Misafir Misafir
| Konu: Berkut şarkıları ve şarkı sözleri. Kopmak Garanti :D *Yenilendi* Çarş. Eyl. 15, 2010 7:15 pm | |
|
Dinleyip sözleri kendim yazdım, internette bulamadım. Tavsiye ederim ben koptum Berkut - TİKİ İÇİN TIK! Sana bakmaz dediler Senle olmaz dediler Akmerkezdeydiler Onler güzel giydiler Sane bakmaz dediler Seni sevmez dediler Akmerkezdeydiler Onlar güzel giydiler Oha felan idiler
Anne motor,baba öküz Kızmımız tiki oldu üzgünüz, Üzgünüz Anne motor,baba öküz Kızımız tiki oldu üzgünüz Anne motor,baba öküz Kızımız tiki,tiki,tiki oldu üzgünüz
Nerde hata yapmıştık biz Ve nerde kesişmişti yollar Belki de,belki de,belki de tek doğru Çocuk olmamak
Anne motor,baba öküz Kızımız tiki oldu üzgünüz,üzgünüz Anne motor,baba öküz Kızımız tiki oldu üzgünüz Üzgünüz Berkut - TANKUTUM VE ASİYEM İÇİN TIK!Not: Bunun klibi komedi Bum bumbum bumbum bumbumbumbumbu Uuuu Konuşma:Eeee. Bu şarkı da böyle bumbum diye gidiyo ya Bu ne biçim iştir anlamadım(bu cümleyi anlamadım)Ya yitir ya (Evet bu sözün de kaynağını bulmuş olduk)(anlamadım) Alişan hocaBöyle bum bum diye devam bir şarkıdansa Bende kendime feyz alıyorum Beni dinle, benden feyz al. Benlen polemiğine gitme, bırak Allah aşkına(anlamadım)Şarkı: Bu size yaptığım ilk ve son şarkı .. Parlasın gözlerin şahı Bıraktım emin ol, uçaktan hayatıı
Bum bumbumbumbumbumTankutum ve Asiyem (Tankutum ve Asiyeem)Tankutum ve Asiyem (Tankutum ve Asiyeem)Sen benim dalımsınız (Tankutum ve Asiyeem)Sen benim balımsınız (Tankutum ve Asiyeem) Sen benim canımsınız (Tankutum ve Asiyeem) Başımda belamsınız (Tankutum ve Asiyeeeeem) Bum bumbumbumbumbum..İçimde oluyor derin bir yankı Yüreyim yanıyor kor gibi sankı İçimde patladı bu aşkın tankı Tankutum ve Asiyem (Tankutum ve Asiyeem)Tankutum ve Asiyem (Tankutum ve Asiyeem)... Dertlerim devamsınız (Tankutum ve Asiyeem)Duvardaki halımsınız (Tankutum ve Asiyeem)İçimdeki çıbansınız (Tankutum ve Asiyeem)Çektiğim cezamsınız (Tankutum ve Asiyeem)Tankutum ve Asiyem (Tankutum ve Asiyeem)Tankutum ve Asiyem (Tankutum ve Asiyeem)... BelamsınızTankutum ve Asiyem (Tankutum ve Asiyeem)Tankutum ve Asiyem (Tankutum ve Asiyeem)... Çıbansınız Belamsınız Hatamsınız Tankutum (Aynı saçı başı) Tankutum (Aynı süper karizması) Asiyem Asiyem (Bir ömürlük aşkı) Tankutum ve Asiyem (Bir ömürlük aaşk)Tankutum ve Asiyem (uuuu) BERKUT - LİSELİM İÇİN TIK! BERKUT - LİSELİM (FULL VERSİYON) İÇİN TIK!1.si daha komik aay aay ay. Ooo oo ooo Minaccık elleri var türlü türlü huyu var Bir de yanlız kalınca Allahım beni kurtar Minaccık elleri var türlü türlü huyu var Bir de yanlız kalınca Allahım beni kurtar Aaaaalllaaah ..Kare etek Baklava çorap Altında bir takım bordo pabuçlar Gözünde bir gurup kış güneşi var Allahım bu kızı nerede bulsam Ben senin okul çıkışına gelirdim .. Sen beni ben seni beklerdim
..bilme ihtimalinde daha çok sevdim belki Sen benimleydin Ben seninle bendeki ben gibi bendeyim Ben, sendeki ben, bendeki benle aynı değil ben... (bendeki ben sendeki sen falan)
Ben her okul çıkışı senin gözlerine aynı sevgiyle bakıyorum Her okul çıkışı. Altında bir takım bordo pabuçlar Gözünde bir gurup kış güneşi var Allahım bu kızı nerde bulsam
BERKUT - HALI REKLAMI ÇEKİMİ.. BERKUT - PROGRAM SUNUYOR."Yitir" ya nereden gelmiş bunu da görmüş oldum "Poleniğine girme beninle. Zaten sinirliyin." Ahah "Esk aşkımı bana bırakın. Benim esk aşklarımla ilgilenmeyin" BERKUT - CİVELEK YARİM Gelmiş 14 yaşına Bilmezdimki başıma Gelmiş 14 yaşına Bilmezdimki başıma
Gidiyordu, ah bitmiyor çileler Gidiyordu sevişmeler derbeder Gidiyordu, ah bitmiyor çileler Gidiyordu sevişmeler derbeder Derbeder, derbeder derbe derbe derbe derbe der.
Gidiyordum ah biliyordum Civelek civelek mercimek yârim Görüyordum yâr seviyordum Civelek civelek mercimek yârim Gidiyordum ah biliyordum Civelek civelek mercimek yârim Gidiyordum yâr biliyordum Civelek civelek mercimek yârim
Gidiyordum,görüyordum, yâr biliyordum Civelek civelek mercimek yârim Seviyordum, ah görüyordum Civelek civelek yâr mercimek yârim Sabahları kör karanlıklara uyanıyordum Bir peksimet sıcaklığında Ve önümdeki yumurtayı kaşıklıyordum rafadan kayısı kıvamında Aşkı biliyordum gözlerinden Okuyordum her gün ve danamadalyon yiyordum püreyle taksiciler durağında İsmet usta söylerdi aşk için ölmeli mi? Aşkı bilmem ama senin için ölmeli be kadın senin için ölmeli be kadın senin için ölmeli be kadın senin için ölmeli
Biliyordum ah görüyordum Civelek civelek mercimek yârim Gidiyordum yâr seviyorduuum Civelek civeleeeeeeek Yâğ yâğ yâğ riiiim
En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 8:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Berkut şarkıları ve şarkı sözleri. Kopmak Garanti :D *Yenilendi* Çarş. Eyl. 15, 2010 7:17 pm | |
| Manyak bir şey yaa koptum resmen |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Berkut şarkıları ve şarkı sözleri. Kopmak Garanti :D *Yenilendi* Çarş. Eyl. 15, 2010 7:21 pm | |
| oha falan oldum |
|
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Berkut şarkıları ve şarkı sözleri. Kopmak Garanti :D *Yenilendi* Çarş. Eyl. 15, 2010 7:32 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Berkut şarkıları ve şarkı sözleri. Kopmak Garanti :D *Yenilendi* Çarş. Eyl. 15, 2010 9:49 pm | |
| Süperler ya dfhgfkfgjghjkgh |
|
Misafir Misafir
| |