in yönelttiği soru beynimde anlam kazanır kazınmaz hummalı bir telaş sardı düşüncelerimi. Gidebileceğimiz tüm yerleri gözümün önüne getirerek hepsini teker teker inceliyordum. Barlar, restoranlar, cafeler, açık hava mekanları… Normalde olsa iğrenç bir uçak yolculuğunun ardından hele ki midem birbirine girmişken hava alanından direk eve gitmeyi seçerdim. Ama bu gün saatlerimi bir başıma geçirmek istediğimi söylemek yanlış olurdu. Joseph diğer erkekler gibi değildi. Sıkıcı sohbetlerime ve çocuksu saçmalıklarıma her zaman katlanırdı. Gözlerini kısar ve dudaklarını açmadan beni dikkatle dinlerdi. Belki de uzun zaman hiç kimseyi tanımayarak geçirdiğim Paris tatilinin ardından karşılıklı sohbet edebileceğim birine ihtiyaç duyuyordum. Evet, durum tam olarak bundan ibaretti. Joseph benim için bir dosttan farklıydı. Fakat bir erkek kardeşe hissedilen duyguları da barındırmıyordum ona karşı. Birbirimizi dinliyorduk, birbirimizi anlıyorduk. Hatta ruhlarımızın farklı cinsiyet ve farklı bedenlerde can bulduğunu ve buna rağmen ikiz olduklarını bile söyleyebilirdim. O benim psikolojik danışmanımdı. Düşüncelerime sesli bir kahkaha attım. Joseph’in meraklı bakışlarına ise sadece başımı iki yana sallayarak karşılık verdim. Mideme bastırdığım ayaklarımı yavaşça yere indirdim. Her yerim uyuşmuştu. Huzursuzca kıpırdandım. Ellerimle saçlarımı düzeltirken Joseph’e döndüm. Cevaplamam gereken bir soru vardı. “Biraz bir şeyler yersem midemin daha iyi olacağını düşünüyorum. Butter? Tabi, şey, eğer istersen…” Meraklı bakışlarla ısrarcı olmamaya çalışarak gözlerine bakıyordum.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Karşılaşma ? Tesadüf ?   Karşılaşma ? Tesadüf ? EmptySalı Haz. 14, 2011 7:44 pm

Sonunda bu sıkıcı yerden çıkabileceklerdi."Tabii" dedi Joseph kısaca.Butter acaba onlar için uygun yer miydi bilemiyordu Joseph.Ama Jamie orada kendini iyi hissedecekse elbette gidecekti.Önce kendi valizini alıp ayağa kalktı Joseph.Ardından elini Jamie uzatarak kalkmasına yardım etti.Jamie kalkarken az kalsın rahatsızlığından dolayı düşecekti.Kendi ve Jamie'nin valizini sol eline aldı.Daha sonra ise Jamie'yi sağ eli ile kaldırdı sonra sağ elini onun beline doladı.Jamie ise elini omzuna atmış yürümeye çalışıyordu.Yavaş adımları giderek hızlanıyor hava alanındaki ender seslerden biri oluyordu.Sonunda Jamie daha iyi bir şekilde yürümeye başladı.Ancak hala Joseph'in eli Jamie'nin belinde ona yardımcı oluyordu...

Hava alanı kapısında bir süre beklediler.Kimseler geçmiyordu.Arada sırada birkaç taksi geçip yolcu alıyordu.Sessiz bekleyiş içerisinde ayakta durup taksi beklediler.En sonunda bir taksi gelip tam önlerinde durdu ve arabadan inip valizleri bagaja koydu.Joseph ise kapıyı açıp önce Jamie'nin geçmesini bekledi sonra ise kendisi Jamie'nin yanına geçti ve taksicinin yerine geçmesini bekledi ve ardında sadece "Manhattan , Butter" dedi.

Karşılaşma ? Tesadüf ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Karşılaşma.